A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Borsodi Borka

 
Beosztása: a Coxton diákja
Nem:
Életkor: 23 (születésnap: május 01.)
Testalkat: Vékony, magas, nőies alkatú
Vonások: Kissé kerekded arc, szeplője, anyajegye nincs, mosolya és csábítóan telt ajkai azok, amiken megragad egy tekintet.
Szem: Mogyoróbarna, enyhén mandulavágású szemei érzelemmel teliek, kifejezőek
Haj: Sötétbarna haja hullámosan omlik hátára, benne jó pár melírozott csíkkal, de néha lehet látni teljesen kiegyenesített tincsekkel is
Általános öltözet
Mivel vékony az alkata, szinte minden ruha jól áll rajta, de ő a kényelmes, sportos darabokat részesíti előnyben. Petitől kapott smaragdköves medálos nyakláncát mindig viseli, mellette különböző ékszerek is megtalálhatóak rajta.
Első benyomás, kisugárzás
A legelső benyomás róla az, hogy lelőhetetlen, túlpörög elég sokszor, nem nagyon lehet visszafogni. Cserfes, szívesen szólít meg bárkit, könnyen köt új ismeretséget, nem lehet mellette unatkozni. Szemei általában tele vannak élettel, melegséggel, viszont ha bárki is megsérti, azonnal hideggé válnak. Szeret az előtérben lenni, biztos lehet benne az ember, hogy ha bármilyen programról van szó, ő az előtérben szerepel majd.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás- 1995. május 1-jén született Csíkszeredán. - Anyja Borsodi Erzsébet, a Bloody Mary volt konyhai dolgozója, most már Jeszenszky Péter személyes szakácsnője. - Apja Repkény Sándor, a lány már nem emlékszik rá, rég nem találkoztak vele. - Féléves korában derült ki, hogy apja mind az anyját, mind őt bántalmazta. Anyja jó párszor jelent meg kék-zöld foltokkal a testén, vagy kért betegség miatt szabadságot, ami egy idő után mindenkinek feltűnt. Senkinek nem akart beszámolni erről, de Peti végül kiszedte belőle, és a férfi elintézte, hogy az erőszakos férj eltűnjön az életükből, ő pedig Borkával együtt a kastélyba költözött. - Peti már az elejétől kezdve törődik vele, először még félt attól, hogy hozzáérjen, nehogy a törékeny kis gyermeket összetörje, de egyre több időt töltöttek együtt, főleg este. Annyira jó a kapcsolatuk, hogy mind a mai napig beszámol neki minden vele történt eseményről, megbízik a férfiban, a legapróbb női titkait is megosztja vele. Többször mentek már együtt bulizni is. - Jelenleg is tanulmányait végzi a Coxtonban, bár mivel Peti sokszor hurcolta magával, és a legjobb neveltetést akarta a lánynak, ezért magántanárok is foglalkoztak vele, úrihölgyként lett nevelve. Lassan el kell döntenie, merre szeretne tovább menni, ő már eldöntötte, hogy vendéglátásban szeretne tovább tanulni.
Milyen ő belülről? Nem lehet összefoglalni egy-két mondatban. A gyerekkori traumák ellenére mind a mai napig egy szókimondó, bulizós csajszi, aki minden jóban (és rosszban) benne van. Ugyan nagyon sokat flörtöl a férfiakkal, mégis még ártatlan, még mindig benne van a félsz a hirtelen testi kontaktustól. Egyébként le se lehet lőni, a felvigyázóinak nincs könnyű dolga, ha követni akarják őt. Mint mindenkinek, neki is vannak hibái: kényszeres rendmániás és pakolós, ami abban is megnyilvánul, hogy a kastélyban általában, de a saját szobájában pedáns rend van. Meg nem viseli jól a tüzeket, eléggé fél tőlük, így azt inkább el is kerüli.

//Karakterképem: Olivia Culpo//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.03.01. 12:07:19

Üzenet küldése