A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Benegeszery Tünde

 
Beosztása: Háztartásbeli
Nem:
Életkor: 33 (születésnap: szeptember 10.)
Testalkat: Sudár, vékony, magas, az embernek az az érzése, hogy eltörik. Annak ellenére, hogy nincs homokóra-alakja, elég nőies.
Vonások: Egyszerűen riadtan bájos - ez a legjobb szó rá.
Szem: Hatalmas, jegeskék szempár, árulkodóan őszinte.
Haj: Dús, hosszú, szőke zuhatag, mely a párától óhatatlanul hullámosodik.
Általános öltözet
Mindig csinos. Ehhez talán az is hozzájárul, hogy csaknem minden jól áll neki, de ettől függetlenül is remek érzéke van az öltözködéshez. Rengeteg ruhája van, így nincs is olyan, hogy "általános" öltözet. Amit viszont mindig visel, az arany karikagyűrűje jobb kezén, illetve bal gyűrűsujján egy zafírköves gyűrűt.
Első benyomás, kisugárzás
Az ember szinte azonnal megkedveli. Van benne valami ábrándos, valami távoli, de biztos, hogy hamar megszeretteti magát másokkal. Általában kedves, segítőkész, figyelmes. Sokan biztosak benne azonban, hogy a helyes pofi mögött nem nagyon lapul intelligencia - ezt általában azok vélik, akik pusztán a Családi összejöveteleken találkoznak vele, rövid csevegés mellett.

Leírás

A következőkben egy interjúra adott válaszok olvashatóak. A kérdéseket egy közéleti havilap riportere tette fel négy-öt családtagnak. A cikk végül nem került napvilágra, mivel a havilap szerkesztői úgy ítélték, a válaszok nem igazolják eredeti elképzelésüket. Hogy ez pontosan mi lett volna, arról nincs információ.

Igazán kedves, hogy meghívott erre az interjúra. Boldoggá tesz, ha öregbíthetem a Családom hírnevét.
Teljes neve?
Mordai B. Tünde. Leánykori nevem Benegeszery Tünde.

Kik a legközelebbi rokonai?
Édesapám Benegeszery Kende, édesanyám Saródy Lilla, ők mindketten a kormány dolgozói. Van egy szépreményű öcsém, Benegeszery Nádor, aki jelenleg az Oswald König Mágikus Államigazgatási és Nemzetvédelmi Akadémia tanulója. És természetesen férjnél vagyok, párom neve Mordai Iván, aki a Közlekedésügyi Főosztályon dolgozik. Sajnos még nem bővült kis családunk tovább.

Milyen a kapcsolata a közvetlen családjával?
Kiváló, természetesen. Azt hiszem, hogy a férjemen kívül a legmélyebb kapcsolatot öcsémmel, Nádorral ápolom. Ő csodálatos ember, talán esetleg fel kellene keresniük őt is ezzel az interjúval.

Milyen intézményben tanult, és mágus-e?
Mágus vagyok, ahogy a felmenőim mind azok. Én magam is a König Akadémia diákja voltam, Államigazgatási szakon. Az iskola után viszont férjhez mentem, és nem álltam munkába. Természetesen ez is azt támasztja alá, hogy a legfontosabb számomra a Család.

Hol helyezkedett el, érdekli-e a politika, az államigazgatás?
Azt hiszem, hogy ez a fajta élet nem nekem való. Jelenleg nem dolgozom, háztartásbeli vagyok. Ez is hozzásegít, hogy mindenben segítsem kedvesemet, aki természetesen bármiben számíthat rám - nem mintha rámszorulna.

Milyen rendszerességgel jelenik meg a partykon?
Minden lehetőséget megragadok, ilyenkor ugyanis találkozhatok azokkal, akik ugyan nem tartoznak a közvetlen családomhoz, viszont roppant kedvesek a számomra.

Szabadidős tevékenységei?
Ó, igen. Nagyon szeretek olvasni, és egy időben próbálkoztam a szobrászattal, de végül nem voltam elég sikeres. Szeretek főzni, szeretem a romantikus filmeket... ó, és persze a kertemet. Rózsákat nemesítek. Egyik nagy kedvencem a jégrózsa.

Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:
Egyszerű szövetszoknya, blézer, könnyű esésű blúz, papucscipő.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.01.11. 23:23:12

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése