A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Bethlen Gyula

 
Beosztása: Szabadúszó bájitalmester
Nem: Férfi
Életkor: 28 (születésnap: április 16.)
Testalkat: Tökéletesen átlagos férfimagassággal bír - hivatalosan ugye már az, pasi. Alkatát tekintve a vékonyabb, de mostanra vékony izomréteggel is rendelkezik a bőre alatt, helyet adva itt is a nemi jellegének végre.
Vonások: Alapvetően minden ovális vonalakkal húzott, akárhogy is gyűjtött mellé éleket, valahogy marad örök időkre kortalanul srácos. Ezt már most is nyögi (harmincévesen majd kifejezetten irritálja). Mindezt a mimikájával igyekszik ellensúlyozni.
Szem: Nagy, türkiz, mégsem otthonosan kedves. A kétopciósan felvonható (kritikus vagy kérdő), vékony szemöldökvonal árnyékban ülő, alulról táskás.
Haj: Barna, rövid, elől per a fejtetőn hagyja hosszabbra, oda szökőévente zselé is kerülhet, és ha sokáig nincs vágva, akkor hullám.

Általános öltözet
Legfőképp fiatalos és színes, a maga behatározott stílusa szerint, amibe leginkább bő, nyomottmintás pólók, kockás ingek, rengeteg kapucnis pulóver, deszkáscipők, színes skinnyjeansek, vagy sima, túllaza farmerek tartoznak. Az esetek nagy százalékában kiegészítői a fullcap és baseball sapkák, egyébként elég egy kicsivel hűvösebbnek lennie az időnek, ezeket sűrűnkötött sapkák váltják fel, szigorúan elől kilógó hajzattal. Az összképre rásüthető, hogy jó stílusérzéke van, bár a darabok származási helye sokszor megkérdőjelezhető.

Első benyomás, kisugárzás
Nem tolakodik a képedbe, nem is áll meg a háttérben, mint egy szürke tégla, és mégis az a fajta ember, akit nem lehet nem észrevenni, ha csatlakozik köreidhez, vagy csak egyszerűen elslattyog melletted a folyosón. Erről esősorban a furcsa, tetszetősen erőteljes (kinek szimpatikus, kinek baljós) kisugárzása tehet, ami meghazudtolja az alapvetően kedvesnek is vélhető fizimiskáját. Mert a jelenléte nyom, bizserget, várja az ember, hogy megszólaljon, feloldja azt az érdektelen hallgatást a pókerarcot a képén, hogy jelentőségteljes mimikával adja közkézre a gondolatait. Amúgy tényleg nem fecseg, de nagyon sekélyes módon fogalmazott és ugyanennyire egyszerű bölcsességek sűrűn származnak a szavaiból; tinifilozófia.
Van híre is, hát persze. Bukott már vissza évfolyamot, megjárta már mind a négy ösvényt, de ennek ellenére a mai napig inkább keresi a könyvtár és a tanulószobák nyugalma helyett az őt befogadni képes társaságot.
Tanárai szerint (és máshol is megerősíthetően) sokszor indokolatlanul durva, vad, agresszivitása a semmiből jön, és oda távozik - a legrosszabb fajta, mert sosem tudja, mivel számoljon az ember.

Leírás
Just for fun ➘

Aktuális állapot:
-híresek

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.06. 12:17:56

Üzenet küldése