A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Blassmann Géza

 
Beosztása: Seftes
Nem: Férfi
Életkor: 36 (születésnap: június 03.)
Testalkat: Átlagos magasságú, és mivel évszaktól függetlenül több réteg gönc és tetoválások alá rejti magát, leginkább csak sejteni, hogy az alkata is ilyesmi lehet.
Vonások: Van egy kifejezés a hasonszőrűekre: rosszarcú. Tényleg, akármennyire is lehet jóindulatú, vagy emészthetően "rosszfiú", a szemöldökei között húzódó szántások, a szem alatti táskák, a rendezetlen haj/arcszőr, az összkép mind azt mondja: nem. Ne dőlj be.
Szem: Metsző, tisztakék, éles kontrasztban minden mással az arcán.
Haj: Káoszos világosbarna.
Általános öltözet
Ritka... de leginkább semmilyen esetben nem fordulhat elő olyannak, mintha skatulyából húzták volna elő. Ennek megvan a maga oka: egyrészt nem szimpatizál a kinyalt stílussal, a nyakkendő meg kifejezetten fojtásveszélyes az ő szakmájában. Többnyire a fekete és a denim különböző kopottságával dolgozik, mint árnyalatokkal, egy szofisztikáltabb punk nem feltűnő, de mégis beazonosítható stílusjegyeivel... már, ha azt annak nevezhetjük, hogy előhúzza a szegényes ruhatárából azt a darabot, amit tisztának lehet nevezni. (Avagy nincs rajta a három nappal ezelőtti vacsora.)
Első benyomás, kisugárzás
Egy igazoltatáson biztos rá menne először a jard, a nagy szerencséje azonban, hogy a Quittner tér környékén ez nagyjából minden tagra igaz lehetne. Nem egy ideges fazon, ha szóba elegyedsz vele... Mert mire ideges lenne, tesz valamit ellene. Szabadszájú, gyakorlatias, nem egy bonyolult lélek, de élelmes, és nem ma jött le a falvédőről. Olyan, aki mindig "megoldja" valahogy az életet... Túlél egy atomkatasztrófát, bebújik egy kő alá és úgy vészeli át az évezredes infernót, stb, stb...

LeírásMint oly sokan mások máguskörökben, ő is beleszületett ebbe a világba, kevert vérrel, méghozzá. Az unalmas, hányattatott sorsát majd ő elmondja, ha nagyon akarja, de annyi biztos, hogy a korosztályának ismerős lehet a Martionból: Ferfexesként kiváló, de kontrollálatlan mágiája illetve kivetnivalót maga után bőven hagyó magaviselete és szorgalma miatt. Jobban érdekelte mindig is, hogyan fogja meg a dolgok egyszerűbb végét... az ÉLET iskolájának tanítását (ahogy azt ő mindig hangoztatja) többre tartotta, és lásd meddig vitte! Többnyire ugyanis a Quittner tér nyugati bejáratánál található meg, már, ha bármi dolgod lenne vele. Ismerik errefelé, és te is leginkább akkor ismerheted, ha ismered a járást errefelé... Van egy olyan érzése az embernek vele kapcsolatban, hogy minden itt zajló cuccban van valamije... nem feltétlen csak a végtagjai, de mondjuk pénze, komponense, ismerőse, mágiája.

//Karakterkép: Joel Thomas Hynes//

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.06.05. 15:19:30

Üzenet küldése