A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Berkes Polett

 
Beosztása:


Nem:
Életkor: 24 (születésnap: március 16.)
Testalkat: Az alakjával nincs gond, szerinte teljesen átlagos de valahogy ezt a többi ember nem így gondolja. A termete is súrolja a megfeleltet, korának megfelelően fejlett, de inkább az alacsonyabbak, közé sorolná magát.
Vonások: Azokkal nincsen semmi baja, szépkislány is lehetne de, valahogy az összkép nem passzol össze. Ezernyi szeplő díszíti az orra környékét. És elég vékony szája van, mikor mosolyog.
Szem: Halványzöld. Kitűnik az arcából, a halvány bőre és sötét haja mögül. És bár ő nem így gondolja de, nagyon is illik hozzá.
Haj: Egészen rozsdavörös, lapockáig érő, könnyen fésülhető tincsei vannak. Egyenes, de a vége gyakran befordul.
Általános öltözet
Elég fázós típus, így gyakran kötött pulóverekben és hosszú ujjú pólókban látni. Farmerekben, vastag harisnyákban és szoknyák helyett is hordott combközépig érő kötött pulcsikban. A nyáron akárcsak a többi ember ő is lengén öltözködik de, egy réteggel még mindig több van rajta. A kapucnis pulóvereket is nagyon szereti, de nem úgy hordja őket, hogy takarják az arcát. Sálat és kendőket elég gyakran hord a nyakában ékszerek helyett, amik rajta egyáltalán nem találhatók meg, még fülbevaló formájában sem. Parasztlánynak is lehetne nézni, ha nem fektetne nagy figyelmet az öltözködésébe, imádja a divatos cipőket és az újabbnál újabb ruhaneműket. Csuklóján egy kifejezetten csinos ezüstös karóra díszeleg, csak ékszerként használja mert bármikor rágondol tudja mennyi az idő.
Első benyomás, kisugárzás
Erős, impozáns természetű lánynak tartja magát. Mint minden korabeli ő is sokat foglalkozik a külsejével, ami mindig kifogástalanul rendezett és az összhatása hívogató. Szeret rendbe élni és ezt nem is, titkolja mások elől, annak ellenére, hogy sokat mosolyog, nem tartja magát teljesen átalagos lánynak, különösen a furcsa képessége miatt, ami persze a varázsló világban meg már teljesen normális. Barátai nem nagyon voltak még a talan körüli életében, így az hogy kedvesen bánnak vele, teljesen új neki az iskolában. Teljesen őszinte másokkal, nem sokat gyakorolta a tapintatosságot így gyakran naiv őszinteségével bánt meg másokat. Polett puha járással és nesztelenül oson be mindenhova, és bármely megszólalásánál bugó-doromboló hangja varázsol el.

Leírás

"Berkes Polett vagyok, 14 éves. A családommal, Helénával és Márkkal élek együtt, meg az ő gyerekeikkel. A legnagyobbik majdnem egyidős velem, 13 éves és Andrásnak hívják, a második, Márton, csak 9 éves. És most van egy pici lányuk Ella aki csak 4 éves, nagyon aranyos kislány. A családban szinte mindenki göndör hajú, ezért is tűnök ki közülük annyira. A másik az, hogy 8 éves koromban tudatosult bennem hogy én varázsló vagyok, családom viszont talan. Nem mondtam nekik semmit, pedig nagyon megértők lennének. Márk és Heléna nagyon kedvesek, és elég fiatalok. Amióta az eszemet tudom náluk élek, de úgy neveltek fel engem, hogy tudtam nem ők az igazi szüleim. Nagyszüleimről vagy más vérrokonaimról soha nem hallottam, és pár próbálkozás után feladtam a reményt, hogy valamit is megtudjak Helénáéktól. Úgy tűnik ők, sem tudnak sokat. Mindig is azt akarták, hogy úgy érezzem magam, mintha teljes jogú családtag lennék, ahogyan a többiek is. De pár év után beleszoktam ebbe a helyzetbe és úgy döntöttem jobb szótfogadni nehogy okot, adjak rá, hogy kivételezzenek velem, és rosszul érezzék magukat, amiatt hogy nem mernek úgy ítélkezni felettem, mint a testvéreim felett. Nem tudom pontosan, mikor születtem, csak annyit hogy 1994. márciusában. Helénáék március 16-án tartják a születésnapomat, valószínűleg akkor adoptáltak. Nem tudom mi az igazi vezetéknevem, vagy hogy szüleim valójában milyen nevet szántak nekem. De a Polett egész meghatározó volt számomra. Egyáltalán nem voltam szép kislány, sőt a szeplőimmel és vörös hajammal legtöbbször egy boszorkányhoz hasonlítottak, nem tévedtek sokat. Ahogy nőttem egyre többet foglalkoztak furcsa viselkedésemmel mikor nem várt és lehetetlennek tűnő dolgok történtek a közelemben. A titkomra csak akkor derült fény mikor egy levelet kaptak az egyik varázslóiskolától, aki tárt karokkal várt engem 10 évesen. Azt mondták, hogy mindenképp menjek el oda, hiszen nem halaszthatok el egy ilyen lehetőséget. Így hát becsomagoltam és elindultam a legújabb iskolám fele. Heléna és Márk rengeteg levelet írtak nekem, de aztán 1 év elteltével már kicsit visszafogottabban küldözgették üdvözletüket. Szinte az összes levélben benne volt, hogy tárt karokkal várnak bármikor vissza, és amint lehet, látogassam meg őket. Így közben otthon is sok időt töltöttem. Nem is kellet sok idő és elhatároztam, hogy negyedik évemet már a Martionban folytatom. Ez az elhatározás még Helénáékat is eléggé meglepte, de nem akadályoztak meg tervem végrehajtásában."

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.02.28. 21:11:34

Üzenet küldése