A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Bethlen Ágnes

 
Beosztása: Komponens-kereskedő, a KomPONT Kft. tulajdonosa
Nem:
Életkor: 52 (születésnap: május 04.)
Testalkat: Átlagos magasságú, formás asszonyság, kifejezetten erős csontozattal.
Vonások: Ovális arcán már meglátszik az idő múlása, de a finom ráncok, szarkalábak még valami fura bájt is kölcsönösnek neki, minden határozottság ellenére.
Szem: Barna.
Haj: Barna, többnyire vállig érő hajzuhatag, melyet általában kiengedve hord.
Általános öltözet
A kényelmes öltözékek híve, kiöltözve csak ritka alkalmakkor látni. Kora ellenére sem slampos, vagy maradi. Igyekszik követni a divatot, persze, abból is a korosztályának megfelelőt.
Első benyomás, kisugárzás
 • Meglátni és megkedvelni. – akár ez is lehetne egyfajta mottó vele kapcsolatban. Kifejezetten kedvesnek és szimpatikusnak tetszik, melyben közvetlensége is nagy szerepet játszik.
 • Auralátóként - esetleg valami jó kis csalással - nem titok előtted, miért is rajong annyira a természetért és gyűjti a különféle színes kis kavicsokat marékszámra. Bizony, született terromágus a nő.
 • Ha a pesti falka tagja vagy, ezer meg egy százalék, hogy ismered és legyél akárhány éves, tegezed. Amolyan mindenki anyukájaként van elkönyvelve a bandában.
 • Teliholdkor futnál össze vele? Biztos fel fogod ismerni. Tudod, ő az, akinek olyan kacska a füle és ez által olyan aranyos, butus kis lénynek tetszik. Ám a látszat csal és minden emberi kedvessége ellenére ilyenkor ő is csak egy fenevad, aki nem feltétlenül válogat.

 • Leírás

  Gyerekkoráról legtöbbet az elbeszéléseiből, anekdotáiból tudhat meg az ember… Ezekből kiderül, hogy Sárváron született és ott is cseperedett fel, két mágus szülő harmadik gyermekeként. Szülei ma már nem élnek, testvérei szerteszét találhatóak az országban. Míg nővére a szülőváros ispotályában tevékenykedik, mint szerpentárius, addig bátyja a Csontváry neves zenész-oktatója, húga pedig egy Csongrád megyei kis település termálfürdőjének igazgatója.
  Látszólag mind a négy testvér nagyon különböző egyéniség, a maga külön történetükkel, melyek egyformán kalandosak és izgalmasak a maguk módján. Most mégis csak Ágnesét ragadnám ki közülük, röviden felvázolva azt.
  A Mirarx máguselőképző szorgos kis diákja volt, majd tanulmányait a Martionban folytatta. Rendkívüli érzéke mutatkozott a varázslatok, bájitalok komponenseivel kapcsolatban és ez bizony, nem pusztán a tanársegédi pozíció betöltésében teljesedett ki – a tanoda elvégzése után az ELTE-EMK-n folytatta a tanulást, és fejezte is azt be, öt évre rá.
  Azóta egy hazai komponensgyártó és beszállító máguscégnek dolgozik értékesítőként és beszerzőként, mellette pedig nem titkoltan a pesti falka (egyik) szíve és lelke.

  23 éves volt, amikor megtörtént a baleset, és megmarta egy fenevad (A saját felelőtlensége miatt, mégse okulnak belőle a fiatalok…), és bár az ELTE-n tanult, Pesten, mégis képes volt inkább hazajárni Sárvárra, a „sajátjaihoz”. Ám idővel be kellett látnia, hogy az állandó marakodások, harcok a vezetői pozícióért nem vezettek jóra. Pedig még neki is ajánlgatták, hogy lehetne belőle alfa, ha kicsit is harcolna érte… ebből ő köszönte szépen, nem kért. Helyette, mikor kézhez kapta diplomáját, a fővárosba költözött és talált rá idővel az itteni falkára.


  Aktuális állapot:

  Egyéb információk:
  Regisztráció időpontja: 2011.08.10. 21:30:21

  Ez a karakter a KomPONT Kft. céghez tartozik.


  Ez a karakter rendelkezik egy Amsterdam nevű kissárkánnyal.

  Üzenet küldése