A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Clermont Trisztán

 
Beosztása: Hercegségi képviselő
Nem: Férfi
Életkor: 33 (születésnap: augusztus 12.)
Testalkat: Szép szál férfi, de a bolond is látja, hogy nem lesz és nem is volt soha öttusa bajnok. Nem is beszélve arról, hogy egy sétpálca szolgálja támaszul sántikálásában.
Vonások: Különlegesek, emlékezetesek. Bár nem mondaná minden hölgy feltétlenül jóképűnek, ezen jellemzői mindig előnyére válnak tetszetőssége megítélésében.
Szem: Macskásan metszett, kékes.
Haj: Egészen szőkésbe fakuló barna. Általában hosszabb, a homlokából hátrafésülve és fixálva viseli.

Általános öltözet
A finoman megkomponált öltözködés a sajátja, ezzel mégsincs a férfiassága rovására. Mindig elegáns, és ebben az eleganciájában kissé antik. Gyakori viselete az állított galléros öltöny, szalonkabát, vatermörder, melyekhez mellényt húz, és nyaksálat köt. A plasztron már lazább viselet számára, egy szimpla nyakkendőben pedig már majdnem alulöltözött! Mindazonáltal nem lesz hivalkodó, hisz a visszafogott színek híve, csak a nyakbavaló textíliában rugaszkodik el a föld, és a szürke semleges árnyalataitól.

Első benyomás, kisugárzás
Visszahúzódó, finom természetű, ám a beszédtől nem tartózkodik fölöslegesen. Meglátásait hajlandó közölni, amennyiben erre buzdítják feljebbvalói. Partnerei beszéd közben könnyen feledkezhetnek meg testi hibájáról, és merülhetnek el őt körülvelő, tolakodástól mentes karizmában... Mégsem puha párna; az udvarias pimaszság vállfaját ő alapította.

Triszten ("e"-vel, ahogy ő mondja), nem lehet ismeretlen azok számára, akik benne vannak az ország éjszakai életében. Alvilági körökről, vagy szórakozóhelyekről azonban nem beszélhetünk, hisz a jóhíre makulátlan. Az úriember ismert-ismeretlenül az aktuális Hercegség szémélyzetének, vagy sokkal inkább tanácsadó-körének szerves
részét képezi. Megjelenik a specifikus eseményeken, társaságokban, az érintettek arcához társíthatják már a modorát is jóideje.

Persze nem egyszer fordul elő az egyszerű budapesti éjszakában is, hogy tiszteletét tegye kulturális eseményeken, vendéglőkben. Egyszerű különlegességének hála nem feledhető személyiség.

Leírás


Aktuális állapot:
Elegáns éjfekete öltöny, álló fehérgalléros inggel, fehér selyemnyakkendővel.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.03.18. 02:06:33

Üzenet küldése