A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Berkovics Krisztina

 
Beosztása: Dragonológus, kutató
Nem:
Életkor: 30 (születésnap: március 23.)
Testalkat: Átlagosan sportos nő, erős csontozattal és jó állóképességgel. De ez a szakmájában kell is.
Vonások: Nem ő lesz Miss Hungary, de nem is nevezné az ember csúnyának. Beleveszik a nagy átlagba, legfeljebb az tűnhet fel mikor mosolyog, hogy elülső fogai kissé nagyobbak, mint kellene. Gyerekként gyakorta csúfolták is érte.
Szem: Kellemes, barna színű.
Haj: Eredetileg barna és vállig érő.

Általános öltözet
A fizetéséből nem fog naprakészen öltözködni, de azért igyekszik lépést tartani a divattal. Abban is inkább a lezser, sportos irányt képviseli; elegáns darabokat csak akkor látni rajta, ha a helyzet megköveteli.

Első benyomás, kisugárzás
Három férfiember közt szocializálódott is ez meg is látszik rajta. - Rendkívül karakán természetű hölgyemény, lobbanékony természetű (Rosszmájú pletykák szerint tettlegességtől sem riad vissza, ha arról van szó.) és őszinte szavú - mindemellett azonban szakmai tudására, megbízhatóságára nem lehet panasz.
Leírás

A sárkányokkal az a helyzet, hogy némelyikkel az elejétől fogva könnyű bánni, míg másokkal egy picit többet kell dolgozni.
Az ember vagy feladja, vagy kitart. De ha végül sikerül a szilaj jószágot betörnie... nos, az a pillanat mindent megér.

Battonyán, eme határ menti településen született, varázsló szülők harmadik gyermekeként. Két bátyjának neve nem ismeretlen a magyar varázslók számára. Idősebbikük a rezervátum felügyeleti osztály vezetője, fiatalabbikuk pedig a BBBikák játékosa. Míg Szilveszter egy iskolás korú nagylány büszke apukája, addig Krisztiánnak a nyáron volt az esküvője. Mindketten kirepültek már a családi fészekből, csak húguk árválkodik még ott „ejjráérünkarramég” üzemmódban.
Édesapja 2004-től kezdődően egyedül egyengette a testvérhármas útját, mert édesanyjuk elköltözött otthonról egy másik férfihoz. Állítólag békésen váltak el, előbb fizikálisan, majd formálisan, papíron is, de a lány mai napig haragszik édesanyjára és annak új párjára. Nem is tartja velük a kapcsolatot.

Mágikus tanulmányait a Martionban folytatta, Ferfex ösvényén. Már egész kiskorában hazahordott mindenféle állatot, lényt és oda, meg vissza volt az MLI-tárgyért, de végül csak egy negyedikes kirándulás során döntötte el, mivel is szeretne foglalkozni az életben. Sárkányokkal. Így a sikeres érettségi után a romániai rezervátumba jelentkezett gyakornoknak, mellette párhuzamosan pedig az ELTE-n végezte a szükséges tanulmányokat. Itt 2010 nyarán végzett alapszakon, noha ez nem változtatott sokat életmódján – mai napig a rezervátum dolgozója, igaz, immáron egy kisebb csapat vezetőjeként, nem egy gyakornokkal maga mellett.
Ez pedig felelősséggel jár , ráadásul nőként duplán meg kellett küzdenie a munkatársak elismeréséért is. Nincs túl elnőiesedve a szakma, lássuk be.
A rezervátumi munkák mellett kutatásokat is folytat; jelenleg a néhai, Kárpát-medencében élő fajok életmódjáról, kihalásának okairól és a jelenkor számára megmaradt alfajokról, leletekről ír és alkot nagy lelkesedéssel. Könyve megjelentetése folyamatban, szakmai és egyéb lapokban rendszeresen publikál, mióta az egyetemen egy professzora először erre biztatta.
Munkája a rugalmas időbeosztás ellenére is rengeteg utazással és veszéllyel jár. A Főnix Könnyében mondhatni köszönővendég.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.10.21. 21:21:46

Ez a karakter a Romániai Sárkányrezervátum és látogatóközpont céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik egy Mennydörgés nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése