A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Bodnár Norman

 
Beosztása: Befektető
Nem: Férfi
Életkor: 41 (születésnap: május 08.)
Testalkat: Férfias, erős. Széles vállak, keskeny csípő, vastag combok.
Vonások: Markáns, szigorú. „Rosszfiúsan” jóképű. Ha véletlen elmosolyodik, sokat lágyít vonásain.
Szem: Hideg, zöld tekintet. Távolságtartó, szemei sosem nevetnek.
Haj: Rövidre nyírt világosbarna.
Általános öltözet
Kényelmes cipő, kopott farmer, egyszerű póló. Hidegebb időben a bőr-, vagy farmerdzseki az elengedhetetlen kelléke. Ékszerként mindig visel egy pecsétgyűrűt jobb kezén.
Első benyomás, kisugárzás
Ő a férfi a westernekből, aki csendben ül a kocsmában, a sarokban, míg a csetepaté zajlik. Egészen addig, amíg egy kósza golyó el nem találja az italát, vagy egy szerencsétlent épp az ő asztalára dobnak. Ekkor lassan feláll, és vagy elmenekülnek az emberek, vagy két percen belül mindenki halott körülötte a helyiségben. Ő pedig visszaül tovább iszogatni.

Leírás

Átlagos mágus-gyerekkora volt, Mirarxszal, kishúggal, majd Martionnal. Ferfexből ment a Kőnigre, onnan pedig gemmáriusnak. Húsz éves volt, amikor édesanyja, és testvére elhunytak egy vámpírtámadásban. Két évre rá, az édesapja is utánuk ment, hosszabb betegeskedés után. Az örökségét befektette, és nagyon ügyesen mozgatta is, így hamarosan összegyűlt annyi vagyona, hogy akár a munkát is hanyagolhatta volna. De ő az ÉLKÜ mellett döntött, ahol egészen a 2012-es választásokig dolgozott. Ekkor viszont áthelyezték volna, ő pedig inkább beintett a rendszernek. Részt vett az ellenállásban, a nyári harcok során be is marták sajnos. Amikor a régi kormány került ismét hatalomra, hívták állományba, de ekkor már úgy döntött, inkább dolgozik a saját szakállára.

Ha valaki még a Martionból ismeri, igencsak meglepődne, ha mostanában találkozna vele. Az egykor nyitott és barátságos – olykor a nemes célért verekedő – fiúnak már nyoma sincsen benne. Igazi magányos farkas, és ez nem csak abban mutatkozik meg, hogy nem csatlakozott a falkához. Nincsenek igazán barátai, távolságtartó, és az empátia nagyon távol áll tőle. Az a típus, akire az ember ránéz, és tudja, nem akar az útjába állni.


Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.01.12. 13:55:04

Üzenet küldése