A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Baranyai Eszter

 
Beosztása: Kormon Lehel Tehetséggondozó tanulója
Nem:
Életkor: 26 (születésnap: március 20.)
Testalkat: Arányos magassággal rendelkezik (165 cm), csípője kicsit szélesebb, keblei teltebbek, tehát domborodik ahol kell.
Vonások: Kifejezetten kedves, megkapó vonásokat örökölt édesanyjától. Csinos, de nem világ szépe.
Szem: Mandulavágású, kissé húzott, egészen világoskék szemei vannak, melyeket sötétebb szemöldök keretez.
Haj: Hátközépig érő mogyoróbarna festett szalmaszőke. Formáját tekintve pedig hullámos- göndöres.
Általános öltözet
Imádja a lányos darabokat, az egyberuhákat, a szoknyákat, a balerinacipőket. Fontos neki, hogy kényelmes legyen amit visel, hisz utál feszengeni. Ha a helyzet úgy kívánja húz tornacipőt vagy farmert, de nagyon ritka ha sportos öltözetben látni. Gyakran visel világosabb tónusú ruhákat. Kedvenc színei közé tartoznak az élénkek mint például a sárga vagy a kék, és a pasztellszínek szinte minden árnyalata.
Első benyomás, kisugárzás
Kisugárzása kellemes és vidám. Érezteti, hogy ő az élet napos oldalán jár. Sokszor mosolyog vagy nevet, nem mutatja, ha problémája van. Rengeteg pozitív erőt meríthet belőle az ember. Szeret élni, táncolni, bulizni. Ha kell segít mindenben, remek lelki szemetesláda szerepet is betölt és a társai épp ezért nagyon is szeretik.

Leírás1993 tavaszán született a debreceni kórházban. Már akkor is kifejezetten hangos és akaratos volt. Gyermekkorát is Debrecenben töltötte, egy négyszobás lakásban. Mindig vidám kislány volt, rengeteget nevetett és mindenen nagyon jól szórakozott. Főleg azon, ha édesapja játszott vele. Származását tekintve kevert. Édesapja varázsló, édesanyja viszont talan. Nagy felháborodást váltott ki a szülei házassága. Édesanyja szülei nem nézték jó szemmel, hogy lányuk egy „fura” pasihoz ment feleségül. Származásuk miatt tisztelték a hagyományokat, épp ezért egy más férfit néztek ki a lányuknak. Megmagyarázhatatlan okok miatt valamiért Eszter is anyukájára ütött. Hasonlóan akaratos és makacs. Édesapja családja mindig is varázslóvénával rendelkezett, nem voltak sosem kimagaslóan gazdagok, inkább a középosztályba tartoztak.
Visszatérve Eszterre, amikor kicsinek kiderült, hogy apja után ő is rendelkezik mágikus erővel, a megfelelő korban a Mirarxban kezdett tanulni. Innen aztán a Martionba nyert felvételt. A Lelkek Tükre a Lorton ösvényre osztotta az örökké mosolygó, vidám kislányt. Sajnálatos módon harmadikos korában elég sokszor volt beteg, gyakran hiányzott a tanítási órákról. Nem volt képes behozni a tananyagot. Épp ezért évet kellett ismételnie, aminek következménye, hogy egy évvel idősebb lett az évfolyamtársainál. Természetesen ez sosem zavarta őt. Legtöbbször évvesztesnek nézték.
2012 őszén felvételt nyert a Kormonba és végre "hivatalosan" is elkezdhetett foglalkozni a keleti mágiával és a rúnákkal. Azóta Budapesten lakik kollégiumban. Albérletbe egyelőre nem költözne, ha nem muszáj.

Hobbi, kedvtelés:
Nagyon sokrétű, imád rajzolni, olvasni, énekelni vagy akár táncolni. Kimagaslóan tehetséges a festésben, a rajzolásban, agyagozásban. Nagyon ügyesen alkot meg szobrocskákat, szeret szénnel rajzolni portrékat és tájképeket festeni. Sajnos csak magának rajzolgat, nem igazán szokta mutogatni az alkotásait. Épp ezért szinte ritkaságszámba megy, ha valaki tudja róla mennyire tehetséges. Az ilyen tekintetben eléggé visszahúzódó.

Egyéb érdekességek / tudnivalók:
> imádja az állatokat, főleg az apróbb rágcsálókat
> van egy fehéregere, ami Matyi névre hallgat és már matuzsálemnek számít az egerek között
> kuloulrofóbiája van, ami annyit tesz, hogy retteg a bohócoktól
> kedvenc évszakai az ősz és a tavasz
> sosem volt még kapcsolatban, egyelőre várat magára a nagy Ő
> főleg az indie és alternatív zenét helyezi előtérbe
> nagyon szereti a természetet, a virágokat
> imád sportolni, főleg úszni, síelni vagy görkorcsolyázni
> legnagyobb álma, hogy keleti mágiával és a rúnákkal foglalkozhasson
> egyke, nincs testvére, bár mindig szeretett volna egy idősebb fiútestvért
> szeretne egyszer eljutni Oroszországba - ez 2015 nyarán végre megtörtént

Useres adatok, infók


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.04.10. 20:15:31

Üzenet küldése