A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Babiloni Szemirámisz

 
Beosztása: Éjlény jogvédő
Nem:
Életkor: 37 (születésnap: február 14.)
Testalkat: karcsú, vékony
Vonások: arab jellegű arc
Szem: szürke
Haj: barna
Általános öltözet
Igyekszik lépést tartani a divattal, de ez sajnos nem mindig sikerül neki, így elegánsnak nem, inkább feltűnőnek lehet nevezni, ha valaki jobban megfigyeli, láthat rajta valamit, ami nem oda illik. Szoknyákat, blúzokat, kötött pulóvereket hord, a legkülönfélébb színekben. Nem találja meg a jelen kor öltözködési szokásainak fonalát.

Első benyomás, kisugárzás
Földöntúli szépség. De mégsem. Hiába a bájos arc, az elbűvölő tekintet, a gyönyörű mosoly, valami miatt mégsem áll össze az egész. Van mögötte valami furcsa, valami természetellenes. Egyszerűen nem illik bele Budapestbe, és talán a 21. századba sem. Pedig nem tűnik még negyvennek sem, első ránézésre a harmincas évei második felét tapossa. Ha a látottak után a kisugárzásában keresnénk kapaszkodót, akkor is hiábavaló a reményünk. Felsőbbségtudat, előkelőség árad belőle, tekintete pedig hideg, mint az acél a decemberi fagyott éjszakában.

Leírás


Elmondása szerint az iraki háború elől menekült Magyarországra, a szülei és testvére, szóval rajta kívül az egész családja elpusztult a bombázások során. Magyarországra kerülve tanulni kezdett, a jogi egyetemre járt, ahol, megismerve az európai kultúrát és az emberi jogokat, letette az iszlám vallást, ateista lett, és emberi jogi mozgalmakhoz csapódott.
Az egyetem végére egészen használhatóan megtanult magyarul, angolul és franciául, bár még mindig nem beszéli egyik nyelvet sem anyanyelvi szinten.
A nők, az elnyomott kisebbségek és más periférián lévő csoportok - például a vérfarkasok - jogaiért küzd aktivistaként. Újságokba publikál és nyomást próbál gyakorolni a törvényhozásokra és a bíróságokra Európa szerte és Budapesten.
Elítéli az iszlámot a sária és a nők jogainak korlátozása miatt, de ugyanakkor elítéli az Egyesült Államokat, aki katonai erővel próbált változást vinni az országába. Azt vallja, hogy a törvények megváltoztatásával és a jogok bírósági, nemzetközi diplomáciai kikényszerítésével kell esélyt adni az embereknek.
Fegyvert nem használ és látszólag varázsolni sem tud, mégis, ha nagyon szorult helyzetbe kerül, megoldja a menekülést.
Megvádolták már azzal, hogy ő a babiloni királynő, Szemirámisz, de ezt azzal az egyszerű indokkal söpri le, hogy ha tényleg az lenne, akkor biztos nem mászkálna ezzel a névvel, ez egyértelműen egy felvett álca, hogy hazájából senki ne találja meg, főként azért mert letette az iszlám vallást, és tudjuk, milyenek a vallási fanatikusok.
Kedvelt helyeinek egyike a Gandalf's pub - kelta kocsma és étterem a Hegyalja úton. Kelletlenül fogadja ugyan az öreg Wessely közeledését, de az, hogy a férfi rendszeresen használja a számára oly szükséges Ezernyelv bűbájt, nagy segítségére van. A megismerkedésük is így indult. Szemirámisz betért a helyre, és azt vette észre, hogy megértik, amit mond.
A Kaczár-kormány bukása számára is új lehetőségeket hozott el. Emberi jogi szaktudását értékelte az új miniszterelnök és személyesen kérte fel arra, hogy vállaljon osztályvezetői tisztséget a kormányban. Szemirámisz ennek örömmel tett eleget, ám a forradalom, majd a miniszterelnöknő öngyilkossága utána kénytelen volt újra a háttérbe vonulni.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.12.05. 02:09:03


Ez a karakter rendelkezik egy Zágráb nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése