A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Bagi Elizabeth

 
Beosztása: Tanár a Rogers alapítványi iskolában
Nem:
Életkor: 33 (születésnap: május 25.)
Testalkat: Nőies, formás, 170 magas.
Vonások: Hosszúkás arc, kicsit hegyes áll, magasan ívelt szemöldök.
Szem: Világoskék, kifejező tekintet. Sűrű szempillák
Haj: Hosszú, vörös, enyhén hullámos.
Általános öltözet
Nagyon szereti a nőies darabokat. Szoknya, póló, farmer, legyen kényelmes és nőies.
Van, hogy átesik a ló túloldalára és nagyon kihívóra sikeredik a toalettje.
Szívesen hord farmert, magas szárú cipőt, csizmát. Szereti a színes sálakat.

Első benyomás, kisugárzás
Szélsőséges, horoszkópilag is ikrek. Valamiféle kettősség lakozik benne.
Alapból kedves, őszinte, kifejező. Szeret barátkozni, de nehezen nyílik meg. Megesik, hogy egész nap csak nehezen szólal meg, máskor be sem áll a szája. Türelme sem véges, ha valamit szeretne, azt most és azonnal, vagy 5 perc múlva, de akkor legyen teljesen tökéletes.
Nagyon nyughatatlan alkat, neki folyton tennie kell valamit, vagy az ujjaival dobol az asztalon, vagy a lába jár, ha egy helyben kell ülnie. Cselekvőkész!

Haladjunk előre! Csak haladjunk!
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

A most 26 éves lány 12 évesen kezdett egy olasz magán iskolában. A szülei lepasszolták a külföldi nagynéninek, mondván, hogy legalább nyelvet tanul, meg amúgy is csak egy évről van szó....17 évesen, amikor végzett, átköltözött Magyarországra, mert itt élnek a szülei.
Idehaza elkezdte az ELTE Pedagógia szakát, majd sikeresen be is fejezte azt, minden nehézség, és pár kudarc ellenére is. Így jutalomként az egyik pesti alapítványi iskolában, a Rogers-ben kezdett tanítani, és idén meg is kapta az első saját osztályát. Először nem is akarta elfogadni az állást, mivel elég könnyen fel lehet idegesíteni, végül mégis meggyőzte magát, hogy van elég önuralma ahhoz, hogy egy kisgyerekkel ne ordítozzon, és menni fog, azóta pedig úgy kezeli a gyerkőcöket, mintha mind a 10 a sajátja lenne. Ezért is tölt elég sok időt az iskolában, már amennyit az ideje enged, és épp nem az antikváriumban bújja a romantikus regényeket, mikor eladnia kéne őket inkább. A kis boltban hetente kétszer segít be az anyja gyerekkori barátnőjének, változó, hogy milyen napokon.
De a sok kemény munkának hála, és a nagynéni segítségének, már rendelkezik egy saját lakással, a Béke téren, ami elég messze van mind a két munkahelyétől ahhoz, hogy sétáljon, így kénytelen volt a BKV-ra támaszkodni. Nehezen viseli viszont a nyári heringezést, ezért beújított egy robogót, amivel jó időben krosszál a városban.
Nagyon keveset van otthon, de azt a kis időt élvezi. Végre egyedül lehet, saját magányában. Gondolkozott rajta, hogy beszerez egy macskát, hiszen imádja őket, de egy hét próba után belátták mind a ketten, hogy ez a kapcsolat nem működőképes, mert rettentően allergiás volt rá. Így könnyes búcsúval, de elváltak az útjaik. Azóta lemondott az állattartásról, és így zavartalanul bújhatja a hazahordott könyveket, vagy benyomja a zenét, ami miatt időnként a szomszéd át is jön, hogy ugyan halkítsa már le, mert nem hallja a híradót. Ilyenkor a kedvétől függően vagy fülesen át bömbölnek tovább a számok, vagy vállat vonva rácsapja az ajtót a bizonyos szomszédra, és minden megy tovább. De egy biztos, ő zene nélkül nem marad. Ki sem bírná. Még a gyerekek énekórájára is bemegy, csak halljon valamit, bármit.
Bátyja, Dorián az egyetlen férfi, aki fent volt nála eddig, nem nagyon enged be senkit a lakásba. Főleg nem olyanokat, akik jelöltek arra, hogy esetleg komolyabb kapcsolat kialakuljon köztük. Inkább vacsorázni megy, valami előkelőbb étterembe, gyertyafény mellett, vagy egy séta kézen fogva a parkban, nappal, vagy a Dunaparton éjszaka. Csupa ilyen romantikus dolog, amikhez a könyveiből vesz ötletet. Ugyan arra vágyik, mint a hősnők, nem egyszer képzeli magát a helyükbe, és akkor mosolyogva mereng el, akár a buszon is. Nem csak ez az oka annak, hogy ritkán lát vendégeket, és ő sem szívesen megy máshova, főleg aludni nem, ugyanis alvajáró. Ezt pedig nem jó reklámozni, és került már olyan szituációba, amit utána nagyon nehezen magyarázott ki. Pár évvel ezelőtt, akkor volt utoljára nyaralni is.

Előny:
Auralátó 4
Fotomemória 1 1

Hátrány:

Türelmetlen
A Jövő hiánya I. - 4
Bal lábbal
Maximalista - 3
Nehézkes segítő

Jártasságok

° Fizikum 10 0
° Ügyesség 11 1
° Észlelés 11 1
° Megjelenés 13 2
° Intelligencia 13 2
° Akaraterő 13 2
° Mágia 11 1

Van, hogy bevadul, olykor kifordul önmagából, olyankor nem lehet vele kontaktusba lépni, sokszor dühöng, csapkod, tör és zúz. Hisztisen ugrik bárkinek, aztán ahogy jó, le is csillapodik, és újra mosolyog.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.09.27. 21:29:52

Üzenet küldése