A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Bíró Mariann

 
Beosztása: Kötéltáncos
Nem:
Életkor: 32 (születésnap: február 29.)
Testalkat: Alacsony (~160cm) és nagyon vékony. Utóbbi nem is véletlen, nagyon megválogatja mit eszik és mikor, ráadásul rendszeresen sportol is, hogy formában tartsa magát.
Vonások: Ajkai egészségesen teltek, bőre alapvetően rendelkezik némi kreolos árnyalattal.
Szem: Mandulavágású, barna szempár.
Haj: Természetes barna, hullámos. Hosszát viszont előszeretettel változtatja meg.
Általános öltözet
Szereti kihangsúlyozni az "Istenadta" adottságait, így nem idegenek tőle a feszes, alakját kiemelő ruhadarabok. Alacsony mivoltát azonban ahelyett, hogy elfogadná, magassarkú cipőkkel igyekszik meghazudtolni.
Első benyomás, kisugárzás
Olyan kis... pici. Ennek ellenére inkább feltűnő jelenség, mint szürke kisegér. A rivaldafény, és annak minden hatása egyértelműen nyomot hagyott rajta, szereti magára vonni az emberek figyelmét még az utcán sétálva is. A sikert regisztrálva azonban jellemzően visszavonulót fúj, visszatérve az egyszerű "vidéki" lány szerepébe.

Leírás

Pechére pont egy olyan napon született, ami csak négyévente fordul elő a naptárakban, ami eleinte - főleg a szülőknek - nem kevés fejtörést okozott. Szerencséjükre azonban lányuk korántsem érezte magát emiatt rosszul, inkább fogta fel úgy, hogy ettől különleges, ami jócskán növelte az önbizalmát.

Mindezt pedig a Mirarx pedagógusai is észrevették, akiknek már addig is éppen elég elfoglaltságot jelentett az, hogy Mary életmágus képességeit fejlesszék - ami lássuk be, nem lendítette előre a túlzott önbizalom visszaszorítását. Nyolc éves korában állt csak be a várva várt változás, de ezt a legkevésbé sem lehet a kitartásuk számlájára írni. Annál is inkább egy új tanuló - Fate - érkezése volt az ok, akivel azonnal megtalálták a közös hangot.

   

   
Mivel egyidősek, ugyanabban az évben kezdték meg Martionos tanulmányaikat, ráadásul ugyanarra az ösvényre is kerültek - a Karpenába. Innentől kezdve teljességgel alárendelt szerepkörbe került, ugyanazokat kedvelte, akiket Fatima, ez pedig igaz volt azok esetében is, akiket kikosarazott társaságából a lány. A legkülönösebb ebben, hogy még élvezte is ezt, szeretett barátnője "árnyékában" mozogni. Az érettségit követően azonban csúnyán összevesztek, teljesen megszakadt a kapcsolat kettejük között.

Feltéveli kérelmét a Nyíregyházi Főiskolára adta be, testnevelő-edző szakra. Sokakat meglepett ezzel a lépésével, a szülők azonban teljes támogatást biztosítottak számára, így megkezdhette tanulmányait a vidéki nagyvárosban. A főiskola mellett atlétika edzésekre járt, így a legtöbb idejét a sport töltötte ki.

   

Idővel pedig, ahogy igyekezett a város szépségeit is felmérni, rátalált a méltán híres Porondszínházra. Valósággal függővé vált, teljesen magával ragadta ez a különleges világ, ahova ezek után rendszeresen ellátogatott. Később pedig, amikor kezében tudhatta diplomáját, minden bátorságát összeszedve jelezte szándékát a csapatba való bekerülésre. Fogalma sem volt róla, hogy mit csinálna szívesen, egyszerűen csak... részévé akart válni a varázslatnak. Viviána pedig nem hajtotta el, emberfeletti türelemmel segített neki kiválasztani a hozzá leginkább passzoló területet - ezért a mai napig hálás.

Immáron tehát ötödik éve aktív tagja a társulatnak, mindemellett viszont igyekszik alkalmazni a főiskolán szerzett tudását is, egy helyi általános iskola alsó tagozatos diákjai körében.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.09.06. 21:45:11

Ez a karakter a Nyíregyházi Porondszínház céghez tartozik.

Üzenet küldése