A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Bakos Gábor

 
Beosztása: Gemmárius, GyROsz tag
Nem: Férfi
Életkor: 40 (születésnap: március 14.)
Testalkat: Széles vállakkal rendelkezik, és kifejezetten sportos testalkattal. Nem az a kigyúrt, vagy baromi szálkás típus.
De igenis, könnyen kitapinthatóak az izmai. 180 centiméterével pedig átlagos magasságúnak mondható.

Vonások: Erős állkapcsát sármos borosta fedi.

Szem: Barna

Haj: Barna, rövid

Általános öltözet

A mindennapokban szereti az egyszerűséget, a farmer nadrágokat, hogy az épp egy normál szabású, vagy kicsit buggyosabb, az hangulatfüggő. Pólókból a sötét vagy természetes, zöldes, barnás színeket szereti. Illetve a V-nyakú fajtákat jobban preferálja. Természetesen akadnak alkalmak, mikor illik kiöltözni, ilyenkor az öltöny a menő, amiből akad egy kettő otthon, elegáns fekete, vagy lazább szürke fényes. Plusz az ingeket se veti meg, hogyha jól akar kinézni. Cipőkkel ugyanakkor hadilábon áll, ott igazából három lehetőség van. A bakancs a munkába, a bőrcipő az öltönyhöz és az egyszerű sportcipő minden más alkalomra.

Első benyomás, kisugárzás

Első ránézésre talán mogorvának hihetnénk. De ez csak abból akadhat, hogy picit nehezen ismerkedik. Nem vészes, csak nem szokott úgy általában véve leszólítani embereket az utcán. Nekik is van saját bajuk, neki is, minek keverjék a kettőt? De nem zárkózik el senki elől. Ha már társalgásba keveredett szívesen beszélget, hallgatja meg a másikat. Kifejezetten jó hallgatóközönség, inkább végig figyel, és csak utána kérdez, vagy tanácsol. Ő maga nem a szavak embere, de nem kell félni, azért nem tőmondatokban beszél. Egyszerűen csak, ha sokat akar tőle valaki megtudni, akkor nem árt, ha van a közelben harapófogó. Nem titkolózik, egyszerűen csak nehezen mesél. Emellett a barátaival mindig kedves, szereti a humort, és próbál segíteni mindenkin akin lehet.

Leírás


1979. Március 14-én sikerült a napvilágra jönnie, méghozzá Tatabányán. Egyszerű talan családból származik. Édesanyja Budapesten tárlatvezető a Nemzeti Múzeumban. Édesapja pedig a Tatabányai rendőrségen végez adminisztrációs feladatokat. Fura is volt, mikor a kis Gábor először varázsolt. Volt nagy ijedtség, sírás-rívás, hogy vajon mi történik. Persze aztán megérkezett a Martion segítsége így kezdett körvonalazódni, hogy mi is történik. Anyukája árva, valószínű tehát, hogy az ő szüleitől származik a mágusság. Persze az is lehet, hogy csak úgy rejtve volt már rég a családban, ami most előkerült. Annyira, hogy húga is varázsló, pontosabban boszorkány lett, persze nála már nem volt gond, tudták mi a teendő. A martionban talán önbizalma, bátorsága és segítőkészsége miatt is került a Ferfexbe. Mindig is okos gyerek volt, sőt szeretett is tanulni valamilyen szinten. Nem volt nehéz elvégezni az iskolát, bár a mágikus tárgyakkal eleinte megküzdött, beletanult végül. A társasági élettel akkoriban semmi gondja nem volt, szeretett beszélgetni, társalogni. Mivel egyszerű gyerekként nevelkedett, így a varázslatok vonzották a leginkább. Kicsinek nem volt sose agresszív vagy verekedős. De akkor is az átkok tetszettek neki a legjobban, némelyik kifejezetten vicces volt. Idővel megtanulta, hogy nem szabad könnyelműen használni. Talán ez az érdeklődése vezette a gemmárius pályára.

Kijárta a König akadémiára és gond nélkül fel is vették gemmáriusnak. Bár eleinte azért még gondolkozott, hogy biztos nem érdekli-e más az életben. De a rubin gemmárius szakma abszolút neki való volt. Most már jó tíz éve a szakmában van, felküzdötte magát a ranglétrán. Talán ez a tíz év harc volt az, amitől kicsit megváltozott. Persze nincs háború, de gyakorta került azokba az akciókba melyek komolyabb összecsapásokhoz vezettek. Sajnálatos módon egyszer önvédelemből embert is kellett ölnie. Nem büszke rá, és a mai napig vele van ez a lelkében. Ezen kívül mindig csak kábítani szokta az elkövetőket, habár szükség esetén talán újra megtenné.
Amit szeret, hogy nem lett agresszív, csak azért mert párbajoznia kell. Mindig higgadt és megfontolt alkat és gyorsan talál megoldást a gondokra. Az utóbbi időben már fontolgatja, hogy mi legyen, ha egyszer kiöregszik ebből a szakmából. Hiszen mindig jönnek az újabb és újabb fiatalok, akik kiszorítják az idősebbeket, akik már nem elég gyorsak vagy erősek. Persze harmincévesen még nem érzi a végét, de foglalkoztatja a gondolat. Családalapításon is gondolkozik, de az elmúlt évtized alatt igazán komoly kapcsolata se volt. Nem az a könnyen összefekvős fajta, és nem sokan bírják a tudatot, hogy a pasi jelöltjük mindennap kockára teszi az életét.Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.12.06. 16:39:33

Üzenet küldése