A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Berényi Boróka

 
A Ferfex ösvény diákja, Negyedik évfolyam
Nem:
Életkor: 15 (születésnap: augusztus 31.)
Testalkat: Bőven növésben van még, azt viszont pont a megfelelő tempóban és mértékben teszi.
Vonások: Kerekded az arca, pisze az orra.
Szem: Tejcsokibarna, mindig mosolygós szempár.
Haj: Erős szálú, sötétbarna, itt-ott hullámokkal tarkítva.
Általános öltözet
Már most imádja a ruhákat, legszívesebben napjában legalább ötször átöltözne, hogy minden egyes darabot kellőképpen megmutathasson a világnak. Ruhácskák, szoknyák, farmerek, spagettipántos felsők, ujjatlanok - mikor éppen mihez van kedve.
Első benyomás, kisugárzás
Egy kislány, bájos pofival, mosolyra álló szájjal. Nem jellemző, hogy bárkiből is antipatikus érzelmeket váltana ki a jelenléte, főleg mivel ahol tud, ott segít - korlátozott képességeinek megfelelő mértékben természetesen.

Leírás

Szia, én Boróka vagyok. Berényi Boróka. Lehet, hogy konkrétan rólam még nem hallottál, de van nekem családom is ám, és elég sokan vagyunk, szóval valamelyikünket már biztosan ismered. Talán az apukámról hallottál már! Őt Boldizsárnak hívják, és a Kormánynak dolgozik. Vagy esetleg anyuról, ő ápolónő. Ha beteg vagy, csak keresd Yashim-Szabó Hannát, garantálom, hogy pikk-pakk kutyabajod sem lesz! De ott van még a bátyám is, Csoki (Botond). Ő még a Martionba jár, és nagyon népszerű. Mármint... Én persze nem tudhatom, még nem járok oda, de mindenki ezt mondja, én meg elhiszem. Miért is ne hinném? De haladjunk is tovább... Ott van még Balu és Bia, ők az unokatestvéreim. Igazából... mindketten olyanok, mintha a testvéreim lennének.
Amúgy a Mirarxba járok, de erre már talán magadtól is rájöttél. Igazából szeptembertől már mehetnék tovább a Martionba, de nem akarok. Biának várnia kell még egy évet, egyedül meg nem lenne olyan izgalmas. Jó, persze vannak más barátaim is, de ő az unokatestvérem! Jóban-rosszban együtt, vagy mit szoktak ilyenkor mondani. Szóval nem megyek.

Egyébként látom ám, hogy milyen furcsán nézel rám... Sokan furcsának találják, hogy a bátyámmal ennyire különbözőek vagyunk. Apuék szerint ez valami genetikai bukfenc eredménye, mivel ő örökölte anyu szép barnaságát, én viszont nem. Szerintem egyszerűen csak kifogyott a festék, mire sorra kerültem. De... még csak tíz éves vagyok, honnan is tudnék ilyeneket?

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.23. 08:21:35

Üzenet küldése