A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Cégány Attila

 
Beosztása:
Nem: Férfi
Életkor: 21 (születésnap: november 05.)
Testalkat: Fiúsan nyurga, inas, meglátszik, hogy „kinti gyerek” és sokat mozog. Az elmúlt évben ráadásul jóval magasabbra nyúlt, hiába, a kamaszkor.
Vonások: Az átlagosnál épp csak egy kicsivel távolabb ülő szemek, kissé lapos orr. Valamivel hosszabb szemfogai miatt – a fránya genetika – a vigyora olyan farkaskölykös, nem lehet nem szeretni. Összességében helyes fiú, pont az az alkat, akiről a korabeli lányok előszeretettel pusmognak.
Szem: Kék.
Haj: Szőke, mindig fazonra vágott, bár teljesen felesleges, mert sosem húzza ki a napot jólfésülten.
Általános öltözet
Kényelmes, praktikus, ugyanakkor mutatós és divatos darabok alkotják a ruhatárát. Bár a megjelenés nem a világ legfontosabb dolga, ám kétségtelen, hogy sokat nyom a latba. Ehhez tartja magát.
Első benyomás, kisugárzás
Nyílt, közvetlen és szórakoztató, mellette nem unatkozik az ember, mert mindig csinál valamit, mindig el van foglalva valamivel. Elég harsány ahhoz, hogy a társaság közepévé váljon és elég határozott, talpraesett ahhoz, hogy az is maradjon. Még sincs eltelve magától, mindenkivel igyekszik jól kijönni, de persze fiatal és heves vérmérsékletű, szóval embere válogatja, hogy ez sikerül-e.

Leírás

Attila az a srác, aki valahogy mindig minden közösségi dologban benne van. Legalábbis a nagy részében. Cikkeket ír a „suliújságba”, vagyis az azt helyettesítő online websitera, ManaPontba és ha iskolai rendezvényen diák kell konferátornak, gyakran tolják be őt. Nem is csoda, hogy a jövőjét is hasonlóan képzeli: műsorvezetőként, stand-uposként vagy valamilyen médiaszemélyiségként. Akkor érzi igazán elemében magát, ha hallathatja a hangját és figyelnek rá, ami az ő korában természetes, Attila azonban életmódot csinált belőle – mindenesetre kellően extrovertált hozzá.

Varró Dániel: sms

itt állok én e kerge hős
kabátom vízlepergetős
a szmájli számra ráfagyott
ha nem szeretsz hát ne szeress
ez itt csak egy teszt sms
hogy nyomkodom tehát vagyokAktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.05.11. 16:11:16


Ez a karakter rendelkezik egy Newton nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése