A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Balla Viola

 
Beosztása: Alkalmi munkavállaló
Nem:
Életkor: 22 (születésnap: január 15.)
Testalkat: Egyhetven, vékonyan arányos őzgida.
Vonások: Fiatalos, tiszta arc, halvány bőr és napszeplők. Fitos orr, kis ajkak.
Szem: Egyszerűen zöld, valami bizarr csillogással az alig íves szemöldök alatt.
Haj: Barna, fényben vöröses, aprórugós, puha zuhatag.

Általános öltözet
A bőrre tapadó farmer minden körülmények között jelen van: nadrág, sort, szoknya, kabát, elengedhetetlen kellék. Még akkor is, ha emellé más, lazább (tépett, kötött, mintás) anyagok is becsusszannak. Cipőben inkább a bőr a nyerő, bakancs, vagy csizma képében. Gyűrűből és karkötőből azonban sosem elég egy, és az is mindig valamilyen fém.

Első benyomás, kisugárzás
Valaki elrejtett az emberbőr mögé egy fifikás kisállatot. Természetes szépség, de nem univerzális. A tetszetősségét ízlése válogatja, főként, mivel mellé a viselkedése is nyom a latban. Ritmusos zergemozgása, szabad gesztusai, és az udvariasnál jóval rugalmasabb nyelvezete mindent ural. De mégsem olyan, aki mindenkivel könnyedén, játékosan lepacsizik. Valami nincs rendben körülötte. Férfi vagy? Ez már a kellőnél is nagyobb gyanakvásra ad okot.Karakterlap

Ismered. A Martionban Karpenás volt, holott az átkai mit sem értek. Mindig holmi illúziókkal szórakoztatta magát, és legfőképp akkor szerette, ha óra helyett tehette ezt a kastély különböző pontjain. Sosem volt különösen tehetséges, jóeszű, vagy szorgalmas. Mindig valahogy jóindulatból, vagy ki tudja, mi miatt tették tovább, egy-egy évfolyammal feljebb, míg végül az érettségire sikerült valahogy összekaparnia magát. Szégyenszemre, lány létére, épphogy.

Ismered. Ő az a csaj, aki mindenféle melót elvállal, amire alkalmasnak találják a munkaadói, vagy az ismerősök, akik épp beszervezik. Éjszaka mozog, hogy csomagokat sétáltasson meg a mágikus helyszínek között. Máskor pedig beszáll tálcán hordani a sört a valamiért felkapott aljakocsmákban. De az is lehet, hogy ma az ő mágiája szolgáltatja a hangulatvilágítást.

Ismered. Olcsón él, de mindig megvan az az új gyűrű, vagy csizma amit akart. Rossz helyen lakik, lányoknak ott semmi keresnivalójuk, de nem kell félteni, mert odacsap. Nem egyszer az ő szájától hangos a Quittner téri lépcsőház. A lábacskái nem ritkán tapodják az olcsóbb szórakozóhelyek padlóit.

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.09.27. 20:48:29

Üzenet küldése