A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Berényi Balázs

 
Beosztása: Varázstárgykészítő, Eladó, a [M] Ceriden Varázstárgy tulajdonosa
Nem: Férfi
Életkor: 28 (születésnap: április 01.)
Testalkat: Nagyon magas (210cm), erős, izmos.
Vonások: A mosolya minig kisfiús marad.
Szem: Vágott formájú, sötét(csokoládé)barna szemek, melyek szinte folyton mosolyognak.
Haj: Nyáron világosbarna, télen kicsit sötétebb, rendezetlen. Szinte mindig olyan, mint egy szénaboglya.
Általános öltözet
Nem szokott kiöltözni, és nem követi a divatot sem. Általában egy egyszerű póló van rajta, idióta felirattal, mint pl: „Védd az állatokat, egyél csokit!” A nadrágjai pedig mind lazák, és sokzsebesek, hogy sok csokoládét tudjon magával hordozni. A pasztellszíneket részesíti előnyben, rikító cuccok kilőve. A talárokat utálja.
Első benyomás, kisugárzás
Már messziről kiszúrod, még ha nagy is a tömeg. Nagyon magas (210cm), rettentően erős, és kifejezetten jóképű, mozdulatai és mimikája is jellegzetesek. Szinte esélytelen, hogyha egyszer már láttad, ne emlékeznél rá. Furcsa, hogy egy ekkora test, milyen emberfeletti ügyességgel képes lavírozni az emberek között. Arcán folyamatos vigyor, csokoládéillat lengi körül. És mégvalami... ha nem vagy túl vaksi //észlelésed 9-nél magasabb//, máris rájöhetsz, hogy az emberfeletti tulajdonságok valóban azok, lévén benne él a Fenevad.

Leírás


1992-ben, bolondok napján született, ezért is vallja, hogy nem a név, hanem a szülinap kötelez. Édesanyja lánykori nevén Velencei Viktória, sutta óvónő, apja, Berényi Bernát, sutta testnevelés tanár. A csokoládéval nagymamája ismertette meg három éves korában, azóta imádja, már-már betegesen. (Beteges mánia: 3) Öt éves volt, amikor megszületett unokatesója, Csoki. Lehet tippelni, ki adta neki a becenevet. Amúgy mivel a kiscsávóban afro vér is csörgedezik, Balu volt olyan elvetemült, hogy még a fejét is megnyalta, hogy vajon az íze is olyan jó-e, mint a színe. Hát nem, de azért a név megmaradt. Hat éves koráig Gödön éltek, ekkor felköltöztek Pestre, méghozzá a nyolcadik kerületbe. A Vajda Péter Ének-zene és Testnevelés Tagozatos Általános Iskolába járt. Már akkor sem lehetett mintagyereknek nevezni, rengeteg probléma volt vele az iskolában, sok-sok csíny, és legalább ugyanannyi verekedés. (Harcias, Herkules, Harcos) Ami pozitívumként elmondható róla, hogy a felelősséget mindig vállalta a tetteiért, ez a mai napig így van. Tíz éves volt, amikor megszületett kishúga, Bianka, és unokahúga, Boróka, akiket rettentően imád. Balu mágikus képességei lassan, de biztosan mutatkoztak, így 12 évesen szülei beíratták egy magyar mágusképzőbe – eleinte persze nem akarta elhinni a dolgot. Öt évig járt ide, életre szóló barátságot kötve Végh Aurórával, és megannyi újabb csínytevés, balhé, drámázás következett - leginkább Enivel -, egészen addig, míg Rórát átíratták a Martionba. Mivel már volt elég vaj a füle mögött, nem problémázott sokat senki, hogy Balu is utána mehessen.
Így került a Ferfex ösvényére. Változás azonban nem történt. Büntetőmunkával és csajozással indított, aztán jött egy jó adag dráma, baleset, eljegyzés, iskolaelhagyás, meló, majd a buborék kipukkant, ő meg a földre pottyant. A munkát és a tanulást nem hagyta abba, így két év kellett hozzá ugyan, de talán rendbejött. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy sikeresen leérettségizett, és a mestermunkáját is elkészítette. Ami amúgy egészen csodaszámba megy, mert sosem volt az a talentum, sok területen problémája van. (JH II. – Abeo, ÁTV, JOS; JH I. – Tájékozódás, Gasztronómia, Álcázás, Lopakodás, Földrajz; Kötött formulák: 4; Fájdalmas mágia) Egyedül talán a bűbájok mennek neki jobban, mondjuk erre sem jött rá, amíg el nem kezdett foglalkozni velük. (Veszett tehetség: Bűbáj; Mágia: 10)
Persze nem lehet meg dráma nélkül. Ha nem a csajok, akkor a család, és ő maga gondoskodik erről. 2011 őszén harapta meg egy vérfarkas Biát, azóta mégjobban félti, mint azelőtt. (Fóbia: 3) Emiatt pedig erősen elgondolkodott azon az őrültségen, hogy nem ártana, ha őt is elkapná egy kis szőrös… mondjuk ő Delára gondolt, de végül nem így lett, sikerült összefutnia egy őrjöngő Hellával. De megúszta, és így „azokon a napokon” is ott lehet Biának. Mindenben meg kell látni a jót. Bár nem nevezné túl pozitív élménynek az első átváltozását. Fájdalmas volt, rettentően, de ez nem is csoda, hiszen hatalmas állat sikerült belőle – kijött a belső énje… hehe. (Nagy: 4) Emelett kifejezetten ügyes is. Azóta nem érzi annyira már a fájdalmat sem, ütései meg mintha mégnagyobbak lennének, mint ezelőtt. (Magas fájdalomküszöb: 4; Kritikus találat: 4) Ami a legmeglepőbb volt, hogy visszaváltozva is érezi az erőt, amit kapott. (Fenevad ereje) Persze nem minden pozitív. Valami fura szag is körüllengi azóta (Szag: 4), sokkal feltűnőbb lett ezen kívül is (Beazonosítható: 4), sokkal érzékenyebb a mágikus sérülésekre (Mágiaérzékenység: 4), ha elájulna, megszívná (Védelmi reakció), és ha felhúzzák – márpedig ez könnyen előfordul nála – akkor furcsa dolgokat produkál a teste (Veszett agresszió).
Csak hogy mégjobban megkeveredjen szerencsétlen élete, 2012 július végén spontán telihold jelent meg Budapesten. Őrjöngeni kezdett, és akaratán kívül több ártatlant is megölt - többedmagával együtt. Bia pedig bemarta aput is. Szép az élet...^^"

Külső:

Nagyon magas (210cm), súlya 95kg, túlnyomórészt izom, felesleg - csokoládé ide vagy oda -, nincsen rajta. Felsőteste kidolgozott, látszik rajta, hogy kifejezetten erős fiú. (Fizikum: 20) Arca helyes, mondhatni még kisfiús, de kifejezetten jól néz ki. (Megjelenés: 15) Haja, mint egy igazi szénaboglya, meredezik mindenfelé, nagyon ritka, hogy rendbe szedi, és fodrászhoz sem jár túl gyakran, emiatt pedig a füle sosem látszik ki a kazal alól. Szája szinte mindig mosolyra áll, arcán ilyenkor kis gödröcskék jelennek meg. Meglepően könnyed a mozgása, rendkívül precíz tud lenni aprólékos munkában. (Ügyesség: 20) Érzékei kifejlettek, kevés dolog kerüli el a figyelmét. (Észlelés: 17) Ruházatát tekintve a laza cuccok híve, sportcipő, bő, sokzsebes nadrág, és egyszerű pólók, kretén feliratokkal. Leginkább az ősz színeiben gondolkozik, barna, zöld… a rikító dolgokat ki nem állhatja..

Belső:

Kifejezetten vidám fiú, benne van a hülyeségekben, sőt, legtöbbször ő találja ki azokat. Sajnos néha túlzásba tudja vinni a vicceket, így megeshet, hogy akaratán kívül megbánt másokat. Kifejezetten bátor, de azért nem az a „fejjel a falnak” típus. Általában kedves, és segítőkész, főleg a hölgyekkel szemben, hamar beilleszkedik mindenhova. Mostanában kezd komolyodni - azért sosem fog felnőni igazán, nem kell megijedni.^^ Igazságérzete nagy, szóval ha úgy érzi, hogy valami vagy valaki nem fair, akkor azt biztos, hogy nem hagyja szó nélkül. (Akaraterő: 15) Becsületes is, ha hibázott, elismeri, és vállalja a felelősségeit a tetteiért. És bármennyire is úgy hírlik, az izom mellé nem osztogatnak észt, ő rácáfol erre. (Intelligencia: 13)

Fontos tudnivalók:

- A csokoládét mégegyszer kiemelném. Ha nincsen nála csoki, egy idő után elvonási tünetei lesznek.
- Ha lehet, ne hagyd szegényt egyedül kószálni. Egyenes folyosón is el tud tévedni: rossz irányba indul.
- Ha gyengébbeket, neadjisten lányokat bántanak a közelében, akkor először szól, utána viszont már rögtön üt. Gyűlöli az ilyesmit.
- A fekete hajú lányok a gyengéi.
- Utálja a vezetéknevét egy bizonyos szappanopera miatt. Régebben sokat ugratták ezzel – megtorolta természetesen^^ -, de mai napig ha teheti, csak „Balu”-ként mutatkozik be.
- A világon a legjobban húgát, anyukáját, és Aurórát szereti, de be nem vallaná.
- Kifejezetten jóban van A kölkökkel - ahogy ő nevezi őket -, ez Csokit, és két legjobb barátját, Tökfejet és KisÁrvait folgalja magában.
- Pálcája hosszú és vastag hárs, loreleihajjal.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.10.12. 02:19:34

Ez a karakter a [M] Ceriden Varázstárgy céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik egy Fullánk nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése