A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Bolyk Lizander

 
Beosztása: Az Ópium pultosa & ELTE - EMK Pedagógia hallgató, a Ópium pultosa
Nem: Férfi
Életkor: 29 (születésnap: május 05.)
Testalkat: 195 cm magas és 85 kg. Magas és nem vékony, de nem is egy kétajtós szekrény. Szálkás és sportos; a látszatnál kicsit több erő van benne. Vállai szélesek, karjai és lábai is hosszúak.
Vonások: Arcának vonásai alapjáraton komolyak, határozottságról árulkodnak. Homloka magas, szemei mélyen ülnek, tekintete komornak hat. Arca markáns és férfias, ajkai húsosak, orra pedig egyenes. - Ha nagyon komolyra veszi a formát, igazán gyilkos, baltaarcú. Ám amikor elmosolyodik, kimondottan megpuhulnak az arcvonásai.
Szem: Zöld, de olykor barnának látni.
Haj: Barna haja felül kicsit hosszabb, oldalt pedig rövidebb, és az esetek többségében rendezett. - Divatosan beállítva, hátra zselézve
Általános öltözet
Egy magára sokat adó, hiú, igényes és ápolt férfi. - Általában márkás ingeket, mellényeket, zakókat hord, amik olyanok, mintha csak rá szabták volna, s anyagukban is ritkának számítanak - férfiakon. (Műszálas gagyi ing? Ki van zárva!) Sűrűn látni rajta olyan nadrágokat, amik az öltönyhöz tökéletesen illenek, de jobb szereti az a laza látszatot, amit a farmer ad - általában egyenes vagy szűkebb szárú.
Szereti a nyakkendőket, nem érzi, hogy fojtogatná, pont ezért körülbelül ugyanannyit látni nyakkendővel, mint nélküle.
Cipők terén általában az elegánsnak minősített fekete cipőket hordja, de van amikor ezek a darabok mellőzésre kerülnek és sportcipő, vagy a Converse jellegzetes tornacipőinek egyik darabja van a lábán.
Ha szükséges és az időjárás megköveteli, akkor kötött kardigánokat vagy pulóvereket hord, de ugyanezért képes magára kanyarítani zakót is.
Télen szövetkabátot hord, sálja is finom pamutból van, ha pedig kesztyű kell, akkor az csak fekete bőr lehet.
Jobb kezének gyűrűs ujján van egy vastag, ezüst karikagyűrű.

Első benyomás, kisugárzás
Külsőre - Arca általában komoly, sokszor jellemzője a baltaarc, de mindettől függetlenül mégis találni valamit rajta, ami szimpatikus. A húsos ajkak, az komoly, olykor komor tekintet, ami megpuhulni látszik, amint az ember beszédbe elegyedik vele.
Magassága kimondottan szembetűnő, annak ellenére, hogy nem egy kigyúrt izomkolosszus. Az erő nála nem az izmok és háta nagyságában mutatkozik meg.
Hangja kellemesen elandalítóan mély, érezni benne a nyugodtságot. - Az Ő felolvasásában / kommentálásával még a legunalmasabb könyv is jónak hangzik.

Belső - Igazán kedves, udvarias és segítőkész. Mély hangja nyugodt, akár csak tekintete és viselkedése. Nem kapkod, minek is tenné?
Valószínűleg meghallgat boldogot és boldogtalant, s még segíteni is megpróbál. Ha eltévedtél, szívesen útba igazít. Ha látszik az arcodon, hogy gondterhelt vagy, megkérdezi mi a baj.
Ugyanakkor, ha kell, ha olyan a helyzet nemes egyszerűséggel képes átmenni pszichopatába is - amit viszont nem szívesen tesz.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Múlt:
1991. május 5-én születtem egy teljesen átlagos mágus család, kicsit sem átlagos, ám egyetlen gyermekeként. A szüleim saját genotíousaikat ismerve tudták, hogy esélyes vagyok a dupla levegő genotípusokra. Összejött, én pedig aeromágus lettem. A családban korábban is sokszor voltak esélyesek az egyező genotípusokra, de eddig én vagyok az egyetlen akinél ez összejött. Éppen ezért, drága édesanyám mindig elkényeztetett.
Később aztán, az egyre erősödő vadmágia miatt kellett végül a Mirarxba beíratni. Mivel akkortájt kicsit nehezebben érő típus voltam, így csak tizenhárom éves koromban írattak anyámék a Martionba, ahova anno Ők is jártak. Mind a két szülőm Lorton Lilla ösvényét járta, ám velük ellentétben engem a Lelkek Tükre a Karpena ösvényére oküldött. Az Ősök meg voltak lepődve a tükör döntésén, de nekem tetszett a döntés; legalábbis volt egy megérzésem, miszerint örülhetek.

A Martioni évek alatt jó gyerek módjára rendesen tanultam. Nagyon tetszett és érdekelt mindaz, amit az órákon hallottam. Nagy érdeklődést és tehetséget mutattam a befolyásolómágiák és saját született képességem irányítása terén is. Egy igazi könyvmoly voltam. Igyekeztem mindent rendesen megtanulni, éppen ezért a tanárokkal is sikerült jó kapcsolatot kialakítanom; egynek kettőnek beloptam magam a szívébe.
Tizenhat éves voltam, amikor elkezdett igazán érdekelni a kérdés, hogy mi is legyek majd, ha egyszer felnövök. Kitaláltam: tanár.
Épp el akartam mondani a családomnak a terveimet, amikor apu elmesélte nekem a nagy álmait, miszerint majd én is gemmárius leszek ám tőle eltérően nyomozó leszek majd, mert szerinte bőven meg van hozzá a gógyim. Lelkiismeret-furdalás lett úrrá rajtam, így inkább hallgattam, és amikor eljött a jelentkezés ideje, akkor az Oswald König volt az első helyen - habár mindig is távol állt tőlem a bűnüldözés. Felvettek! Örültem, de az tett igazán boldoggá, hogy édesapám arcán láttam az öröm és büszkeség jeleit láttam.
A Königes évek... nem voltak egyszerűek. Sőt, olykor igazán kiakasztott a suli, főleg az első évben. Én tipikusan azon gemmárius jelöltek közé tartoztam, akik erő és fizikum terén nem voltak a toppon. Túléltem az első évet, és ezt követően már kicsit jobban mentek a dolgok, hiszen agyban mindig is a toppon voltam.
Minden rendben ment, de 2011 augusztusában aput elvitte egy szívinfarktus. Depresszió, kétségbeesés, düh, méreg… nagyon zavart, hogy apám, aki miatt a Köniegre mentem, nem látja amint azt befejezem. Nagyon nehéz volt, de sikerült eldöntenem, hogy ha már elkezdtem, akkor be is fejezem a sulit, akkor is, ha apám már nem él. Ha létezik Mennyország és tényleg látnak minket a szeretteink, akkor talán látta, hogy végeztem, hogy gemmárius lettem, és talán büszke is volt rám.
Apám halála és a König elvégzése ugyanakkor egyfajta feloldozás is volt.
Megosztottam anyámmal a terveim miszerint, továbbra is tanulni fogok; elmondtam, hogy már korábban is más terveim voltak, és csak apu miatt döntöttem másképp. - Meglepődött, kicsit elgondolkodott, majd mondta, hogy tegyem azt, amit szeretnék, hiszen az én életemről van szó, ugyanakkor nagyon örült annak, hogy kisfiát sikerült rendes és jó embernek nevelnie. Ezek után 2012 szeptemberében már az ELTE-EMK Pedagógia szakán kezdtem.

Jelen:
Még van egy évem hátra, míg végzek az ELTE-EMK Pedagógián, utána hivatalosan is tanár leszek, ugyanakkor sikerült találnom egy munkát, amit a suli mellett is végezhetek; az Ópiumban vagyok pultos.

Aktuális állapot:
Bal csuklóján fekete óra.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.05.10. 12:24:52

Ez a karakter a Ópium céghez tartozik.

Üzenet küldése