A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Berend Magda

 
Beosztása: Végzett diák
Nem:
Életkor: 24 (születésnap: május 06.)
Testalkat: Alacsony, és párnás, túlsúlyba hajlik.
Vonások: Nem kimondott szépségideál, de a nem túl nagy elvárással rendelkező tekintetek talán néhanapján még rajta is megakadhatnak. A súlytöbblet az arcán is meglátszik, ettől kerekded arca, és puhák a vonásai.
Szem: Zöldes árnyalatúak, szép vágásúak. Kísérleti jelleggel igyekszik sminkelés által némileg kiemelni őket.
Haj: Vörösesbarna, félhosszú, egyenes szálú.


Általános öltözet
Olyan családból jön, ahol a cicomát nem értékelik sokra. Lányként is szoknya helyett nadrág, kopogós topán helyett futkozós tornacipő, de legalábbis lapos talpú lábbeli dukál. Mostanában viszont a lázadó korszakát éli, hát beszerzett a tavaszra pár igencsak szép kendőt és sálat, no meg egy pár csinos szandált. Hogy ne is beszéljünk a csodálatosan fodros esernyőjéről!
Első benyomás, kisugárzás
Csendesebb fajta, inkább passzív, nem kezdeményező típus, viszont keresi a társaságot és nem zárkózik el. A személyiségtípusok közül leginkább a melankolikus jegyek dominálnak benne, és ezek is jutnak legfőként kifejezésre. A legtöbb szituációban jól érzi magát (még ha ennek nincs is különösebben árulkodó külső jegye), pontos, derék, és kötelességtudó. Rendszeretete és rendszerező-képessége kiemelkedő. Kitartó, céltudatos, és minden helyzetben a maximumra törekszik. Ha valamit elhatároz, azt véghezviszi, s temperamentumát is képes szabadon ereszteni, ha azt követeli meg az adott helyzet. Ilyenkor azonban hajlamos elveszíteni a gondosan őrzött kontrollt, s ez gyakrabban fordul elő, sem mint szeretné.


Leírás

Tradicionális katonacsaládból származik, és ez már idejekorán sok vonatkozásban determinálta őt. Aki csak él és mozog a rokoni kötelékben, valamilyen úton-módon egytől-egyik a nemzetvédelem soraiban szolgálnak. Lányként már eleve hendikeppel, hátrányos megkülönböztetéssel indult, és a későbbiekben is inkább hátrányokat halmozott fel, mintsem előnyöket. Ezért is alakult ki benne a kényszeres megfelelési kényszer, reflektálva a vele szemben állított elvárásokat, amik az élete minden területén jelen vannak.

Főbb kvalitásai szerencsére a helyükön vannak. Fizikai és mágikus képességei épp a megfelelő területeken kiemelkedőbbek társaiénál, noha szellemben valamivel gyengébb náluk. Martionos tanulmányai tekintetében nem tartozik az éltanulók közé, seggelni mindig is képtelen volt, de hozza a közepes szintet. A mágikus tárgyak közül is ott teljesít csak előkelő helyen, ahol a pálcának jut a főszerep, és nem feltétlenül a gondolkodásnak.

Viszont kétség kívül egyfajta sztereotip hős jellem az övé. Szem előtt tartja az igazságosságot, és kötelességének érzi megvédeni azokat, akik erre képtelenek maguktól. Ebben a szellemben nevelkedett, és ösvénye alapelvei is nagyban hasonlóak mindezekhez. Ezért is tűzte ki maga elé elérendő célnak a tradicionális családi hivatást, mert közel érzi a szívéhez. Egyáltalán nem gondolja, hogy rákényszerült volna erre a választásra. Persze nem tagadja, hogy akadt némi nyomatékosság az őt terelgető, nevelő kezekben, de cseppet sem bánja mindezt. No és valljuk meg, képességeit tekintve nem is volna opcionális olyan pályára készülnie, amihez kicsivel is több gógyi szükségeltetne a neki kijutottnál.

Tántoríthatatlanul hisz a Gemmáriusi Hivatal rátermettségében, és kompetenciájában. Tántorítatlanul hisz másodunokabátyja, Berend Géza vezetői képességeiben, az ő zászlaja alatt akár most rögtön hadba is vonulna. Őt tekinti legfőbb példaképének és követendő példájának.

A 2013-as gyakorlati érettségi vizsga során nem is látott mást lelki szemei elôtt, minthogy ennek a családi háttérnek és elvárásnak a tôle telhetô maximális szinten megfeleljen. Eredményeit végül sikerrel könyvelhette el, vizsgáját egyedüliként abszolválhatta kiválò eredménnyel.


Aktuális állapot:
.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.05.20. 20:11:56

Üzenet küldése