A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Chernák Sarolt

 
Beosztása: Műtárgykereskedő, a Ópium társtulajdonosa
Nem:
Életkor: 21 (születésnap: július 10.)
Testalkat: Törékeny, a vékonynál is vékonyabb, derekát átérni egy nagyobb mancsokkal megtermett férfi kezeivel.
Vonások: Finom, lágy, nőies. Egészen angyali, meg nem mondaná róla senki, hogy néha őrjöngve kifordul magából.
Szem: Szinte már annyira világos, hogy nem lehetne színre megsaccolni. Smaragdzöld.
Haj: Haja sokszor göndör, szőke fürtökben keretezi arcát, ám máskor szögegyenesen omlik válla alá.
Általános öltözet
Tipikus business woman. Már, amikor dolgozik. Amikor nem teszi, szereti a kényelmesebb, mégis előkelőbb darabokat. Gardróbjában megszámlálhatatlan mennyiségű cipő és ruhanemű foglalja a helyet, drágábbnál drágább kelmék, és kiegészítők. De az csak természetes, hogy nincs egy gönce se, amit felvehetne, és így mindig van ok az indokolatlan vásárlásra.
Első benyomás, kisugárzás
Tündéri jelenség, mosolya beragyogja az egész világot. Ha pedig rossz napja van, akkor nagy ívben ajánlatos elkerülni, mert olyankor kő-kövön nem marad. Sem szárazon, sem pedig egybe. Hangulata sokszor hullámzó, de mindkét mederből könnyen kibillenthető, és olyankor, mint a hurrikán úgy söpör végig mindenen.

Leírás

1689. Július 10. Chernák László és Horánszky Margit elsőszülötte, akit végül négy testvér követett. Három fiú (László, András, Márton) és egy lány (Anna) személyében. A családban mindenki mágus, apja drágakőmágiával foglalkozott, így más kicsi korában megismerkedett ezen ágazattal, és apja mellett tanulta meg az alapokat, majd a későbbi olvasmányai és tanulmányai segítették hozzá a további tudásához. Gyerekként érdeklődött apja munkája iránt, talán nem is volt csoda, hogy végül ő vitte tovább a "vállalkozást". 17 éves volt, mikor férjhez adták, és nem sokkal rá született is két gyermek. (Attila és Zoltán) A következő éveket ki kellett hagynia, ami a drágaköveket illeti, és figyelmét a gyerekeknek szentelnie. A mindennapi gyerekfelvigyázás, gondoskodás és házimunka mellett nem teljesedett ki, és hiányolta régi tanulmányait. Eltelt még két év, depresszióssá vált, férje folyton dolgozott a gyerekek pedig csak egyre hangosabbak, makacsabbak és rosszabbak lettek, bele is fáradt, ami aztán egy hosszabb betegséghez vezetett.
Ekkor ismerkedett össze egy idegen nevű, idősebb nővel. Esténként járt hozzá, sokszor csak a drágakőmágiáról beszélgettek, de a legtöbbször ápolta Sarolt lelkét, aki már felkészült a közelgő halálra... Az orvosok gyógyíthatatlan betegségként könyvelték el panaszait, és annyira legyengült, hogy mindennapi teendőit se tudta ellátni. Már majdnem betöltötte 22. életévét, amikor Alice beölelte. Családjával nehéz lett volna elhitetni a hirtelen felépülést, ezért számukra Sarolt meghalt... Újabb évek következtek, amit a tanulásnak szentelhetett, de immár más ürügy végett. "A vámpírságot nem lehet egy éjszaka alatt elsajátítani." Hosszadalmas, izgalmas, mégis kissé szomorú évek következtek. Ahogy az éjszakai élet dolgait is nehéz volt megszokni, úgy azt is, hogy régi családja helyett újat köszönthet Alice személyében. Így inkább visszatért munkájához, újra foglalkozni kezdett a drágakőmágiával.

Útjai szerteágazóak voltak, és bejárta egész Európát, hogy még többet tudjon elsajátítani a drágakövekkel kapcsolatban. Fogalmazhatunk úgy, hogy "műtárgykereskedő" lett belőle. Számtalan ereklyét és hasznos holmit gyűjtött össze az évek során, és mindegyiket felruházta egy kis mágiával. Így fejlődött és így alakult ki az a kis üzletág, amivel végül foglalatoskodni kezdett. Nem csak drágakövekkel foglalkozott ezután, egyre nagyobb lett kíváncsisága, és ezt igyekezett hamar kielégíteni. Igézések, bűbájok, ami hasznos lehet számára, mindet elsajátította.

Nem érezte magát sosem magányosnak. Szerencséjére évről-évre akadt olyan személy, aki mellette volt, bár a kapcsolatait megválogatta, és az üzletet sose keverte a magánéletével, mégis sikerült összekeverednie egy igen érdekes személybe. Caleb íncsiklandó főfogás lehetett volna... ha nem lenne már vámpír. Természetesen, ahogy alakultak a dolgok, úgy vált e kettős remek üzleti partnerré, így Sarolt, aki a mai világban Cher néven ismert helyet kapott az Ópium igazgatásában.

Kapcsolatok:
Alice Zuckerman: Számomra ő testesíti meg az anya fogalmát, hiszen már nem is emlékszem az igazi anyámra. Fontos személy az életemben, és bármi történjen csak szólnia kell, és én ott vagyok. Hallgatok a szavára, jogosnak találom, ha valamiért megró, és igaza van mindennel kapcsolatban. Lehet elfogult vagyok, lehet túlságosan is szeretem őt a szó minden értelmében... Néha túlságosan elragadtatom magam, ha vele vagyok, és úgy érzem, én vagyok a legnagyobb szemekkel bámuló kislány a világon, aki csak nézheti és hallhatja őt. Sokat tanultam mellette, sőt, egyenesen tőle! Ha megszűnne létezése, én is megszűnnék létezni.

Caleb Dyamond: Társam, plátói szerelmem és barátom. Bár nem tudom, hogy a kölcsönös bizalmat lehet-e barátságnak nevezni a mai világban. De tudom, hogy ha azon múlna az életem, akkor számíthatnék rá. Az évek során megtanultam mellette, hogy nem minden arany, ami fénylik, és az üzleti életben sem mindenki aranytojást tojó tyúk, aki csak kecsegtető ajánlattal érkezik...


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.04.01. 22:49:12

Ez a karakter a Ópium céghez tartozik.

Üzenet küldése