A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Budai Ármin

 
Beosztása: Gemmárius, Mágusharc koordinátor
Nem: Férfi
Életkor: 38 (születésnap: november 30.)
Testalkat: Teljesen átlagos magassággal rendelkezik (180 cm), alkata pedig rendszeres edzésről árulkodik.
Vonások: Alapvetően komoly vonások jellemzik, viszont mindenképpen megéri mosolygásra bírni.
Szem: A szürke és kék furcsa keveréke.
Haj: Rövidre vágott, barna. Ha hagyná hosszabbra nőni, valószínűleg göndörödne.
Általános öltözet
Igyekszik alkalomhoz öltözni, ha szükséges, a mindennapokban azonban inkább a laza elegancia jellemzi. Nadrágból inkább a sötétebb árnyalatok, míg ingekből, pólókból jellemzően a világosabb színek dominálnak a szekrénye rejtekében. Mindemellett az is előfordulhat, hogy egy egyszerű mellénnyel is kiegészíti öltözékét.
Első benyomás, kisugárzás
A maga módján kifejezetten vonzó jelenség, a megfelelő célközönség figyelmét nem nehéz felhívnia magára. Hangja mély, mégsem kellemetlen hallgatni, természetét tekintve pedig kifejezetten békésnek mondható, kivéve ha éppen munka közben csípi el valaki - ebben az esetben mondjuk nem feltétlenül az ismerkedés köti le a figyelmét.

Leírás"Az új kormány a további brutalitást és kegyetlenséget megelőzve, megengedő intézkedésként legalizálni kívánja a máguspárbajokat, remélve, hogy ezáltal sikerül megnyerni azokat a drukkereket, akik mágiát is szívesen látnának a hivatalos sportágakban. Természetesen szigorúan ésszerű keretek között."
//Heti VarázsVilág 2012-38.//

Illegális mágusharcok... Senki sem csodálkozik azon, hogy ezek léteznek. Van múltjuk, jelenük, és - akármilyen kellemetlen ezt belátni - jövőjük is. Azonban hiába tűnik lehetetlen küldetésnek, néhányan még így is készek mindent megtenni azért, hogy felfüggesszék ezeket a tevékenységeket. Vagy legalábbis visszaszorítsák, ezzel megakadályozva terjeszkedésüket.

Ezt a szerepet vállalta magára ő is, így aztán normális környezetben csak a kevés szabadidejében látni. Ilyenkor azonban bárhol megfordulhat, bár a hétvégi szórakozást nála az utóbbi időben inkább egy békés sörözés jelenti a haverokkal, munkatársakkal.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.10.17. 13:32:59

Üzenet küldése