A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Brengel Erhard

 
Beosztása: Fodrász és borbély

Nem: Férfi
Életkor: 45 (születésnap: október 10.)
Testalkat: Magas, nyúlánk termetű. Nem rendelkezik kifejlett izomzattal, szerencsére az olló forgatásához nem szükségeltetik az ilyen.
Vonások: Marcona, ha vigyorog (amit gyakran tesz) talán ijesztő. Mindenesetre túlzó, minden túl sok, disturbing.
Szem: Mogyoróbarna, fénytelen, mintha csak pasztellkrétára futotta volna egyedül az alkotójának. Hernyószerű szemöldökei határozott keretet adnak nekik.
Haj: Hullámos, kis híján vállig érő, sötétbarna. Szénaboglyaszerű. Extravagáns.

Általános öltözet

Egy laza ing, egy látszólag találomra kiválasztott és hanyagul felkapott zakó, nyakkendő, avagy bármilyen más kiegészítő. Az öv elmaradhatatlan kellék a kényelmes nadrághoz, az ékszerek nem megvetettek.Első benyomás, kisugárzás

Egy szóval jellemezhető: Csodabogár. Mindenképp felfigyel rá az ember, nem tud feltűnésmentesen elhaladni sehol, semmilyen körülmények között. Ha szóba elegyednél vele, azonnal felfigyelsz a folyamatos affektálásra, és arra, hogy állandó jelleggel, szüntelenül bókol. Tán szándékosan csinálja? Esetleg már annyira belérögzült, hogy fel sem tűnik számára? Rejtély. Minden esetre abba nem hagyná.

Leírás

1979-ben látta meg a napvilágot Szarvason. Mind édesanyja, mind édesapja a mágustársadalom teljes értékű tagja, rajta is hamar megmutatkoztak a jelek, hogy nem reménytelen eset. Alap - és középszintű tanulmányait a Martion Mágustanoda falai között folytatta, szinte semmihez nem volt kimondottan tehetséges. Egyetlen területen remekelt, a bűbájokén. A divat is mindig foglalkoztatta, kreativitásnak sem volt híján. Az iskola befejezése után ezért is tanulta ki a hajvágás és hajépítés minden csínját-bínját, mind a hagyományos értelemben, mind mágikus vonatkozásban. Maga a képzés 3 évet tett ki, később gyakornokként még ötöt szentelt saját módszereinek tökéletesítésére. Mesterien bodorít, tupíroz, tűz fel, kanyarít kontyot, a legmegzabolázhatatlanabb tincseket is megszelídíti. Férfi, vagy nő, egyre megy, az ő kezei között bátran elfeledheti mindenki a bizalmatlanság legapróbb szikráját is. Bizton forgatja az ollót, a hajsütővasat, és a borotvát is. Ezüstmarkolatú, (ál)antik munkaeszközét mindig magánál hordja. Karrierje kezdetén szárnysegédként munkálkodott a Hegyalja úton, később saját vállalkozást indított ugyanott, konkurensként, s mára kivívta az őt megillető hírnevet. Valamivel nyugodalmasabb környezetre vágyván, új vendégkör kialakítása céljából Maróton nyitott újabb üzletet, melynek vezetését saját maga intézi, otthonát pedig annak emeleti szintjén rendezte be. Immáron a Fő utca 63-as szám alatt üzemel a Csodafürt Hajasszalon, tárt ajtókkal várva mindenkit.Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.01.27. 16:29:04

Üzenet küldése