A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Balog Korina

 
Beosztása:Nem:
Életkor: 23 (születésnap: január 22.)
Testalkat: 165 cm magas, és eléggé vékony (46 kg). Hajlékony, hosszú lábai és kezei vannak.
Vonások: Kicsit ’80-as, ’90-es évek beütése van, csinos, mindkét szülőjére hasonlít valamennyire.
Szem: Csokoládébarna
Haj: Váll alá érő, éppen amilyen kedve van olyan színű
Általános öltözet
Nem figyel és ad mások véleményére, a saját maga stílusát követi. Hogy ez mi is pontosan? Punk… igen, elég furcsán hangozhat, de ő egy nagyon elszánt punk. Első látásra lehet, hogy nem esik le, de másodikra már biztosan. Mindig úgy öltözködik, hogy egy kis feltűnést keltsen, és sokan meg is nézik ez miatt. Néhányan szakadtnak mondják. Kedvenc színei ebből következtetően a fekete, szürke, barna, kék. Kiegészítők (nyaklánc, karlánc, stb) mindig van rajta egy csomó. Ajkában és szemöldökében piercinget hord, a bal fülében pedig több fülbevaló is van.
Első benyomás, kisugárzás
Elsőre furcsa… elítélheted, viszont nem jól teszed. Ha a jó oldalát nézzük, akkor mondhatni rá, hogy ütődött és bolond. Ha kiismered, és ő azt mondja, hogy a barátjává fogad akkor ezt az oldalát is meg tudod ismerni. Amikor nagyon jó kedvvel kel fel, tud mosolygós és imádni való is lenni. A rossz oldalát nézve, szinte mindig komor, gúnyos mosollyal néz rád és talán, ha egy rossz szót is szólsz… elítél életed végéig. Hacsak nem gondolja úgy, hogy „héé, ez bevállalós”. Minden badarságban benne van, leginkább a kamaszkor teszi ezt vele. Lázad, mindent meg szeretne kapni és szeretné, ha csak körülötte forogna a világ. Néha elmereng, elszáll a gondolkodásban és e miatt, beszélgetés közben nem mindig figyel oda. Rengeteg olyan dolgot terjesztenek róla, ami egyáltalán nem igaz. Cigarettázik.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

LeírásPunk szív, punk lélek, punker leszek amíg élek!


Alapadataim:
Csillagjegy: Vízöntő
Becenevek: Kori, Rina (Ezt nemigen!)
Kedvenc színek: Fekete, fekete, fekete és minden, ami sötét
Állat: Menyét - Sátán
Háttér: Mágus

Azt hiszi, hogy királylány, mert kék szemü és szöke, majd rád gyújtom a házat, aztán lehetsz hamupipöke.!

1995-ben láttam meg a napvilágot Székesfehérváron, mágus család gyermekeként. Apám, Balog András, Mágikus lényekkel foglalkozó varázsló; anyám, Füstös (Balog) Emese, pedig háztartásbeli, viszont elég sokat segédkezik apámnak a munkájával kapcsolatban. Hát… boldog életünk volt, a szüleim jól kerestek így pénzhiányban sem szenvedtünk sosem.
Rengeteg dolog érdekelt kislányként, de főleg azok, amiket a bátyám (Balog Márk) is csinált. Nagyon jó kapcsolatban vagyunk egymással, ő három évvel idősebb tőlem. Mindig is a példaképem volt. Szüleink nagyon sokszor bíztak rá Márkra, aki persze a haverokkal együtt vigyázott rám. A fiúk hatása talán az, ami befolyásolja a mostani stílusomat, szokásaimat is. Tizenegy éves koromban jelentkezni kezdtek a mágusképességeim, majd pár hónap múlva már a Martionba jártam. A Lelkek Tükre, a Karpena ösvényre osztott be, aminek persze nagyon örültem, hiszen a bátyám is oda járt, és szerintem ez az, ami a legjobban illik hozzám.
Kiskorom óta szoros kapcsolat fűz az egyik unokatestvéremhez, Ninához, aki a későbbi elzülléseibe engem is belerángatott és ezért sok dolgot műveltünk együtt, amit talán… nem kellett volna.
Az elkövetkező pár évem igen jól telt el a Martionban. Sok barátom volt és lesz is, egyelőre még nem tudom, mivel fogok foglalkozni a közeljövőben. Kisebb büntetéseket is sokszor kaptam már, főleg a ’kiruccanásaimért’.

Amit szükséges még tudnod rólam:
14 –majdnem 15- éves korunkban unokatestvéremmel egy buliban kicsit többet ittunk és cselekedtünk a kelleténél, és Ninával együtt engem is bevittek a rendőrségre. Szerencsére csak hazavittek minket, tehát nem lett nagyobb gond belőle.
Két arcom van. Sokan mondják rólam, hogy jó kislány (Ezt leginkább a rokonok és a szüleim) viszont a legtöbben –akár az iskolában is lehet mondani- rossznak, tartanak. Sokan azt vallják, hogy mindez Nina miatt van.
Pókfóbiám van. Elég erős fóbia, ha meglátok a pókot, rögtön menekülök –legalábbis próbálok-.
Kiskoromban balettoztam, de ezt nagyon kevesen tudják rólam.

Ismeretségeim, avagy akiket eltűrök magam mellett:

Aktuális állapot:
Ruha

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.02.26. 20:53:13

Üzenet küldése