A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Balázs Krisztián

 
Beosztása:
Nem: Férfi
Életkor: 19 (születésnap: december 25.)
Testalkat:
Langalétának is szokták becézni, magasabb, mint a korosztályának legtöbb tagja. 159 cm magas. Nem a legizmosabb fajtából van. Egészséges testalkatú, se nem sovány, se nem túl kövér.

Vonások:
Szeplőtlen, pattanásmentes arca van. Bár általában jóindulatot sugároz, vonásai olykor megkeményedhetnek, Krisztián esetében talán ez elég gyakori is.

Szem:
Olyan fekete, hogy a szivárványhártyát nem lehet elkülöníteni a pupillától. Szemének feketesége általában mégis nyugalmat sugároz, nem annak a hideg feketeségnek az érzetét nyújtja.

Haj:
Sötétbarna és egészen rövid. Nem nagyon foglalkozik vele, ha már kicsit megnőtt, levágatja.

Általános öltözet

A kék-zöld színes cuccokat legalább annyira kedveli, mint a feketéket és szürkéket. Ha rossz napja van, valamiért mindig utóbbi kettő közül választ valamilyen kombinációt. Nyáron kedveli a sültössapkát is. Általában farmernadrág vagy szabadidő nadrág van rajta, még nyáron is. Órákra egyszerű, fekete talárban jár.

Első benyomás, kisugárzás

Első ránézésre az embernek nem a vidámság jut eszébe erről a gyerekről. Arckifejezése általában szomorkás vagy mogorva. Egy vagy két lány környezetében ez akár változhat is. A kisebbekkel szemben is általában kedves már elsőre. Ha jó napja van, akár még vidám, mindenre vevő arckifejezést is vághat. Így vagy úgy, ha az ember jobban megismerte, rájöhet, hogy nem az az állandóan rossz kedvű valaki, hanem szeret humorkodni, kedves és jóindulatú.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Előtörténet

Balázs Krisztián 1999. december 25-én, Pécsen született meg az éjszaka kellős közepén. Szülei megünnepelték ketten a Szentestét, és éjszaka már jött is a karácsonyi ajándék számukra. Ejtek egy pár szót a szülőkről.
Balázs Antal egy nógrádi származású, átlagos anyagi helyzettel rendelkező, ugyancsak kevert vérű varázsló. A Magyar Máguskormányban dolgozik, feladata lelepleződés esetén a talanokkal való foglalkozás, illetve a lelepleződés megakadályozása. Anyja leánykori neve Istenes Andrea, aki talan. Kórházi asszisztensként dolgozik Pécsen.
A kis Krisztiánnál már egész pici korában fedeztek fel kisebb lélegzetvételű vadmágiákat, úgyhogy beiratták a Mirarx előképzőbe. Négy éves korától kezdve járt oda és tanult meg sokmindent, ami majd leendő Martioni életéhez szükséges lehet. Apja ugyanis elhatározta, hogy 11 éves korától fogva a Martionba fogják iratni. Andrea természetesen nem tudta, hogy mindez hogy megy, de tudta, hogy miféle a férje és a fia, mert Antal még az esküvő előtt elmondta neki.
Krisztián vidám fiúcska volt mindvégig a Mirarxban, sok barátja volt. A tanítók is mindig kedvelték, mert nem kevés ésszel áldotta meg a fiút a sors. Szorgalmas volt és csak nagyon ritkán keveredett bajba. Viszont bosszantó volt mindig mindenki számára, hogy a fiú az ég világon semmitől nem riadt vissza. Gondolkodása mindig a következő volt: egyszer élünk. Mindent kipróbált, amire lehetősége akadt, gyakran gyűjtött össze kisebb rovarokat és egyéb állatokat.
Volt mindig valami kisugárzása, ami miatt soha senki nem kötött belé. Ha pedig mégis, akkor azt igen eredményesen tudta kezelni, ehhez sosem volt szükség fizikai erőfesztíésre.
Tízéves korában az addig gondtalan élete gyökerestől megváltozott, amikor anyukája egyszercsak váratlanul lelépett egy másik férfival. Krisztián mindig nagyon mérges volt anyukájára emiatt. Eleinte Antal is le volt döbbenve, mert ő mindig nagyon szerette a feleségét. Pár hónap múlva azonban mindent megbeszéltek, és Krisztiánnak is el lett magyarázva, hogy akkor megy az anyukájához, amikor csak akar. Andrea Pécsen lakott továbbra is új élettársával. Krisztián pedig többnyire apjánál lakott, elvégre ő a varázsló. Ezután lett a fiú kicsit mogorvább, mint addig, és többször van rossz napja is.
Teltek a hetek, és Krisztiánt beiratták a Martionba. Apja időközben megismerkedett egy újabb, nővel, aki boszorkány. Nemsokkal a Martionba való utazás előtt össze is költöztek, és az eleinte kevésbé szimpatikus nőt Krisztián gyorsan megkedvelte. Molnár Cecíliának hívták.
Krisztián Martionba juttatása és az elsős felszerelés megszerzése igencsak gyors folyamat volt, hármasban gyorsan elintézték. A Lelkek Tükre Ferfex Farkas ösvényébe osztotta be.

Céljai a Martionban:
Szeretne mindenből a legjobban teljesíteni. Jelenlegi céljai szerint ő is a Magyar Máguskormányban fog dolgozni, mint az apukája.

Félelem:
Eddig még nem ismert dolog ez, Krisztián mindennek nagy lelkesedéssel futott neki és soha nem riadt vissza semmitől.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.10.02. 19:08:55


Ez a karakter rendelkezik egy Csavar nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése