A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Csáti Harim

 
Beosztása: Gemmárius
Nem: Férfi
Életkor: 32 (születésnap: november 09.)
Testalkat: Teljesen átlagos testalkatú, de a karjain, mellkasán látszik, hogy űz valamiféle sportot.
Vonások: Átlagosan csúnyácska. Elsőre mindenképpen kellemetlen benyomást kelt.
Szem: Nagy, világoskék, meglehetősen látványosan tudja mereszteni.
Haj: Barna, rövidre nyírt.
Általános öltözet
Póló, farmer, edzőcipő. Semmiben nem tér el egy átlagos huszonévestől, ha valamilyen esemény miatt beépülés céljából öltönyt-nyakkendőt kell húznia, akkor biztos, hogy fogadott anyja, vagy testvérei segítik ki, mert az inget is képes elgombolni magán.
Első benyomás, kisugárzás
Fura egy alak. Fapofa, mogorva, de jobb is, ha nem mosolyog, különben még rosszabb benyomást kelt. Nem a nők kedvence, idegen társaságban általában nem szólal meg szívesen, és ha mégis, akkor általában abban nincs köszönet. Mintha képtelen lenne a szociális eligazodásra.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Maróti Mesés Molyhok

Leírás

(12)

Az embernek meg kell dolgoznia azért, hogy elfogadják. Néha elgondolkodik azon, hogy felesleges ez a munka, nem éri meg, mert mire elfogadtatod magad az emberekkel, addigra azok eltűnnek körüled, és kezdheted újra az egészet egy új környezetben.

Én szerettem ÉLKÜs lenni, hiányzik az a csapat. Az ikrek, a szöszi, Odil és Annasi úr. Nem azért, mert utálom az éjlényeket, szó sincs róla. De igenis veszélyesnek tartom, ha él benned valami olyan, amit esélyesen nem vagy képes uralni. Tanuld meg, és semmi bajom nem lesz. Jó érzés volt, hogy olyan emberekkel vagyok körbevéve, akik vállalták, hogy ártatlan embereket mentenek ki olyan helyzetekből, amiktől más összeszarná magát. Egyszerűen azért, mert még a legjobb gemmáriusok között is van olyan, aki nem tudja, hogy milyen módon védheti meg magát úgy egy éjlénnyel szemben, hogy egyikük se sérüljön: se ő, se a támadó fél. Nem büntetés, ha valaki meghal.
Pedig most is jó ám, tudod? Dögei csapatában lenni jó. Csak megint egy csapat, ahova be kell illeszkedni.

A családom? Megvannak, jól vannak. Ők büszkék rám, néha hazamegyek Battára, vasárnapi nagy ebédre, és hasonlóra. Mindig kérdezik, hogy mikor nősülök meg, mikor hozok valami kedves hölgyet haza. Á, nem tudják, hogy megy ez. Régen más volt az élet.

Aktuális állapot:
Ebben a nagy melegben atlétaszabású pólót, rövid, vászon halásznadrágot, és férfiszandált visel.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.07.15. 16:31:35

Üzenet küldése