A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Csűrös Alexandra

 
Beosztása: a Mirarx Máguselőképző igazgatója
Nem:
Életkor: 37 (születésnap: augusztus 11.)
Testalkat: Nem egy topmodell típus. Alacsony is a maga 163 cm-ével, idomai pedig kimondottan szembetűnőek.
Vonások: Kerekarcú, lágy, nőies vonásokkal megáldott hölgyemény. Egész kellemes látvány, de nem nehéz azért nála szebbet találni.
Szem: Nyílt, kék tekintettel van megáldva.
Haj: Eredetileg barna, de előszeretettel szőkít, ha olyanja van. Egyébként hátközépig érő, enyhén hullámos, de szereti feltűzni.

Általános öltözet
Abszolút nőies, így ennek megfelelően szeret szépen felöltözni, tetszeni másoknak. Van is némi stílusérzéke ehhez, viszont nincs olyan irányzat, amit különösen preferálna.
Ha az időjárás és az elfoglaltságai úgy hozzák, szívesen hord szoknyát, magas sarkú cipőket és kosztümöt. Viszont látni őt farmerban, vagy épp pólóban is, hiszen gyakran ez a párosítás bizonyul praktikusabbnak.
Előnyben részesíti a mélyen dekoltált felsőket, hiszen ha valakinek, hát neki van mit kirakni. De az ízlésesség határát sosem lépi át.
Az ékszerekért annyira nincs oda, van egy kis arany lánca, amin egy kereszt lóg, azt első áldozásakor kapta, de azon kívül csak egy-két pár fülbevalóval rendelkezik.

Első benyomás, kisugárzás
Már az első találkozás alkalmával leszűrhető, hogy ő bizony egy született pedagógus. Hihetetlen türelemmel van megáldva, képtelenség kihozni a sodrából, egy kezén meg tudja számolni hányszor emelte fel a hangját életében, pusztán azért mert valaki felidegesítette.
Mindenkivel barátságos és kedves, válogatás nélkül. Egész egyszerűen nincsenek előítéletei, lévén mindannyian az Úr teremtményei vagyunk és nem azért kaptunk ajándékba az életet, hogy gyűlölködéssel töltsük. Ennek megfelelően mindenekfelett segítőkész is. Mindig tud időt szakítani másokra, még ha hegyekben áll a munka, akkor is. Mindenki megérdemli a figyelmet. Rendkívül jó hallgatóság és mások szeretik is megosztani vele a problémáikat, hiszen együtt érez, vagy éppen együtt nevet a másikkal, ha a helyzet úgy hozza. Tényleg, mintha belelátna mások lelki világába.
Munkájában kimondottan segíti (bár néha épp inkább megnehezíti), hogy mindent szeret szervezetten csinálni, csak nem igazán tud mértéket tartani. Előszeretettel bonyolítja, vagy szervezi túl a dolgokat. Szinte minden egyes lépése előre el van tervezve, viszont kétes logikai készségei miatt ezek nem feltétlenül állnak meg, amikor átülteti őket a valóságba, ennek ellenére igyekszik. Ő az, akinek mindig van B, C, de még D terve is egy-egy feladat megoldására.
Ha valamit ő véghez akar vinni, akkor meg is teszi, nehéz eltántorítani a céljaitól. Nem egy nebántsvirág, hajlandó kiállni a véleménye mellett, vagy akár meg is harcolni az igazáért. Igazán eltökélt.
Férfiak terén meg van lőve, a teljesen egyértelmű jelzéseket sem veszi észre, hiszen erre sosem volt szüksége. Dundi kislány volt és kifejezetten nem a szebbek közül való. Az önbizalmával nincs probléma, csak éppen veszettül gyakorlatlan párkapcsolati téren.

Leírás’82 nyarán látta meg a napvilágot Esztergomban. Szülei mágusok. Édesapja, Csűrös Tamás, született aeromágus, e mellett nyugdíjazott gemmárius. Annak idején a Gyors Reagálású csoport egy igen nagy becsben tartott tagja volt, a mai napig fel szokták keresni, hogy ossza meg tapasztalatait az új gemmárius generációval. Édesanyja Csűrösné Szabó Katalin, a mai napig magán irodalom, nyelvtan és abeomágia oktató. Öccse pedig Csűrös Gábor, aki 8 évvel fiatalabb nála és jelenleg hivatásos jósként működik a Kormány szolgálatában.
Míg Alexa született aeromágus, addig öccse jóstehetséggel lett megáldva, kimondottan különleges családról van tehát szó. A Csűrös név bizonyos körökben ismerős is lehet, néhány családfakutató pedig váltig állítja, hogy ők is a nagy famíliából szakadtak le valamikor régebben. Hogy ennek mennyi az igazságalapja, azt nem lehet tudni és az igazat megvallva, Csűröséket ez nem is nagyon foglalkoztatja.

Teljesen átlagos mágusgyerekként cseperedett a leányzó. Édesanyjára mindig is példaképként tekintett, ezzel szemben édesapjával a kapcsolata leginkább nem létezőnek nevezhető, hiszen a férfi mindig is a munkájának élt, sem mint a családjának, még ha a kislány vágyott is az apai szeretetre.

Egy darabig anyja tanította otthon, ennek köszönhetően már öt éves korában tudott írni-olvasni, viszont, amikor fény derült a leányzó született mivoltára, be is íratták a Mirarx-ba, hogy ott sajátítsa el a szükséges dolgokat. Ezt követte a Martion, ahol a Neredin ösvényre került. Ha nem is ő volt a legokosabb az évfolyamban, de az biztos, hogy a legszorgalmasabbak között tartották számon. Nem véletlenül volt Diákmentor és Diáktanács-tag is. Ő volt tipikusan az a stréber kislány, akivel a legtöbben csak akkor álltak szóba, ha valakiről le kellett másolni a házit.

Miután elvégezte a Martiont igen jó eredménnyel, óvodapedagógusnak tanult ELTE-n, lévén ő is gyerekekkel szeretett volna foglalkozni, mint édesanyja. Kollégista volt Budapesten, majd szülei vettek neki ugyancsak a fővárosban egy apró garzont, ahol jelenleg is él. Maga a képzés 3 éves volt, gyakorlatát a Mirarxban végezte, később már főállásban is ott dolgozott óvónőként. Mint született aeromágus, hasznát veszi képességeinek, hiszen neki jelenleg is van vadmágiája, akárcsak a gyerekeknek, így pontosan tudja hogyan is vezesse rá a máguscsemetéket az erejük konrollálására.

2010-ben pedig az előző igazgató nyugdíjba vonulásakor az oktatóközösség őt preferálta, mint következő igazgató, Alexa pedig élt a lehetőséggel és elvállalta. Az előképző idősebb tanárainak mondjuk volt némi ellenérzése a fiatal kollegina kinevezésével kapcsolatban, lévén ennyi idősen még nincs készen az igazgatói székre, de az elmúlt egy év beigazolta, hogy a nőnek van ott keresnivalója.Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.10.23. 22:00:20

Ez a karakter a Mirarx Máguselőképző céghez tartozik.

Üzenet küldése