A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Barkóczy-Scheibelhoffer Cinke

 
A Neredin ösvény diákja, Hatodik évfolyam
Nem:
Életkor: 19 (születésnap: március 01.)
Testalkat: Vékony, alacsony teremtés, akit egy szellő is képes elfújni.
Vonások: Gyermeki, selymes vonásai vannak, arca ugyanakkor gyakran sápadt.
Szem: Mélykék, érdeklődéssel és szeretettel teli.
Haj: Hullámos, hosszú-félszosszú, szőkésbarna, itt-ott még teljesen szőke tincsekkel
Általános öltözet
Szoknyák, ruhácskák, egyszerű pólók és blúzok. Válogatott, szép, olykor egyedi darabok.
Első benyomás, kisugárzás
Félénk, ugyanakkor barátságos kislány. Keveset volt eddig társaságban, nagyobb közösségben ezért könnyen visszahúzódónak tűnik, ám ha barátsággal közelítenek felé, akkor nagyon könnyen megnyílik, csupaszív gyermek.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

LeírásValamiféle családi átok (hagyománynak azért nem kellene nevezni) lehet a betegessége, ami miatt egészen 13 éves koráig nem javasolták és engedték neki, hogy iskolába, közösségbe menjen. Persze otthon megkapta a legjobb magántanárokat, mind az iskolai tárgyakból, mint az általa oly szeretett táncból és éneklésből.
Igen, a tánc volt az egyetlen ahol többször is találkozott idegen emberekkel, persze egy fellépés vagy egyszerűen csak egy bál alkalmával is gyakran volt, hogy összeesett, elájult, vagy kiverte a láz a biztonságos környezetből kiszakadva.
Hangja és mozgáskultúrája is olyan, aminek kamatoztatásával sikereket érhet el, de még nagyon sokat kell tanulnia, gyakorolnia, fejlődnie: kicsi még.

Már elsősként beíratták a Martionba, ahol a Lelkek Tükre Neredin ösvényére terelte élete útját, de az első évben még magántanulóként távol maradt az iskolától.

Családja
Scheibelhoffer. Nem sokaknak lehet ismerős (kivéve talán a politikában járatosakat). Barkóczy. Ez már sokkal inkább, hiszen a Hegyalja úti exkluzív ékszerészet sokatmondó, apró brilliánsokkal kivert cégérén szerepel. A Barkóczy család örömmel fogadta, mikor Otto von Scheibelhoffer osztrák báró megkérte Emília lányuk kezét, és átvette a nagymúltú üzletet.

Cinke a régi máguscsalád harmadszülöttje, legkisebb leánygyermeke. Nővére, Cecília örökölte szülei szépérzékét, és tehetségét, így nem is lehetett kérdés, a családi vállalkozást ő viszi majd tovább. Bátyját, Cipriánt a gyógynövények, és a belőlük főzhető bájitalok, valamint a különböző legendás lények, és idomításuk, érdeklik jobban, mint bármi más. Ő maga még nem tudja biztosan, hogy mihez kezd majd, ha nagy lesz, egyelőre a Martion kihívásainak szeretne megfelelni, miközben továbbra is táncol és énekel szabadidejében.

Karakterlap
Fizikum (8) - Vékonyka, gyenge, de nem a csontozatán múlik, hogy annyit van ágynak dőlve.
Ügyesség (15) - Kecsesen, légiesen mozog, és jól bánik a nyelvekkel és a hangjával is.
Észlelés (10) - Néha észreveszi, máskor inkább nem. És ez van többször. Szerencsére nem ügyetlen mellé, mert akkor lenne komoly baj. Szemüveget nem hord.
Megjelenés (19) - Ragyog. Más szót nem is lehet rá találni. Már most, 13 évesen szemet gyönyörködtető látvány, főleg amikor nem beteg, és az is látszik, hogy ő még ennél is szebb lesz ha felnő (emberi határokon túl - megjelenés).
Intelligencia (11) - Okos, a korához és a zárkózottságához képest mindenképpen.
Akaraterő (11) - Az átlagosnál egy picit akaratosabb, persze szülei, vagy más felnőttek ez még mindig gyakran kevés ahhoz, hogy érvényesítse a saját érdekeit - már ha tudja éppen, mik azok.
Mágia (10) - nem a varázserejével fog kitűnni. A pálcát ugyan forgatja, de néha kérdés, hogy minek. Legalább szépek a mozdulatai.
Pálcája bükkfa és türkiz.

//Karakterkép: Ellery Sprayberry//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.09.11. 20:35:41

Ez a karakter tagja a Családnak.

Ez a karakter rendelkezik egy Bors nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése