A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Berényi Bianka

 
A Karpena ösvény diákja, Hatodik évfolyam
Nem:
Életkor: 17 (születésnap: április 28.)
Testalkat: Anyura ütött, szóval a 160 centit esélyesen sosem fogja meghaladni, testalkatát tekintve pedig a pubertás előrehaladtával egyre jobban hasonlít egy töltöttgalambra. Vastag combok, széles csípő, dús keblek.
Vonások: Bájos, kislányos, kerekded. Szinte mindig egy sugárzó, aranyos mosoly van az arcán, mintha csak így rajzolták volna meg. Nyáron halvány szeplők jelennek meg orrnyergén, és az arccsontján.
Szem: Sárgásbarna, ártatlan szempár. Ha közelebbről megnézi az ember, mintha valami huncutság csillogna benne. Vagy nem?
Haj: Hosszú, a vége kunkorodik, és mivel kezdett bebarnulni, kénytelen most már mesterségesen visszaadni neki a természetes szőke színét.
Általános öltözet
Otthon kényelmes, bő cuccokban jár, az iskolában viszont egyre bátrabban kísérletezik minél inkább lányos ruhákkal. Persze egyelőre még nem mindig sikerül eltalálni a méretet vagy a színösszeállítást, néha a stílussal is vannak problémák, de nem fogja feladni!
Első benyomás, kisugárzás
Olyan, mint egy igazi angyalka. Hiába változott sokat a hormonok miatt alkatra, az arca még mindig rendkívül ártatlan és bájos. Néha nyitva felejti az ajkait, butuska kifejezést kölcsönözve arcának.

Leírás

Előtörténet

2002. április 28-án született Budapesten. Édesanyja, lánykori nevén Velencei Viktória, sutta óvónő, édesapja, Berényi Bernát sutta testneveléstanár. Van egy nála 10 évvel idősebb, égetnivaló bátyja, Berényi Balázs, alias Balu. Őt már-már rajongva imádja. Szülei nem kis bánatára… De ne szaladjunk előre! Már kisbabának is tündéri volt, az éjszakai alvás nem okozott neki problémát, sosem sírt fölöslegesen, szüleinek nem volt vele sok bajuk. Hálát is adtak érte az égnek az első gyerek után… Két éves volt, amikor Balu elment tanulni bentlakásos iskolába – legalábbis neki ezt mondták –, így bátyja eleinte nem volt rossz példa. Mégis, akárhányszor szünetben Balu otthon volt, Bia folyamatosan rajta lógott. A ráhatás viszont észrevehetetlen maradt, lévén Biának megvan az a különleges képessége, hogy egy angyali mosollyal leszerelje az óvónéniket/tanárnéniket. Szülei mai napig nem tudják, hogy a legtöbb osztályában történt csínytevésnek ő volt az értelmi szerzője, és azt sem, hogy ő okozta a csőtörést, ami miatt egyszer három napig nem kellett iskolába mennie. De utóbbi már a tragédia után történt.
Hőn szeretett bátyja nőügyeit mindig féltékeny szemekkel figyelte. Két lányt kedvelt meg jobban igazából, Enikőt, akivel Balu még az első iskolájában járt, és Editet. Rá már teljes mértékben nagynéniként tekintett, főleg, hogy úgy tűnt, hét évesen nagynéni lehet ő maga is. Miután ez nagyon nem jött össze, szegény kislány megtört lelkileg. A legjobban az fájt neki, hogy látta, bátyja mennyire odavan. Nehéz volt neki elfogadni, hogy Balu nincsen annyit otthon, és vele sem foglalkozik túl sokat. A helyzet viszont rendeződni látszott.
Úgy tűnik, sosem lesz nyugodt élete. Történt vele egy kis "baleset" 2011 októberében. Aztán Baluval, 2012 májusában. Apu sem úszta meg, neki 2012 augusztusában sikeredett a dolog - ráadásul Bia volt a ludas. Egyelőre anyu az egyetlen "egészséges" személy a családban. No majd meglátjuk...
Iskolába emiatt is némi csúszással érkezett - tanulmányi eredményei miatt egy évvel előbb elkezdhette volna már a Martiont, viszont sok időbe és energiába került, hogy megtanuljon uralkodni magán. Ebben nagyon sokat segített neki Ancsa, akit annak ellenére, hogy imád piszkálni, rendkívül szereti, és fel is néz rá. Az sem utolsó, hogy lehet tőle nyúlni ruhákat!


Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.10.06. 01:32:17


Ez a karakter rendelkezik egy Galagonya nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése