A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Bagossy Bercel

 
Beosztása: Oknyomozó újságíró, szabadúszó
Nem: Férfi
Életkor: 28 (születésnap: szeptember 22.)
Testalkat: A kevésbé kedves emberek sajnos elég találóan hívják földszintes zsugortacskónak a mindössze 165 centijével. És még azt is alulról súrolja.
Vonások: Nem kimondottan markáns az arca, inkább kerek, fiatalos.
Szem: Egészen sötét barna, gyakran nevetéstől csillog.
Haj: Barna, természetes hullámokkal, amiken a fésű nem igen fog.
Általános öltözet
Nagyon ritkán lehet csak kevésbé jól öltözötten látni, általában az ing és kötött mellény vagy pulóver kombinációját részesíti előnyben, nyár kivételével.
Első benyomás, kisugárzás
Né, milyen alacsony. Éppen megjegyezted neki, vagy kinevetted, esetleg csak furán néztél rá miatta? Semmi gond, ő ugyanolyan szépen, előzékenyen mosolyog rád. És milyen udvarias. Ritkán látni manapság ilyen jól nevelt fiatalokat. Tipikusan az a fajta, akire azt mondanád, hogy olyan, mint egy kiskutya.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

"Édesapám mindig azt mondta, hogy olyan karriert válasszak, amilyet akarok, csináljam azt, amit szeretnék, de egy dolgot ígérjek meg, hogy nem leszek riporter vagy újságíró. Esküszöm, nem azért döntöttem így, mert azt mondta... Nagyon is szerettem, és felnéztem rá. Éppen ezért, nem az a célom, hogy megírjam a legszaftosabb sztorikat, vagy kiszínezzem a híreket, hogy minél nagyobb felhajtást kelthessek velük. Az volt az, amit ő annyira ellenzett. Nem. Az én célom, hogy mindent úgy írjak le, ahogy van, kiterítve a kemény tényeket amiket mások megpróbálnak elhallgatni vagy finomítani, ha több oldala van a dolognak, minden oldalról megfigyelni. Mert sajnos túl kevés hír van, ami így éri el az embereket, pedig sokkal többre lenne szükség. Azt tudom, hogy édesanyám büszke lenne rám, de hogy édesapám forog-e a sírjában? Merem remélni, hogy nem."


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.01.11. 18:18:02

Üzenet küldése