A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Breitenbach Gergely Tivadar

 
Beosztása: Befektető
Nem: Férfi
Életkor: 41 (születésnap: szeptember 23.)
Testalkat: Magas (kb. 190 cm), mindemellé szálas alkat társul, ami inkább a genetika, semmit a kemény testedzések gyümölcse.
Vonások: A karakterét határozottan a szeme és a szemöldökvonala adja meg. Az arca többi része is tetszetős persze, csak az összkép szigorúsága rontja el a látványt valamelyest.
Szem: Kissé talán hideg, ám ennek hála, szinte világítóan kék.
Haj: Nyáron inkább szőke, télen valamivel sötétebb, jólfésült.

Általános öltözet
Mindig elegáns, rendezett, és tiszta, messziről lerí róla, hogy Blaskovitsnál nem adja alább. Általában a karakteréhez illő halványabb színeknél marad, de nem ritka, hogy a parancsoló feketét, vagy mélykéket választja, ha a helyzet úgy kívánja. Ám mindenek felett a megkövetelt dress code dönt.

Első benyomás, kisugárzás
Van valami nemesi benne, akkor is, ha épp nem az öltönyében, egyenes háttal társalog. Viselkedése alapján talán az szűrhető le róla, hogy nem fecseg fölöslegesen. Felmerülhet többekben az érzés, hogy nem kevés arroganciával van ellátva, viszont általában a megkövetelt minta szerint udvarias, ám nem épp kedves azokkal, akiket felé sodort az élet. Bosszantóan jól egyensúlyoz a két benyomás között - az ember ugyanannyira szívesen beolvasna neki, mint kerülne bizalmasabban a közelébe. Nem egy könnyű eset.

Leírás

Bár Magyarországon '47-től tilos hivatalos okmányokban megjeleníteni a nemesi címet és hovatartozást, ő maga mindig is büszkén vállalta, hogy osztrák grófi családból származik. Máig ez is határozza meg a napjait: kétlaki életet él, hisz' édesapja, Anselm Breitenbach a vezetéknevükkel fémjelzett társaságával, széleskörű tevékenységi körrel öleli fel Európa különböző területeit. Feladataiban fia vele osztozik, és Tivadar korábban maga is az apja jóvoltából létrehozott, alapítványi iskolában végezte el elemi és mágikus tanulmányait. Édesanyja a magyar származású Daróczy Gizella, a hazai mágusok Családjának tagja, és régóta fontos személyisége. Mindenki, akinek kis köze is van a Családhoz, ismerheti kissé csípős és ezzel együtt éleslátó véleményéről, humoráról, és a tényről, hogy a Gödöllő-környéki birtokok legjelentősebbével rendelkezik.

Tivadar kettős állampolgár, két anyanyelve mellett folyékonyan beszél angolul, olaszul, és latinul, emellett mágikus tanulmányaiban is kénytelen volt kiemelkedő teljesítményt nyújtani, hiszen - bár ez az auralátók szemén kívül nincs a homlokára írva, de - halálmágusnak született. A szűk értelemben vett polgári foglalkozása ugyan nincs, de tanulmányai két területre is kiterjednek: A König Akadémián végzett Igazgyöngy típusú gemmáriusként, illetve ezzel párhuzamosan Nemzetközi Tanulmányok szakon is diplomát szerzett, ami lehetővé teszi számára, hogy apja társaságában feladatokat vállalhasson - leginkább tőkéjüket beforgatva finanszíroz kisebb projekteket, ezzel bevonva az elaprózódott társulási szférát a Breitenbach Társaság szárnyai alá.

Többnyire a határon túli munkája köti le, de itthon éli a magánéletét. Édesanyjával él, gödöllői otthonukban, s nem is ő lenne, ha szabadidejében nem követne antik, költséges hobbikat: szívesen lovagol vagy vadászik, illetve jár összejövetelekre. A húszas évei elején volt egy - véleménye szerint - rossz döntésen alapuló, tiszavirág házassága, ami másfél év után válással végződött. Több, mint tíz évnek kellett azóta eltelnie, hogy végül 2013. szeptember 22-én a Család elől is bejelentsék eljegyzésüket Raffai-Fodor Magdával... anyja nem kis örömére.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.11.12. 23:28:10

Ez a karakter a Breitenbach Társaság céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése