A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Breitenbach Dorián

 
Beosztása: Vállalkozó
Nem: Férfi
Életkor: 31 (születésnap: december 26.)
Testalkat: Magassága mellé szálkás izomzat társul, és bár nem egy erőember, első látásra biztosan nem fogod lesatnyázni.
Vonások: Karakteres, szigorú ábrázata van, már most, fiatal korához képest is. Valószínűsíthetően apai örökség, igaz, a gőg és az arrogancia is gyakori vendége arcának.
Szem: Világoskék.
Haj: Sötétszőke, néhol már világosbarna fürtök keretezik arcát, enyhe hullámmal a tarkóján.
Általános öltözet
Mindig elegáns és jól öltözött, még ha csak egy könnyed esti sétára is megy le. Leginkább a Blaskovits által szabott darabokat részesíti előnyben.
Első benyomás, kisugárzás
Ha sikerül is hosszabban beszédbe elegyedni vele, szinte egészen bizonyos, hogy egy idő után feszengeni kezdenek a társaságában. A már túlontúl hűvös, udvarias viselkedése kevés szimpátiát ébreszt az emberekben, nem beszélve fanyar, britekre jellemző humoráról és arrogáns lenézéséről.
Leolvasható róla valamiféle felsőbbrendűségi tudat, mintha azt közvetítené a világ felé, hogy joga van többnek lenni másoknál.

Leírás

FIDELIS AT MORTEM

Osztrák nemesi család sarjaként született, Eugen Breitenbach egy szem fiaként, Budapest mellett elterülő birtokukon. Kisgyermekkorát javarészt a családi villában töltötte, ahol korán nevelőket és tanítókat fogadtak mellé szülei a gyors fejlődés reményében. A kisfiú épp ezért eleinte alulszocializált volt, emberek közé csak Családos partikon és az anyjáék által rendezett eseményeken ment. Később ez átfordult egyfajta tartózkodó viselkedésformává, mikor is inkább több embert gyűjtött maga köré, de nem beszélt, csak irányította őket.

Tíz éves korára többször jelentkezett nála a vadmágia, tanulmányait a Martion falai között kezdte meg. Szelíd, magának való fiúcska volt, aki főleg a többi Családos fiatal társaságát kereste. Nem is volt ezzel semmi baj, míg az akkori legjobb barátját, Kanizsay Lénát nem passziváltatták egy évre, ő pedig egyetlen levelére sem kapott választ. Ötödik évét már úgy kezdte meg a mágustanoda falai között, hogy senkit nem engedett magához közel, a Martion diákjainak családos rétegét maga köré gyűjtve fejezte be iskoláját. Ekkor már húga is itt tanult.

Az érettségi után nem volt kedve Magyarországon maradni. Szülei anyagi támogatása mellett felvételizett a bécsi Zauberer- und Hexenschule Boltzmann-ra, tradícióhasználatot tanulni. Hat év után tért vissza Budapestre, és kezdett dolgozni apja cégénél. Folyékonyan beszél németül, középfokon angolul, emellett pedig párhuzamosan tanulja a franciát is.

Ez év őszén következett be az a tragédia, ami teljesen felforgatta Dorián és húga életét. Egy hazafelé tartó út során szüleiket baleset érte, melynek során Eugen életét vesztette, anyjuk pedig kómába került. Ha ez nem lett volna elég, a hagyatéki tárgyaláson fény derült apja végrendeletére, miszerint a család teljes vagyonát jótékony célokra adományozza, a céget pedig teljes mértékben felszámolja.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.12.21. 22:20:51

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése