A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Benegeszery Kamilla

 
Beosztása: Modell
Nem:
Életkor: 26 (születésnap: október 31.)
Testalkat: Magas, karcsú teremtés, ugyanakkor kifejezetten nőies idomokkal lett megáldva. Éppen ezért nem ruha-, hanem fotómodell
Vonások: Szép ívű orcája hibátlan, bőre puha, mosolya pedig magával ragadó. Mimikájával rendkívül jól képes bármilyen érzelmet kifejezni, mégis nevetni, mosolyogni látni legtöbbet. Rendszeresen sminkel, sokat foglalatoskodik ezzel. Mindene a vidámság, a derűs színek, kedves dolgok.
Szem: Mandulavágású, világosbarna tekintete egyszerre magával ragadó és bájos, de többnyire nevetéstől ragyog.
Haj: Ápolt, mahagóni haja gondozott és göndörített. Rengeteget foglalkozik vele, naponta legalább fél órát tölt csupán emiatt a tükör előtt.
Általános öltözet
Előszeretettel hord szivárványszínű dolgokat, bár talán a kedvence a sárga és a lila. A trendi, divatos dolgokat kedveli, de azért elég jól szelektál - csak olyan dolgot vesz fel, ami biztosan jól áll neki, még ha kevés olyan dolog is van, ami ebbe nem tartozik bele. Rengeteget foglalkozik küllemével, és kifejezetten nagy ruhatára van - egy egész szobányi - ezért szinte kizárt, hogy egy héten belül ugyanazokat a holmikat vegye fel.
Első benyomás, kisugárzás
Elképesztőn szép - a mozgása kecses, ugyanakkor elég naivnak tűnik, és az sem segít a dolgon, hogy kedvenc témái közé tartozik a shoppingolás és a luxus. Mindenesetre határozottan kedves, és még ha nagyon sznob és butusnak is mondható mindemellé, jóindulatú.

Leírás

Budapesten született, a Bátfay Család egyedüli gyermekeként. Apja halálakor azonban kiköltöztek édesanyjával Franciaországba, a nő hazájába. Szerencséjére unokatestvére is kinn élt családjával, így jól beszéli mindkét nyelvet. Most viszont, hogy kiürült a családi kassza, haza kellett jönnie egy férjet fogni. S lám, milyen szép férjre lelt Nádor személyében!

//Karakterkép: Dombovári Dorottya - neki ezúton is köszönöm :)//

Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:
A mai nap is csinos, fehér farmert, és sötétlila topja felett kényelmes kardigánt és sálat visel.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.10.02. 21:21:11

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése