A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Crin Drăgonescu

 
Beosztása: Dragonológus, a Romániai Sárkányrezervátum és látogatóközpont vezetője
Nem: Férfi
Életkor: 41 (születésnap: március 19.)
Testalkat: Erős, izmos, 185 centijéhez átlagos testsúly társul.
Vonások: Nem az a kórosan mosolygós fajta, de nem esélytelen mosolyt csalni az arcára, amit amúgy jobb felén, a halántékától lefele haladva majdnem az ajkáig, hosszú heg torzít.
Szem: Zöldesbarna.
Haj: Rövidre nyírt, sötétbarna, egyenes.
Általános öltözet
A kényelmet részesíti előnyben, pláne terepen. Civilben szinte bármit felvesz, munka közben viszont terepszínű nadrág vagy kényelmes farmer, erős bakancs, póló, védő kesztyű , ha hideg van, akár egy dzseki is.
Első benyomás, kisugárzás
Az a csúnya sebhely nem épp a legbizalomgerjesztőbb szépségfolt, de ha épp jó kedvében találod, nincs gond vele. Ha viszont rossz napja van, eléggé mogorva tud lenni, ne is várj félszavas mondatoknál többet tőle.

Leírás

1978. márciusában született egy Brassó melletti birtokon. Felmenői a romániai Elit tagjai. Dragonológus család gyermeke, sárkányok között nőtt fel, így nem is volt kérdéses, hogy érettségi diplomája megszerzése után tanulmányait a jászvásári Alexandru Ioan Cuza Tudományegyetem Elméleti Mágia karának (UAIC EMK) Mágikus lények szakán folytatta, majd az alapképzés után Dragonológiára szakosodott.

1998-tól áll a Romániai Sárkányrezervátum alkalmazásában. A szamárlétra minden fokozatát megmászta már. Sosem kivételeztek vele, csak azért, mert több családtagja is elismert munkatársa a rezervátumnak. Eleinte mint gyakornok kezdett, majd diploma után szép lassan kapta az egyre fontosabb, keményebb feladatokat.

2003-ban egy nagyobb viharnak köszönhetően rengeteg sárkány vesztette el az eszét, Crin is azon gondozók között volt, kik az állatok befogásával és megnyugtatásával foglalkoztak, ám egy szerencsétlen baleset következtében az egyik bolgár barnatarajos karmával felsértette a férfi arcát. A szervezetébe kerülő méreg miatt kollégái azonnal Ispotályba szállították, ahol végül mindössze két hetet töltött, míg a szerpentáriusok úgy nem vélték, távozhat. Mivel erős mágiával rendelkező lény sebezte fel az arcát, a heget hosszútávon eltűntetni nem lehet, így ma is ott fut végig a férfi arcán, a jobb halántékától majdnem a felső ajkáig.

2005-ben a Hargita-Brassó terület vezetőjének, 2010-ben a Rezervátum vezető-helyettesének, majd 2013 januárjában, elődje nyugdíjba vonulását követően a Sárkányrezervátum vezetőjének neveztek ki.

Hiába a magas beosztás, a papírmunka mellett még mindig vészesen ügyel arra, hogy időt szakítson imádott sárkányaira. Életcéljának tűzte ki a Romániai Hosszúszarvúak megmentését a kipusztulástól. 2005-ben egy pályázatot is írt az Európai Sárkánygondózó Liga felhívására, melyet megnyert, s ezzel egy nagyobb pénzösszegű támogatást szerzett a rezervátum részére a faj szaporíttatására. Dragonológus körökben ezzel a pályázatával, illetve az ezt követő folyamatos publikálásaival szerzett hírnevet.

2011-ben az UAIC EMK felkérte, hogy oktasson az egyetemen, ám ezt a rengeteg munkára hivatkozta elutasította, ennek ellenére minden félévben tart vendégelőadást nem csak egykori egyetemén, de Európa több országában, így Magyarországon is.

Családjukban nagyon sokan rendelkeznek kiváló tulajdonságokkal asztrálmágiák terén, így senki sem lepődött meg, mikor kiderült, hogy Crin is mutat hajlamot az asztrálmágia használata iránt. Az évek alatt sikerült ezt a tulajdonságát fejlesztenie, s mára Románia egyik legjobb asztrálmágusává vált, ami valljuk be, igencsak jól jön a munkájához.

Magánéletéről annyit, hogy nincs neki. 2012 novemberében történt válása óta csak és kizárólag a sárkányainak és a rezervátumnak él, ahogy tette ezt azelőtt is, exfelesége szerint éppen ez volt a válás oka.

Jelenleg leghamarabb mentális üzenetben vagy e-mailben lehet elérni, ugyanis folyton utazik, általában csak a Rezervátumon belül, de egyre gyakrabban szólítja a kötelessége külföldre is.


//Karakterképem Jay Ryan.//


Aktuális állapot:
+a sebhely az arcán
-napszeműveg
-fegyver

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.06.11. 23:12:23

Ez a karakter a Romániai Sárkányrezervátum és látogatóközpont céghez tartozik.

Üzenet küldése