A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Bódi Alexandra

 
Beosztása: Magántanuló
Nem:
Életkor: 17 (születésnap: április 01.)
Testalkat: Nem nőtte túl a kortársait és nehezen szedi vissza az elvesztett kilókat. Most inkább csak kapaszkodik ha nagyon fúj a szél.
Vonások: Kezdi kinőni a gyerekes, kerekded vonásokat és már látszik, hogy merre tart a végeredmény. Keskeny áll, szélesebb pofacsont. Így, hogy fogyott máris jóval karakteresebb.
Szem: Nagyok, élénkek és hála a fényeknek hol világoszöldnek hol világoskéknek tetszenek. Nehezen lát el az utca végéig, szóval legtöbbször szemüvegben mutatkozik.
Haj: Bár a hosszából már jócskán veszített, még mindig göndörödik és kócosodik. Ezen egy csodasampon sem segít, maximum majd ha kiér a pubertásból várhatja a csodát.
Általános öltözet
Egyszerű, de nagyszerű! Nagyon eltér attól, hogy annak idején mindent magára aggatott, amit otthon talált. Kifogytak a mintás darabok és az extrém színek a ruhatárából, nem törekszik feltűnésre csak kényelemre. Fene sem gondolta, hogy ennyi alap darab hiányzott eddig a gardróbjából: mostanság sokkal egyszerűbb reggelente felöltözni és komfortosabban érzi magát ha belesüllyedhet a szürkeségbe.
Azért igyekszik odafigyelni, hogy ha kimozdul akkor ne mackóban mutatkozzon, már csak az édesanyja miatt se; egy kiálló cérnát vagy szöszt sem találsz rajta, hiába keresed. Precíz, tiszta, rendezett.
Első benyomás, kisugárzás
Van egy kezelhetetlen oldala, amivel még ő sem tud mit kezdeni. Túlbonyolítja a dolgokat, mindenen rengeteget rágódik és nem is túl nyitott az emberekkel szemben. Lehet, hogy csak a tapasztalatok nevelték ezt bele, de az is meglehet, hogy mindig is ilyen volt csak eddig nem jött elő ennyire... mert nem akartak vele barátkozni.
Ettől függetlenül még mindig inkább pozitív, mint negatív a látásmódja, szereti kimondani amit gondol, de elfogadja az ellenvéleményeket is. Van benne egy egészséges versenyszellem és még csak most alakulnak ki a saját kis szabályai magával szemben. Még nem tiszta, hogy mi az ami belefér és mi az, ami távol állna tőle.
Próbálja megfogadni a tanácsokat a viselkedésével kapcsolatban, hogy legyen barátságos, ne okoskodjon és ne akarjon mindenáron a figyelem középpontjában lenni, mert az csak dob a negatív megítélésén. Ezt a részt még nem érti, de igyekszik inkább háttérbe szorulni még akkor is, ha ez nagyban eltér a tőle megszokottól.- Édesapja Bódi Krisztián, édesanyja Horváth Katalin.
- 2002, április elsején látta meg a napvilágot egy budapesti kórházban.
- Egyke gyerek, kissé elkényeztetett de azért jó nevelést kapott. Nem hozna szégyent a szüleire.
-Édesanyja egy ruhaszalonban dolgozik mint tervező, édesapja talan tárgyakkal kereskedik. Középosztálybeliek voltak amíg fel nem kapták a Családosok az anyja ruhakölteményeit! Most már jobban megy a szekér.
- Felmenői mind a Neredin ösvény diákjai voltak, így nagy volt az öröm, mikor a hagyomány nála sem szakadt meg.
- Érdeklődik minden tantárgy felé és nagyon imádná ha abeomágus lehetne. Mondjuk cica! Nagy és fehér cica. És akkor lóghatna a macskájával, Ferdinánddal!
- Nem túl erős a mágiája, de minden másból jeleskedik! Lehet, hogy kicsit stréber a lány.
- Harmadik végén elkezdett balettra járni, azzal a céllal, hogy kicsit kecsesebb és csinosabb legyen. Azóta már meg is szerette, mert kiderült, hogy tehetséges.
- 2018 nyara több szempontból is sorsfordító! Kénytelen újratervezni egy lehetetlen betegség miatt és az iskola tornyait is már csak messziről nézegetheti majd.

Most


DW

//Karikép: Sophie Simnett//

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.09.04. 17:08:50

Üzenet küldése