A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Berényi Botond

 
Beosztása: BME, mágikus gépészmérnök szak
Nem: Férfi
Életkor: 22 (születésnap: augusztus 03.)
Testalkat: Még bőven növésben van, de az edzések miatt, melyeket unokatesójának köszönhetően korán megkezdett, korához képest izmosabb testtel rendelkezik.
Vonások: Színesbőrű, arca kerek, homloka kissé magas, orra picit nagy, de ezt kompenzálja hatalmas, hófehér és tökéletes mosolya.
Szem: Sötétbarna, már-már fekete íriszét hófehér rész veszi körül, igazi kontrasztban van egymással a két rész.
Haj: Szintén sötétbarna, nagyon erős szálú. Mindig rövidre nyírja, különben hajlamos lenne mikrofon-frizurát növeszteni.
Általános öltözet
Farmer, színes póló, torna cipő. De szereti az egyszínű ingeket is.
Első benyomás, kisugárzás
Mosolygós kópé, mindig pörög, s ezzel arra készteti a körülötte lévőket is, hogy ugyanezt tegyék. Csoki körül nincs helye rosszkedvnek.

Leírás
1997 augusztusában született Szentendrén Berényi Boldizsár és Yashim-Szabó Hanna gyermekeként. Apja talan származású varázsló, jelenleg a Kormány alkalmazásában áll, míg édesanyja egy magyar boszorkány és egy nigériai mágus egyetlen gyermeke, mindketten szerpentáriusok, ahogy lányuk is az egészségügyben helyezkedett el, ápolónőként.Senki sem csodálkozott, mikor kiderült, hogy a kis Botond is inkább az anyukája génjeit örökölte és színes bőrű lett. (Beazonosítható - 1)Gyerekkorában, főleg nyaranként, nagyon sok időt töltött unokatestvérével, Balázzsal, ahogy az lenni szokott, rengeteg csínyt eltanult a nagyobbtól, nem kímélve ezzel egyikük szüleinek idegrendszerét sem. A fiútól kapta a Csoki becenevet is, ami aztán ráragadt, s manapság már mindenki így szólítja, még tanári többsége is. Többek között azt is Balutól tanulta meg, hogy aeromágusi képességeit felhasználva hogyan libbentse meg a lányok szoknyáját.Van valami a Berényi génekben, ami a függőségeket illeti. Bár a nagyi Csokival is megismertette a csokoládé fogyasztással járó földi mennyország érzését, a fiút mégsem ezzel az édességgel lehet teljesen levenni a lábáról. Hívd meg egy kólára és bármit megtesz, amit csak szeretnél (Beteges mánia – 3), de figyelem, csak a Coca Cola játszik!Szintén kiskorából maradt meg a pókok iránti szörnyű félelme (Arachnofóbia - 3). Visszatérő rémálma, hogy jönnek egy aprócska pók megcsípi és kínok szörnyű kínjával leli majd halálát, holott ő is tudja, hogy ez alaptalan, hisz párszor már bebizonyosodott mennyire méregellenálló a szervezete.2002-ben született meg a húga, Boróka, és unokahúga, Bianka, akiket végtelenül imád. Ám sokáig nem örülhetett otthon a kis jövevényeknek, mert hamar megmutatkoztak nála a mágia jelei, s így már hatévesen bekerült a Mirarx Máguselőkészítőbe. Az is hamar nyilvánvaló lett, hogy mindkét szülőjétől a levegő genotípust örökölte. Itt ismerkedett meg Izményi Kittivel, akivel hamar nagy barátságba kerültek, s kis duójukhoz a későbbiekben csatlakozott Árvai Melitta is. A trio majdnem minden együtt csinált, s ez a tény azután sem változott, hogy a Martionba kerültek. A Lelkek Tükre mindhármukat a Lorton Ösvényére osztotta, így továbbra is sülve-főve együtt lóghattak, s lógnak a mai napig is.
Éresttségi után a BME mágikus gépészmérnök szakát célozta meg, ahova sikeresen be is jutott, az alapszak elvégeztével mesterszakra is maradt.Martionba kerülése után hamar kiderült, mennyire gondatlan varázsló (2) : mindig előbb nyúl pálcáért, s csak azután gondolkodik. Azért rendelkezik kiváló tulajdonságokkal is, úgy mint a fotómemóriája (2) , melynek köszönhetően elég könnyedén tanulja meg a tananyagot, vagy bármit, amit lát, de emellett művésztehetséggel (előadó -1) is meg van áldva, kitűnő gitáros és énekes.
Szociális háló:
Árvai Melitta, Árvai Enikő, Berényi Balázs, Berényi Bianka, Berényi Boróka, Cifra Nimród, Istvánfy Gergely, Izményi Kitti, Jász Iringó Evetke, Milvicz Martina, Őri Ramóna, Péterfy Dániel, Selmáczi AdriánAktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.06.25. 17:13:12

Üzenet küldése