A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Candice Marlowe

 
Beosztása: Titkárnő
Nem:
Életkor: 32 (születésnap: január 06.)
Testalkat: A maga 170 centijével nem magasodik ki az átlagból. Alkatilag nem az a deszka típus, ott gömbölyödik, ahol kell.
Vonások: Bájos, mosolygós, nőies vonások jellemzőek rá, bőre kicsit kreolos árnyalatú.
Szem: Szürkészöld.
Haj: Hosszú, nyáron előfordul, hogy szinte teljesen szőke, de inkább a szőkés-barnás árnyalat jellemző rá, egy leheletnyi hullámossággal.
Általános öltözet
Munkahelyén mindig törekszik az eleganciára, nem szokott kirívóan öltözködni - ő pont az a típus, aki magával a megjelenésével is magára vonja a figyelmet.
Szabadidejében már nem ilyen pedáns, de egyértelműen kifejezetten követi a divatot, nem szokása fiúsan öltözködni, inkább nőiessége hangsúlyozására törekszik.
Első benyomás, kisugárzás
Elsőre megállapítható, hogy egy kifejezetten barátságos, közvetlen lány; aki néha már bemutatkozás előtt tudja a neved. Hamar kiderül, hogy a beszélőkéje igen fejlett, kifejezetten jól megérteti magát másokkal és kellemesen el lehet tölteni az időt. Ő pont az, akivel elég egyszer találkoznod, máskor már könnyedén újra kiszúrod a tömegben, hiszen van egy olyan kisugárzása, amivel magára vonja a figyelmet.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

A publikus információk szerint Candice Evelyn Marlowe 1987. január 6-án született, Anglián belül is Cornwall megyében. A család második gyermeke és egyetlen lánya.
Öt éves, mikor az apja munkakapcsolatai miatt kénytelenek Londonba költözni, itt is folytatja iskoláit.
Huszonegy éves korától tagja az éjlény társadalomnak és 2010-ben kezd el a Konzíliumnak dolgozni, később előléptetik és a mai napig is Silvester Waldorf alatt dolgozik, mint az ő személyi titkárnője.
Bár munkája leginkább Athénhoz köti, nem szokatlan, hogy egyéb elintézendő ügyek miatt máshol is feltűnik. Ő pont az a típus, aki megragad az ember emlékeiben, elég csak egyszer találkozni vele.

//Karakterkép: Lauren Conrad//


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.11.05. 23:52:31

Üzenet küldése