A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Bálint C. Anna

 
Beosztása: ELTE-EMK, Mágustörténelem
Nem:
Életkor: 25 (születésnap: április 27.)
Testalkat: vékony, törékeny alkat, nem nőtt magasra és a sportok is távol állnak tőle

Vonások: Édesanyjától örökölte vonásait, magasabb homlokát azonban dús haja mindig eltakarja

Szem: szürkébe hajló zöld, fakó, ritkán csillog

Haj: sötétbarna színű, hosszú és dús göndör, de olykor a vörös vagy fekete festéket sem veti meg belőle

Általános öltözet
Szereti a szoknyákat, egybe-ruhákat, de olykor egy egyszerű farmer és póló kombinációját sem veti meg. Igazából nagyon nehéz azt mondani rá, hogy ez az általános öltözete. Szereti megválogatni a ruhákat, de látni ilyenben is és olyanban is. Az igényes szó mindenképpen jellemzi az öltözködését.

Első benyomás, kisugárzás
Eleinte kissé visszahúzódó és szótlan, időnek kell eltelnie ahhoz, hogy valakit a barátságába fogadjon, megnyíljon előtte. Ismeretlenekkel, vagy ha rosszkedvű, könnyen ironikus, szurkálódó. Ugyanakkor, akivel egyszer barátságot kötött, az mindig számíthat rá, mindig meghallgatja és van hozzá néhány kedves szava. Leginkább a stílusa, ruházata, sminkje, parfümje az, ami megfogja az embert, ha kócosan, nyűgösen látja valaki egészen biztosan rá sem ismer.

Leírás

1995-ben született a Crouy-kúrián, Angliában. Mindössze két perccel azután, hogy megérkezett bátyuskája, Baltazár. A gyerekek három évesek voltak, mikor elhagyták Angliát, és visszaköltöztek magyarországi birtokukra. Apja Bálint Crouy Adelmár, kinek a pénz és a jó hírnév mindennél fontosabb. Anyja Bálint Crouy Ajna, egy kedves, szeretetre méltó nő, kinek egyetlen hibája, hogy nem mer ellenszegülni férjével.
Édesapja mindig is a fiát tekintette fontosabb gyermekének, ezért míg Baltazár mellé különtanárokat fogadott, Annát főleg az édesanyja tanította. Ez akkor gyerekfejjel neki persze inkább jónak tűnt, hiszen a sok idegen felnőtt helyett a kedves és szerető édesanyjával tölthette ideje legtöbb részét.
11 éves korában aztán elküldték a Martionba, távol édesanyjától és távol testvérétől. Nagyon megviselte a dolog, hogy egyedül kell helytállnia távol a védelmező otthoni környezettől.
A családi hagyományoknak azonban teljesen megfelelt, Karpena ösvényére került. Aztán ahogy cseperedett, barátokra tett szert a macskás ösvényen és másikakon is, és egészen megbarátkozott a helyzettel. Testvére hiánya zavarta talán a legtovább, olyannyira, hogy édesapját számos-számolatlan levéllel kérlelte, hogy engedje Baltit is a Martionba. Talán Baltazár sem tudja, de ezek a levelek voltak azok, amik meglágyították édesapja szívét, hogy 2008-ban, harmadik évfolyamuk kezdetére elengedjék a fiút is az iskolába.

Anna inkább az eméleti tárgyakban jeleskedett, mint a gyakorlatban, és nagyon hamar megszerette a történelmet és az irodalmat, mint a mágikus, mind a talan vonatkozásokban. Azt is tervezte negyedik végén, hogy történelemből fog fakultálni.

Aztán az élete egyik napról a másikra átalakult, és nem a fakultáció, meg a továbbtanulás foglalkoztatta, hanem testvére életbenmaradása. Baltazár ugyanis gyakorlatilag megmérgezte magát ügyetlenségének és balszerencséjének köszönhetően. Anna volt az aki a tanárokat és a Főnixeseket riasztotta és aki napokig virrasztott testvére mellett a legkritikusabb időszakban.

Amikor biztossá vált, hogy Baltazár, ha hosszú idő alatt is, de felépül, csak akkor tudott nyugodtan visszatérni a Martionba, de ismét egy nehéz időszak következett számára a testvére távollétében. Amilyen gyakran csak tudta, meglátogatta.

Amíg testvére felépült - és egy évet kiagyott -, ő szépen befejezte a Martiont és sikeres érettségijével fel is vették az ELTE-EMK Mágustörténelem szakára, ahol jól érzi magát jelen pillanatban és a felnőttek világának felfedezésén ügyködik.

A sikeres érettségi apropóján egy saját lakást kapott Budapesten a szüleitől, így nem kell albérlettel vagy kollégiummal törődnia, az ösztöndíjából pedig bőven ki tud jönni minden hónapban (a számlákat is a szülei fizetik a lakás után). //Karakterkép Elizabeth Gillies.//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2006.02.19. 11:53:44


Ez a karakter rendelkezik egy Békés nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése