A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Bojzi Ervin

 
Beosztása: Bohóc
Nem: Férfi
Életkor: 36 (születésnap: január 26.)
Testalkat: Átlagos magasságához hasonlóan átlagos alkat társul. Nem kiemelkedő.
Vonások: Könnyen megjegyezhető, de nem különösebben feltűnő, mimikai lehetőségek tárháza. Helyes, de azért nem kimondottan jóképű.
Szem: Zöldesbarna, kifejező.
Haj: Rövidre nyírt, barna és szemlátomást a fésűvel szörnyű ellentétek feszülnek köztük.
Általános öltözet
Teljesen véletlenszerűen a kupac aljáról előhúzott darabokat visel, pólókat, farmerokat. Ezek általában az olcsóbb fajtából valók, turkálós darabok. Sem ékszert, sem egyéb feltűnő kiegészítőt nem visel. Színvilága változatos, lényegében bármit hajlandó felvenni, ha épp az a tiszta, vagy az van kéznél, ami annyit jelent, hogy időnként az idétlenség határát súrolja.
Előadásokkor viszont teljesen átvedlik és előkerül a két számmal nagyobb, kockás, színpompás öltöny, a hatalmas pöttyös csokornyakkendő, a spriccelős napraforgó, a piros orr és az ötvenes cipő.
Első benyomás, kisugárzás
Vonatkoztassunk el attól, hogy esténként egy bohóc. Ránézünk és egy halál átlagos, fiatalos férfit láthatunk. Nincs benne, se rajta semmi érdekes, feltűnő. Mármint ha kellőképp távolról nézünk rá, mert egyéb esetben előfordulhat, hogy meg is szólít.
Közvetlen, ezzel nincs baj. Viszont, hogy nem teljesen százas az is hétszentség. A komoly felnőttségtől olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől. Idétlen, idióta és aki véletlenül kedveli, az is biztos nem az esze miatt. Könyvet akkor fogott utoljára a kezében, amikor kötelező volt. Valahogy rá van írva, hogy ő egy igazi lúzer, ennek ellenére mégis tiszteletreméltó az élethez való optimizmusa. Sugárzik belőle, hogy a körülményekhez képest igyekszik jól érezni magát.

LeírásKiskunlacházán született mágusok gyermekeként. Szülei tisztességben megőszült hivatali dolgozók voltak és egyébként még jelenleg is azok. Tehát a Kovács család boldogan és relatíve jó körülmények között nevelte egy szem fiát, Ervint, aki hamar mutatott is affinitást a mágiához. Mivel született hidromágus, így be is íratták őt a Mirarx-ba.
Ervinke az elejétől fogva szeretett a középpontban lenni, pörgött, tett-vett, egy percig nem volt nyugton. Ezzel szemben a tanulással mindig meggyűlt a baja, viszont akkoriban még úgy vélték, hogy tehetséges gyerek, csak lusta.
Aztán jött a Martion, ahol a Lorton ösvényre került. Tökéletes közegnek bizonyult számára, mindig is értett ahhoz, hogyan szórakoztassa az őt körülvevő embereket, bár sok alkalommal inkább rajta nevettek, mint vele. Ez viszont őt nem zavarta. Tehát sok barátja volt, nagy szájának köszönhetően, meg azért havonta egyszer jól el is csépelték, biztos, ami biztos. A tanulás terén viszont mit sem változott, rendszeresen hozta az Á-kat elméleti tárgyakból és akárhány korrepetálásra is eljárt, csak nem tudott egy K-nál jobbat kicsikarni magából. Rá kellett hát jönnie a szülőknek, hogy fiúk esetleg nem a felsőoktatásba való. Ezzel szemben a gyakorlati tárgyakat kisujjból teljesítette.
Akkor viszont már volt nemulass a Kovács házban, amikor a végzős Ervin közölte, hogy ő márpedig az artistaképzőbe megy bohócnak. Ez a szülők temperamentumának és világlátásának egy akkora pofon volt, mintha legalább azt közölte volna egyetlen fiúk, hogy ő mostantól a kádban hullákat kíván tárolni saját fogyasztásra. Jött is a fenyegetés, hogy ha ezt meg meri tenni, akkor bizony fel is út, le is út.
Az artistaképzőt választotta, szülei pedig ígéretükhöz hűen, kitették a szűrét. Egy darabig kollégiumokban lakott, tovább is, mint ameddig a képzése tartott. A McDonald’s pedig a főállású otthonává vált, alkalomadtán pedig, ha felbérelték átvedlett bohóccá. Három évig bírta így és aztán pedig változtatott… nevet. Kovács Ervinből Bojzi Ervin lett, mely vezetéknév a művésznevéből ered. Eztán pedig elkezdett szaglászni valami olyan munka után, ahol főállásban élhet a szakmájának.
Így jutott el végül 25 évesen a Nyíregyházi Porondszínházhoz. Azóta ott is van Viviánának köszönhetően, akinek ezért nem átall élete végéig hálásnak is lenni.
Állítólag volt egy-két kisebb stiklije az alvilággal, mindenféle kölcsönök, de ő csak egy nagyon kis hal hozzájuk. A budapesti falka is ismerheti néhány éve, hiszen tag. Ezzel szemben ezt senki más nem tudja róla! Auráján sem látszik. Máshonnan is ismerős lehet. Az újonnan legalizált mágusharcokban is részt vesz versenyzőként és bár ezt sem reklámozza, de ezt azért jóval többen tudhatják róla.
Aktuális állapot:
Egyszerű farmer, sötétkék póló, sportcipő a mai viselet.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.09.30. 18:15:28

Ez a karakter a Nyíregyházi Porondszínház céghez tartozik.

Üzenet küldése