A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Berend Géza

 
Beosztása: Gemmárius, a Gemmáriusi Hivatal vezetője

Nem: Férfi
Életkor: 56 (születésnap: november 17.)
Testalkat: Korához képesi is sportos, masszív. Ezen az összképen csak némileg tompít, hogy a baljára enyhén bicegne.
Vonások: Nem mondaná senki megnyerőnek, mégsem rút látvány. Az arca nincs híján a megfogható, markánsan férfias vonásoknak, amik hűen tükrözik a férfi korát is.
Szem: Barna.
Haj: Székésbarna, őszes tincsekkel, hosszú, szépen ápolt. Korán őszül, csíkokban a halántékánál.
Általános öltözet
Helyzetfüggő, bár a funkciót előnyben részesíti a divatosság ellenében. Nem állnak rosszul rajta a különböző ingek-zakók, de mégis a gemmáriusi formaruha, vagy edzőruha az első... persze a szivárvány színeit szerinte sem kötelező a ruhákon is viselni.

Első benyomás, kisugárzás
Erőteljes, kemény ember benyomását kelti, határozott, erőteljes megjelenése uralja a teret. Egyébként "orosz" típus: a munkatársai tisztában lehetnek vele, hogy könnyen felemeli a hangját indokolt esetben, de derék és kötelességtudó volta sem titok – és mindkettő süt is róla, vagy hamar kiderülhet; hisz hirtelen, de végletekig elkötelezett.

Leírás



Katonacsaládból származó, egyke gyermek. Az előtörténetében lényegében semmi olyan nem található, ami a többi gemmárius fölé emelné, bár az akadémiát egy hosszabb megszakítással végezte el.

Mert ő maga is az Oswald König Akadémián végzett, és Rubin gemmárius minősítést kapott. Évekig végzett jó munkát a Gyors Reagálású Osztag keretein belül, de ezek után úgy döntött, átadja a helyét a fiatalabb generációnak, és a Nemzetvédelem lassabb folyásába veti bele magát.

A vélemények a kormányon belül megoszlanak róla. Sokan rásütik az agresszivitás bélyegét, felettesei is tisztában vannak vele, hogy az érzelmei fűtik a munkájában – és ezzel lendül sokszor tovább, óvatlanul. Ám a törvényességet ezzel együtt is a szívügyének tartja, és azt, hogy a rendet megfelelően szolgálja. A habitusa ellenére egyértelműen kijelenthető, hogy kevés ennyire elhivatott emberrel találkozni a szakmában.

Magánéletéről szűkszavúan beszél. Nem is kering belsős pletykákban a neve. Senkivel nem említik meg, hogy összeszűrte volna a levet.

A 2012. februári, Kormányépületek előtti likantróptüntetéskor a rendet biztosító gemmáriusok között volt, és a helyzet szerencsétlen alakulása után fél lábbal kényszerült folytatni az életet, és hivatását. Ezt egy enyhén mágikus, ezüst művégtaggal - sikeresen - kivitelezi.


Aktuális állapot:
Bakancsszárba fogott, fekete nadrág, vékony, fekete hosszúujjú, fölötte oldalvást ezüstkapcsozott köpennyel.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.09.19. 21:15:50

Üzenet küldése