A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Bruckner Richárd

 
Beosztása: Tanácsadó
Nem: Férfi
Életkor: 30 (születésnap: november 27.)
Testalkat: Az átlagosnál valamivel alacsonyabb, s noha nem tűnik egy erőembernek, mozgása ruganyos, léptei könnyűek.
Vonások: Vonásai kissé szögletesek, állkapcsa és arcéle határozottan markáns. homloka magas, szája viszont mosolyra görbülő. Arca többnyire borotvált, de előfordul, hogy egy kis bajusznyi borosta megmarad.
Szem: Tekintete megragadó, annyira sötétbarna, hogy sokszor inkább szénfeketének tűnik.
Haj: Van rá egy kifejezés: Jólfésült. Rövid, sötétbarna haja ugyanis ápolt, de nem túlgondozott.
Általános öltözet
Teljesen változatos az öltözete - szabadnapokon egy farmer vékony pólóval, munka közben azonban többnyire az elegánsabb darabokat kedveli. Túlzás persze a háromrészes öltöny annak minden kiegészítőjével, de akad néhány öltönye, főleg kékben.
Első benyomás, kisugárzás
Szimpatikus, kellemes megjelenésű férfi. A környezetében lévők szívesen hallgatják, mivel közvetlen, kellemes beszélgetőpartner.

Leírás

A férfi csendben ült, és a kávézó ablakán keresztül figyelte a pesti nyüzsgést. Az asztalon érintetlenül gőzölgött a kávéja, míg a mellette lévő szalvettán a pincérnő száma díszelgett. Sokszor futottak össze már itt, szimpatikusak egymásnak, várható fordulat volt. Ő most mégsem ezzel törődik, tekintetét az elhaladó autókon és embereken járatta.
Hamarosan megérkezett, akire várt, egy feketébe öltözött fiatalasszony. A nő egy darabig csak tétován állt, mintha nem tudná eldönteni, komolyan be akar-e avatni másokat is bánatába, de végül reszketeg lépekkel az asztalhoz botorkált. Gyakorlatilag lerogyott az üres székre, de pár másodperces néma csend után megeredtek a könnyei, és rekedt hangon előadta a bánatának tárgyát. Ha az elején pár empatikusabb alak figyelte is őket, fokozatosan elvesztették érdeklődésüket, és gyakorlatilag zavartalanul részletezhette a problémát. A nő kicsit meg is könnyebbült, ahogy elmondta, s a férfi testtartása is arról árulkodott, hogy minden rendben lesz, a legjobb emberhez fordult tanácsért.
A férfi előrehajolt, összetámasztotta ujjait, és lassan vázolni kezdte a megoldásnak a menetét. A nő először csak sűrűn pislogott, ám a végére még egy vértelen mosolyra is futotta. Kérés nélkül vette elő a tárcáját, hogy pár papírpénzt tegyen az asztalra. Miután a férfi átpörgette, majd egyszerűen elsétált vele, ő még sokáig ült egyhelyben, a hallottakon gondolkodva. Előkerült egy kecsesebb telefon, s nekilátott, hogy teljesítse az utasításokat, melyekkel tudta, mindent megold.

Nem, nem feltétlenül lehet ismerős a neve, hiszen főleg ajánlások révén szoktak eljutni hozzá. Bár megfelelő helyeken van ismeretsége, sosem volt nagyravágyó, a hírnevet mindig meghagyta másnak, tanácsadói munkásságából sokan húzhattak hasznot. Ez viszont így van rendjén, külsősként úgyis könnyebb átlátni a problémákat.

Amelyik oldaláról csak kevesen ismerik

//Karakterkép: Andrew Scott//


Aktuális állapot:
Elegáns, sötétkék öltönyt visel, hozzá világos inggel és lazára hagyott nyakkendővel.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.04.26. 13:57:01

Üzenet küldése