A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Balogh Bence

 
Beosztása: Titkár
Nem: Férfi
Életkor: 29 (születésnap: október 19.)
Testalkat: Átlagos testfelépítésű fiatalember. Szeret kosárlabdázni, így megüti a száznyolcvanöt centit, de nincsen kockás hasa vagy bodybuilder izomzata.
Vonások: Megnyerőek, mindig mosolyog, tekintete nyílt, másokban is bizalmat ébreszthet.
Szem: Nagy, kék szemek, mintha egy kisgyermek pislogna egy felnőtt férfi arcával.
Haj: Világosbarna, amit előszeretettel fésül be zselével, hogy a gravitációval dacolva égnek meredjenek fürtjei. Persze csak sportosan elegánsan, nem akarja azt a hatást kelteni ezzel, hogy nem ismeri a fésűt.
Általános öltözet
Zakó inggel, esetleg öltöny, ha dolgozik. Civilben szívesen veszi fel farmer pólóval, inggel, még az edzőcipő is megtalálható ruhásszekrényében.
Első benyomás, kisugárzás
Fut a főnökhöz, viszi a kávét. Szalad a nyomtatóhoz, mert a szerződéseket alá kell íratni mielőtt feladja postán. De közben megáll, van mindenkihez egy kedves szava, útba is igazít, ha szükséges. Segítőkész egyén.

Leírás


Októberben született Debrecenben, mágus szülők gyermekeként, apja Balogh Krisztián, anyja Nagy Emília. Apjuk két éves korában elhagyta őket, így a nőnek egyedül kellett nevelnie kisfiát. Bence szófogadó, aranyos kisfiú volt, bár a tanulással gondjai akadtak, így egy évvel később került iskolába, ahonnan nem sokkal később beíratta Emília a Martion falai közé.
A kisfiú társasági ember volt, kissé naiv ugyan, de szeretetreméltó. így hamar barátokra lelt az iskola falai között. Miután elvégezte, nem igazán tudta mihez kezdjen, így édesanyja lépett közbe: az ő segítségével dolgozik ma is az egyik leghíresebb mágikus tévéadó főnöke mellett, amiért a mai napig nagyon hálás. neki.

Fizikum: Add csak ide azt a szatyrot! Majd én hozom, ne te cipeld.
Ügyesség: Ezt ide teszed, azt meg oda támasztod.. mi? Neked ez egy óra volt? De hát én alig tíz perc alatt megcsináltam!
Észlelés: Nahát, ez egy új nyakkendő, ugye? Ezt még nem láttam ehhez az öltönyhöz!
Megjelenés: Nem, bocsánat, de nem szeretem ha fotóznak. Tudom hogy nem nézek ki rosszul, de utálom hogy mindenki a külső alapján ítélne.
Intelligencia: Az egy könyv? Nem olvastam. Nem hiszem, hogy el fogom.
Akaraterő: Hát ha nagyon muszáj.
Mágia: Oké, hát nem mindig jön össze, de azért én is tudom használni a pálcám.Hol lelheted fel?

Leginkább mindenütt. Lót - fut egész álló nap a cégnél, ügyeket intéz a városban, elszalad a főnöknek elintézni néhány dolgot, amíg ő tárgyal. Szabad idejében szívesen kosárlabdázik a haverokkal, vagy sétáltatja kutyáját, Virslit a parkokban. Imád filmeket nézni, számítógépes játékokat játszani, így néha napján a Határtalanban is megfordul, moziba pedig legalább kéthetente elmegy.
Kedveli a finom kávékat, tehát be lehet vele ülni akármelyik kis kávézóba, vagy esetleg egy cukrászdába is. A könyvtár közelében ne keresd.. ott nem fogod megtalálni.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.03.18. 12:56:30

Üzenet küldése