A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Blaskovits Noé

 
Beosztása: Zenei producer, zenész
Nem: Férfi
Életkor: 33 (születésnap: február 18.)
Testalkat: Nyurgának tetszik, az átlagnál magasabb valamivel - mégis megvan a maga zömöksége. Erősek a csontjai.
Vonások: Markáns, erősen rajzolt vonásaival és jellegzetesen karakteres orrával le sem tagadhatná Blaskovits voltát.
Szem: Sötétbarna, kellemes tekintet.
Haj: Már-már feketébe hajló barna, gondosan nyírt.
Általános öltözet
A tökéletesen szabott, kifogástalan elegancia világában is képes megőrizni saját stílusát – rendre kirívóbb színű vagy különlegesebb anyagú zakókban látni egy-egy Családos eseményen. Ez szinte már védjegye lényének. – Ha másról nem is, erről biztosan felismered!
A hétköznapokban természetesen ő is a komfortos viseletek felé hajlik, noha biztos lehetsz benne, a legelnyűttebb pólója is többe került, mint más teljes outfit-je.
Első benyomás, kisugárzás
"Nem vagyok sznob – kérdezz meg bárkit! Úgy értem, bárkit, aki számít."

Könnyedén adja a rajongók felé 'megkreált önmagát' - a zenészt, a brand-et - miként Családos összejöveteleken a tökéletes férjet, a szófogadó fiút, vagy épp amit a közeg elvár tőle. Gyerekként Családosnak megfelelő nevelésben részesült, melynek felróható némi fellengzős arrogancia és sznobság felőle, ugyanakkor előnyére válik mai napig a belé nevelt kötelességtudat és kitartó türelem.
Irányító jellem, életét rendkívül tudatosan éli és építi fel. Hogy pedig mindez elég-e a boldogsághoz? Azt csak a hozzá közel állók tudhatják.

Leírás

A Blaskovits név és márka nem ismeretlen a mágusvilág számára. Egyet jelent a minőséggel, a luxussal - mondhatni, viselőinek garantált a belépő az elit köreibe.
A fiatalabb generációknak automatikusan jön ezzel együtt a kiegészítés: van egy zenész is közöttük! Igaz, az utóbbi években, mióta elvette azt a modell csajt, leginkább producerként hallat magáról...

Megosztó. A tökéletes úriember, alkalmasint arrogáns megmozdulásokkal fűszerezve. Magánéletét rendkívül őrzi, élesen igyekszik elválasztani hivatásától. Nem egyszer zárt rövidre interjút csak azért, mert a riporter személyesebb kérdést tett fel, de járt bíróságon is a családjáról nyomtatásba került paparazzi fotók miatt.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2019.04.23. 23:54:03

Üzenet küldése