A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Berki Attila

 
Beosztása: Hivatásos katona
Nem: férfi
Életkor: 39 (születésnap: augusztus 03.)
Testalkat: Vállas, jól megtermett férfi. Erős alkattal rendelkezik.
Vonások: Korához illőek,általában borostás arc
Szem: Gesztenyebarna
Haj: Rövid, fekete
Általános öltözet
Amit a szekrényben talál és még talán jól is áll neki.
Első benyomás, kisugárzás
Átlagos magasságú, erős testalkatú férfi. Már a puszta látványa is tekintélytparancsoló. Senki sem nézi ki belőle, hogy mire is képes igazán. Arcán általában egy fél vagy teljes mosoly ül, még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Tekintetéből ritkán lehet a nyugalmon kívül mást kiolvasni.

Leírás


Attila 1978. augusztusának elején született Miskolcon, a Berki család elsőszülöttjeként. Egy évvel később megszületett húga is, Berki Dóra. Általános iskolai tanulmányait Miskolcon kezdte meg, az első két osztályt itt is járta ki, ám mivel édesapja egy jobb állás ajánlatot kapott, a család felköltözött Budapestre.

A fővárosban nem érezte annyira jól magát, mivel az evés iránti olthatatlan szenvedélyének köszönhetően Attila egy picit pocakosabb volt, mint a többi osztálytársa ezért sokszor csúfolták, amit a kisfiú nagyon rosszul viselt, de jó tanulmányi eredményei ezeket ellensúlyozták. 1990-ben megkapta a levelét, mely a Martion falai közé invitálta, hogy ott folytassa tovább a tanulmányait. Ez a hír eléggé furcsán érintette a családot, hisz anyja és apja is talan.

1990 szeptemberében megkezdte martioni tanulmányait, ahol a lelkek tükre a Neredin házba osztotta be. Mivel számára ez a világ teljesen új volt így nagy érdeklődéssel vetette bele magát a tantárgyakba. Kedvenc tantárgyai közé tartozott a Mágiatörténet, a Defenzív és Offenzív Mágia és a Tájrajz.
1997-ben fejezte be tanulmányait, melyet kitűnő vizsgaeredménnyel zárt. Az iskolában eltöltött évek alatt nagyon sok barátra tett szert, s együtt ballagott egyik legjobb barátjával Tekari Barnával is. Mivel egyik kedvenc tantárgya volt a Tájrajz, ezért tanulmányait eme tantárggyal kapcsolatban folytatta, s négy év elteltével 2001-ben kézhez kapta a diplomáját.

Ezek után a Magyar Mágiaügyi Minisztériumnál kapott munkát a Térség és Területismertető osztályon, ahol tudásának nagyon sok hasznát vette, mivel egyes kutatásokban igen nagy szerepe volt.

2008 elején értesült arról, hogy a Martion Mágustanoda Tájrajz tanárt keres, és mivel nagyon kellemes emlékei fűződnek az iskolához, úgy döntött, hogy megpályázza a posztot.

2008 szeptemberében lemondott tanári állásáról. Azóta Budapestre költözött és saját útját járja. Leginkább utazgatással tölti az idejét, és a világ több pontján élő ismerősének segít. Saját céget próbál alapítani ami főleg szállítással és „árubeszerzéssel” foglalkozik.

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.02.23. 19:44:03

Üzenet küldése