A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Bódi Alexandra

 
A Neredin ösvény diákja, Negyedik évfolyam


Nem:
Életkor: 16 (születésnap: április 01.)
Testalkat: Mondhatni olyan mint minden korabeli lánynak, bár már kezd nyúlni és hízni ilyen-olyan helyekre ahova nem kéne, és mégis. Megszokja a szem.
Vonások: Picit még mindig pufók, de nagy lassan felfedezi magának, hogy ha ezt a tincset balra tolja, ezt a másikat meg fölfelé akkor egészen csinos tud lenni.
Szem: Nagyok, élénkek és hála a fényeknek hol világoszöldnek hol világoskéknek tetszenek.
Haj: Hosszú és természetes szőke. Szokott vele trükközni: hol egyenes, hol göndör. Van, hogy felfogja kontyba vagy copfba. Ha már hosszú, akkor szereti variálni, hogy ne csak lógjon.
Általános öltözet
Manapság szeret kicsit csinosabban öltözködni, megadni a mindennapok módját. Felfedezte, hogy a magassarkú cipellők kiemelik a lábát -nem magától találta ki, valamelyik magazin tanácsa volt-, hogy a lágy esésű ruhák és fölsők sokkal jobban állnak neki, mint a passzos darabok. Szereti kombinálni a régi, színes holmijait az újabb, letisztultabb ruháival. Alapvetően nem fog kitűnni a tömegből, de azoknak akik ismerik, biztosan feltűnik a különbség.
Első benyomás, kisugárzás
Van egy kezelhetetlen oldala, amivel még ő sem tud mit kezdeni. Túlbonyolítja a dolgokat, mindenen rengeteget rágódik és nem is túl nyitott az emberekkel szemben. Lehet, hogy csak a tapasztalatok nevelték ezt bele, de az is meglehet, hogy mindig is ilyen volt csak eddig nem jött elő ennyire... mert nem akartak vele barátkozni.
Ettől függetlenül még mindig inkább pozitív, mint negatív a látásmódja, szereti kimondani amit gondol, de elfogadja az ellenvéleményeket is. Van benne egy egészséges versenyszellem és még csak most alakulnak ki a saját kis szabályai magával szemben. Még nem tiszta, hogy mi az ami belefér és mi az, ami távol állna tőle.
Próbálja megfogadni a tanácsokat a viselkedésével kapcsolatban, hogy legyen barátságos, ne okoskodjon és ne akarjon mindenáron a figyelem középpontjában lenni, mert az csak dob a negatív megítélésén. Ezt a részt még nem érti, de igyekszik inkább háttérbe szorulni még akkor is, ha ez nagyban eltér a tőle megszokottól.Leírás

- Édesapja Bódi Krisztián, édesanyja Horváth Katalin.
- 2002, április elsején látta meg a napvilágot egy budapesti kórházban.
- Egyke gyerek, kissé elkényeztetett de azért jó nevelést kapott. Nem hozna szégyent a szüleire.
-Édesanyja egy ruhaszalonban dolgozik mint tervező, édesapja talan tárgyakkal kereskedik. Középosztálybeliek voltak amíg fel nem kapták a Családosok az anyja ruhakölteményeit! Most már jobban megy a szekér.
- Felmenői mind a Neredin ösvény diákjai voltak, így nagy volt az öröm, mikor a hagyomány nála sem szakadt meg.
- Érdeklődik minden tantárgy felé és nagyon imádná ha abeomágus lehetne. Mondjuk cica! Nagy és fehér cica. És akkor lóghatna a macskájával, Ferdinánddal!
- Nem túl erős a mágiája, de minden másból jeleskedik! Lehet, hogy kicsit stréber a lány.
- Harmadik végén elkezdett balettra járni, azzal a céllal, hogy kicsit kecsesebb és csinosabb legyen. Azóta már meg is szerette, mert kiderült, hogy tehetséges.
//Karikép: Sabrina Carpenter//

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.09.04. 17:08:50

Üzenet küldése