A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Berkovics Krisztina

 
Beosztása: Dragonológus, kutató
Nem:
Életkor: 30 (születésnap: március 23.)
Testalkat: Alacsony (163 cm), átlagosan sportos nő, meglepően jó állóképességgel. De ez a szakmájában kell is.
Vonások: Nem ő lesz Miss Hungary, de nem is nevezné az ember csúnyának. Beleveszik a nagy átlagba, legfeljebb az tűnhet fel mikor mosolyog, hogy elülső fogai kissé nagyobbak, mint kellene. Gyerekként gyakorta csúfolták is érte.
Szem: Kellemes, barna színű.
Haj: Eredetileg barna, gyakorlatilag most éppen szőke és vállig érő.

Általános öltözet
A fizetéséből nem fog naprakészen öltözködni, de azért igyekszik lépést tartani a divattal. Abban is inkább a lezser, sportos irányt képviseli; elegáns darabokat csak akkor látni rajta, ha a helyzet megköveteli.

Első benyomás, kisugárzás
Ha azt hiszed, hogy kedves, bájos, aranyos, figyelmes, netalán buta szöszke... tévedsz. Három férfiember közt szocializálódott is ez meg is látszik rajta. - Rendkívül karakán természetű hölgyemény, mindemellett azonban szakmai tudására, megbízhatóságára nem lehet panasz.
És persze neki is megvannak a maga gyengéi, de ezeket nem szereti a világ elé tárni.
(MÁK)

Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Leírás


A gyerekek nem a tündérmesékből tudják meg, hogy a sárkányok léteznek.
A gyerekek már tudják, hogy a sárkányok léteznek. A tündérmesékből azt tanulják meg, hogy le lehet őket győzni.

Battonyán, eme határ menti településen született, varázsló szülők harmadik gyermekeként. Két bátyjának neve nem ismeretlen a magyar varázslók számára. Idősebbikük a rezervátum felügyeleti osztály vezetője, fiatalabbikuk pedig a BBBikák játékosa. Míg Szilveszter egy iskolás korú nagylány büszke apukája, addig Krisztiánnak a nyáron volt az esküvője. Mindketten kirepültek már a családi fészekből, csak húguk árválkodik még ott „ejjráérünkarramég” üzemmódban.
Édesapja hét éve, hogy egyedül neveli egyébként a testvérhármast, mert édesanyjuk elköltözött otthonról egy másik férfihoz. Állítólag békésen váltak el, előbb fizikálisan, majd formálisan, papíron is, de a lány mai napig haragszik édesanyjára és annak új párjára. Nem is tartja velük a kapcsolatot.

Mágikus tanulmányait a Martionban folytatta, Ferfex ösvényén. Már egész kiskorában is hazahordott mindenféle állatot, lényt és oda, meg vissza volt az MLI-tárgyért, de igazán csak egy negyedikes kirándulás során döntötte el, mivel is szeretne foglalkozni az életben. Sárkányokkal. Így a sikeres érettségi után a romániai rezervátumba jelentkezett gyakornoknak, mellette párhuzamosan pedig az ELTE-n végezte a szükséges tanulmányokat. Itt tavaly nyáron végzett alapszakon, bár ez nem változtatott sokat életmódján – továbbra is a rezervátum dolgozója, igaz, immáron egy kisebb csapat vezetőjeként, nem egy gyakornokkal maga mellett.

A sárkányokkal az a helyzet, hogy némelyikkel az elejétől fogva
könnyű bánni, míg másokkal egy picit többet kell dolgozni.
Az ember vagy feladja, vagy kitart. De ha végül sikerül
a szilaj jószágot betörnie... nos, az a pillanat mindent megér.

Ez pedig felelősséggel jár és nőként duplán meg kellett küzdenie a munkatársak elismeréséért is. Nincs túl elnőiesedve a szakma, lássuk be.
A rezervátumi munkák mellett kutatásokat is folytat; jelenleg a néhai, Kárpát-medencében élő fajok életmódjáról, kihalásának okairól és a jelenkor számára megmaradt alfajokról, leletekről ír és alkot nagy lelkesedéssel. Könyve megjelentetése folyamatban, szakmai és egyéb lapokban rendszeresen publikál, mióta az egyetemen egy professzora először erre biztatta.
Munkája a rugalmas időbeosztás ellenére is rengeteg utazással és veszéllyel jár. A Főnix Könnyében mondhatni köszönővendég.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.10.21. 21:21:46

Ez a karakter a Romániai Sárkányrezervátum és látogatóközpont céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik egy Mennydörgés nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése