Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/martion.alomvilag.hu/fooldal.php:494) in /var/www/martion.alomvilag.hu/alomvilag_header.php on line 3
A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Balla Emma Anita

 
Beosztása: Pultos
Nem:
Életkor: 35 (születésnap: augusztus 13.)
Testalkat: Gömbölyded. Van ott azért némi poci, húsosak a combjai is, kerekedik a csípője, és mindehhez nem áldotta meg a sors hatalmas mellekkel. Egyáltalán nem zavarja, hogy hétköznapi nőiessége nem felel meg a Cosmo címlapján virító jeligéknek.
Vonások: Nő létére szokatlanul karakteres az állvonala. Kiugró járomcsont, lebiggyedő ajkak, dús szemöldök. De az orrát mintha hozzáértő szobrászok formálták volna ilyen vékonyra.
Szem: Hideg, bús, lagúna kék szemei vannak. Nem arról van szó, hogy unja a társaságod, vagy folyton depressziós. Veleszületett a pillantásában rejlő: "a világ súlya a vállamon van effektus".
Haj: Hátközépig érő, természetesen hullámos hajzuhatag. Többnyire szőkésbarna, de attól is függ, mennyire szívja ki a nap. Nem szeret vele sokat vesződni, többnyire egy kócos gubancba köti a feje tetejére, ha dolgozni megy, vagy hosszú fonatot készít.
Általános öltözet
Tulajdonképpen égi áldásnak tekinti, hogy végre lepereg róla a kritika. Már nem az a legnagyobb probléma, hogy mi van rajta, hanem hogy mindene elfér-e abban a bizonyos holmiban, és amikor leül nem vág be, nem pöndörödik fel, nem aszalódik meg benne a napon, és nem látszik a hónaljánál egy istentelen nagy folt. Nem fogod őt sűrűn látni a Plázában, és még a turiban is szükséges rossz csupán a ruhavásárlás. A szekrényében mindenféle holmi megtalálható. Lenge nyári ruhák, tógák, bolerók, mintás ingek, kötött pulcsik, még a feliratos vagy rajzfilmfigurás pólók sem maradtak ki. Valahogy ezeket sikerül mindig ízlésesen összekombinálnia, ami nyilván egy olyan kiemelkedő tehetségre vall, amit még nem ismert el a világ.
Első benyomás, kisugárzás
Első pillantásra úgy tűnik, ezt a lányt semmi nem érdekli. Hidegen hagyja a politika, a közélet, a sport, és könyvből is csak szörnyű alsó kategóriás krimiket olvas. Igazán kezdhetne valamit az életével! Ugyanakkor ha tovább maradsz éjfélnél, és beszélgetsz vele picit a pultban, akkor úgy tűnhet, hogy egész jó arc. Szórakoztató a cinizmusa, és jó a humorérzéke. Mintha visszatartana egy jó adag szenvedélyt, hogy ne derüljön ki mennyire szentimentális. Na és ez beteges vonzalom a világ deviáns művészei iránt?! Egy érzékeket és érzelmeket megbolygató fotóval azonnal a bizalmába lehet férkőzni. Az sem hátrány, ha a képet analóg géppel készítették nagyjából ötven évvel ezelőtt.

Leírás


"Ha az élet matek óra volna, én ellógnám."

Eltelt 29 év, és Emma még nem sokat tud felmutatni. Karrier? Az nincs. Pasi? Most épp az sincs. Gyerek? Ugyan már...

Tíz éve költözött Pestre, amikor gazdasági fősulit kezdett a szülei unszolására, de két szemeszter után kipenderítették. Azzal nyugtatta magát, hogy ez nem az ő életútja lesz, úgyhogy nem kell aggódni. Majd kitalálja, hogy mit akar az élettől. Egy évig utazgatott a világban és ezt borzasztóan szerette. Aztán anyu és apu nem pénzelték tovább a "keresem önmagam" akciót, úgyhogy ismét hazajött. Rögtön elkezdett egy művészeti sulit, amiben szülei már úgy reménykedtek, mintha az lett volna Emma utolsó esélye, hogy normális ember legyen belőle. Kiderült, hogy nem elég, ha felfest két hipster pacát a vászonra. A művészettöri, meg a filozófia sem érdekelte, mikor a vizsgákra került a sor. Hiába tudta, hogy felelősségteljesen össze kellene szorítania a fogát és megszerezni a fránya krediteket, mégis elhasalt az összes vizsgán. Eljátszotta a sokadik esélyét, úgyhogy nem ment haza Sárvárra, ahol a családja él. Inkább Pesten maradt és megpróbált a saját lábára állni. Volt hostess, statiszta, kasszás. A legkomolyabb pozícióban félévig dolgozott egy irodaszereket forgalmazó cégnél, ahol kapcsolattartóként kellett egy számítógép előtt dekkolnia. Aztán kikötött a belvárosi kocsmák egyikében pultosként. A munkát úgy szerezte, ahogy az életben mindent. Gondolt egyet, lesétált az első beugrónál egy csehóba a Blahán és megkérdezte nem kell-e segítség. A tulajdonos meg azt mondta, két hete nyitottak és még addig sem jutott el, hogy hirdetést adjon fel, a család segítette ki eddig. Így Emma önmagához híven, a legnagyobb nyugalommal, szép lassan megtanult sört csapolni, fagyasztott péksütit sütni, meg kikeverni néhány alapkoktélt. Cserébe a tulajjal egész jó barátságot kötöttek, esténként érdekes emberekkel találkozik és megkeresi a pénzt mindenre, amire a minimál életvitelhez szüksége van. Ráadásul a sör meló után ingyen van. Tökéletes.

Ami pedig a magánéletet illeti, mindent összevetve hiányzik belőle a veszélyérzet. Nem gondolkodik azon, hogy ketyeg a biológiai órája. Különösebben azzal sem volt baja, mikor volt férfi az életében és azzal sem, ha nem. Nem érzi a társadalmi nyomást, hogy már családot kellene alapítani, vagy legalább dolgozni az ügyön. Rettentően szétszórt. Dupla olyan lassan halad a kitűzött céljai felé, mint az őt körülvevő rohanó világ. Mintha folyton csak álmodozna arról, hogy egy nap majd csinál valami eszméletlen király dolgot, ami fennmarad az utókornak.

Még mindig albérletben lakik, három másik lánnyal. Az esetek többségében nála van a legnagyobb rumli, és őrületbe kergeti vele a többieket, hogy szanaszét hagyja a mosatlan ruháját. A szabadnapjait képtelen hasznossá tenni. Órákig elvan a tumblr mélyén fotókat nézegetve, mellette tök feleslegesen pittyeg néhány chat ablak. Csak úgy háttérzajnak pörög a Youtube-on egy "ayway" szám. Az ágya fölött hatalmas keretben kivágott fotók, újságcikkek absztrakt káosza. Nappal alszik, este dolgozik és ezt a lehetetlen menetrendet remekül tükrözi a szobájában megtelepedett felfordulás. Ebből a rendszertelenségből bőven jutott a fejébe is. Minden héten kétszer-háromszor eldönti, hogy diétázni fog és szorgosan eljár edzeni. Aztán a boltba szembe jön egy szemét módon csábító sajtos chips, vagy az az új fajta oreo, amit a tévében is reklámoznak. Úgyhogy majd holnap elkezdi...nem késett le semmiről, ugye?

Nem mellékesen Emma teljesen átlagos talan családban nőtt fel, talan iskolába járt, talan barátokkal. Hallott már a mágiáról, Disney mesékben. Egyszer egy pasas ezzel ámította a kocsmában, hogy mágus. Jót nevetett rajta és megkérte, hogy akkor varázsoljon neki pofátlanul nagy jattot!


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.06.03. 21:20:15

Üzenet küldése