A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Baits Mihaéla

 
Beosztása: A Mráz Kálmán Internátus diákja, a Perfect Human
Nem:
Életkor: 40 (születésnap: június 05.)
Testalkat: Nőies, vékony alkatát ügyesen, de diszkréten képes megmutatni a kiskosztümjeiben.
Vonások: Szép, vonzó teremtés, általában megragadja a tekinteteket.
Szem: Kék, figyelmes, okos tekintet.
Haj: Eredtileg barna, hullámos haját szőkítette, melíroztatta.. és vasalja is alkalmanként.
Általános öltözet
Mindig tipptopp, és mindig elegáns, csinos. Az a fajta nő, aki az indulás előtt másfél órával már a fürdőben van, és készülődik. A sminkje mindig tökéletes, a ruhája mindig makulátlan, alkalomnak tökéletesen megfelel.
Első benyomás, kisugárzás
Magabiztos, határozott, jókedélyű. Nagyon nehéz kihozni a sodrából.

Leírás

Apuci szeme fénye, anyuci "pici" kislánya. A kérdés, hogy mi történik egy gazdag üzletember és egy színésznőcske lányával, akit dadusok és szobalánykák halmoznak el mindig a legjobb falatokkal? Akire soha nem érnek rá a szülei? Valahonnan meg kell kapnia a szeretetet, a gondoskodást... sajnos senki nem vette időben észre, hogy a kislány legjobb barátai mindig a "finoman mártott", a "gazdagon töltött" és az "eredeti svájci"-k közül kerültek ki.

Komoly súly és szívproblémákkal került a Kormonba, tradíciót tanult, hiszen - családja viszonylagos meglepetésére - hydromágus lett. A Kormonosoknak azonban, ha megmutatod a fényképét, valószínűleg nem emlékeznek rá - akkoriban még egészen másképp nézett ki. Az egyetlen dolog, amiben tehetséget látott magában, az evés és a vízmágia volt - éppen ezért mindkettőt mély állhatatossággal űzte tovább. Tizennyolc évesen, amikor kikerült az iskolából, százhúsz kilót nyomott, pattanásos volt és irgalmatlanul magányos.

Leadott harminc kilót, majd visszaszedett húszat. Aztán férjhez ment, majd rendhagyó módon lépett ki a hirtelen bevállalt, rossz házasságból: a férje részeg mámorában leesett az akkori, szülők által vásárolt hatalmas ház teraszáról.

Az elhúzódó vizsgálatok és nyomozás után jónéhány évre külföldre költözött, hogy aztán megelégelje a bujdosást, és hazajöjjön. Aki ismerte korábban, biztos, hogy most nem ismerné fel: alakja sudár, sminkje tökéletes, reggelente futni jár, és mániákusan számolgatja a kalóriákat. Ami pedig a másik legnagyobb változást hozta az életében: a Mráz. Visszaült az iskolapadba.

//Karakterkép: Jennifer Aniston//

Aktuális állapot:
Vastag kötött karidgán, ejtett vállú, könnyű póló, bokáig érő leggings, házicipő.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.03.14. 10:30:18

Ez a karakter a Perfect Human céghez tartozik.

Üzenet küldése