A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Caleb Dyamond

 
Beosztása: Vállalkozó, a Ópium tulajdonosa
Nem: Férfi
Életkor: 36 (születésnap: március 27.)
Testalkat: Az átlagnál magasabb, lentről súrolja a 195 centit, sportos testalkattal rendelkezik. Méretei ellenére elég kecsesen mozog, szinte alig veszed észre, és már a hátadnál is van.
Vonások: Ami rögtön szembetűnik az az, hogy sötét bőrű. Emellett még magas homlok, szögletes, markáns áll, reklámba illő mosoly jellemző rá. Ha jó kedve van, fazonra vágott borostát növeszt, máskor pedig teljesen leborotválja.
Szem: Annyira sötétbarna, hogy jóformán nem is tudod elhatárolni, hol végződik az írisze és hol kezdődik a szembogár.
Haj: Fekete, nagyon dús és nagyon erős. Igazi mikrofon-fazon növeszthetne, de ezt is csak onnan tudod, ha megkérdezed, mert évtizedek óta borotválva hordja.
Általános öltözet
Öltözéke az alkalomtól függ. Ha megbeszélésre készül öltönyt hord. Mindig is kedvelte az elegáns megjelenést, így nem okoz különösebb gondot felvennie. Ha az Ópiumban van, már pedig minden éjjel feltűnik kisebb-rövidebb időre, a buli hangulatához mérten öltözik elegánsabb, vagy kevésbé elegáns, inkább laza ruházatba. Bármelyiket is válassza, arra mindig a kelleténél több energiát szentel, hogy úgy álljon rajta, mintha épp abban a pillanatban húzták volna elő a skatulyából.
Első benyomás, kisugárzás
Van valami megnyerő a viselkedésében. Ha akadtak is kétségeid a személyét illetően, amint megszólal, minden félelmed szerte foszlik. Van érzéke az emberekhez, tudja, hogyan bánjon velük, kellemes társaság.

Leírás

Időnként meghal bennünk valaki, és valaki más megszületik. Ami elmúlt, annak múlttá kell válnia, s ha nem akar, akkor tudatos munkával azzá kell tenni. Maga az idő nem teszi azzá - segíteni kell neki. Hogy miért? Mert csak a testnek van ideje - a léleknek nincs.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.03.17. 10:31:59

Ez a karakter a Ópium céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik kereséssel a karakterkeresőben:

Üzenet küldése