A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Csabai Anna

 
Beosztása: a Rouge & Noir Burlesque Club tulajdonosa
Nem:
Életkor: 29 (születésnap: február 05.)
Testalkat: Magas és vékony - 173 cm magas és 53 kg. Látszólag törékeny, szinte biztos vagy abban, hogy egy erősebb széllőkés kibillenti majd az egyensúlyából. Mindettől függetlenül, szálkás és izmos, s habár nem látszik, van benne erő.
Vonások: Finom, nőies vonások, arcából szinte mindig sugárzik az aktuális hangulata. Pici, pisze orr, rózsaszín ajkak, kicsi gödröcskék jelennek meg a szája szélén, ha mosolyog.
Szem: Nyugodt, vízkék szemek.
Haj: Hullámos, derékig érő, szőke haj.
Általános öltözet
Mindenfajta ruhát felvesz, amit csak fel lehet venni és szerinte összeillik valamivel. Szeret öltözködni és rengeteg ruhanemű található meg a gardróbjában. Igazán hiú és piperkőc, ami azt jelenti, hogy addig nem lép ki a lakásából, amíg nincs minden tökéletes összhangban rajta; ha kell, késik. - Én vagyok a főnök! Nem is akárhogy kell kinéznem! Kivétel, amikor magam is részese vagyok a tánckarnak és az esti műsornak. - Mindettől függetlenül általában nőiesen öltözködik, s olykor parókákat hord - brahiból. Kellemes illat, egy kis smink - persze ez kicsit erősebb, ha színpadra lép,- ápolt / manikűrözött körmök... a vak is láthatja, hogy sokat ad a megjelenésére.
MÉGIS, az esetek többségében a márkás ruhadarabokat látni rajta, amikről lerí, hogy nem a város egyik eldugott kis turkálójából származik. Olykor még pár bizarrnak nevezhető darabot is magára vesz, mint például szegecsekkel kirakott platformos magassarkú vagy a flitterekkel teli felsők, szoknyák, stb. Van érzéke az öltözködéshez, és szemmel láthatóan szeret is ruházkodni. Mindenképpen illik rá a trendi kifejezés.

Első benyomás, kisugárzás
Táncos, puha lépteit, és kecses járását látva lehetetlen nem táncosnak nézni. Akik ezt gondolják, már tudják a valóság egy részét. Külsőre szimpatikus és csinos. Kicsit talán vékony. Hízhatna még, és akkor is bomba csaj lenne… sőt, csak még jobb lenne!
Nyílt és kedves tekintete rokonszenves érzéseket vált ki az emberből. Az a személy, akihez odamennél érdeklődni, hogy mi merre is van, ha nem lennél ismerős a környéken. Vonzza az embereket.
Ha beszélgetésbe elegyedsz vele, hamarosan azt is leszűrheted, hogy nem csak egy aranyos, de intelligens kis szöszivel kerültél szembe, s a fiatalos, fitt külső egy játékos, szórakoztató - olykor kicsit ironikus - személyiséget „rejteget”, aki kellemes társaság, és jó hallgatóság egyaránt.
Ha megtudod, hogy saját vállalkozása van, még a komoly jelzőt is társítod hozzá. De, hogy kinőtt volna a bulikból és csak a munkájának élne… ez a feltételezés akkor cáfolódik meg, amikor felismered a táncosok egyikében, majd látod, amint nevetgélve feleseket gurít le. - Az én munkám a szórakoztatás! Hogy szórakoztassak bárkit is, ha én nem szórakozhatom, és beleszürkülök a munkába?
Ugyanakkor, az is eszedbe jut, hogy egy gazdag Családos csemete, aki apucitól kapott egy szórakozóhelyet játszótér gyanánt. Ha érdekel, hogy ez így van-e, akkor beszélgess vele tovább!
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Szegedi Szárnyas Szalamandrák (1)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák II. csapat

Leírás


Adatok...

Az ide vezető út...

Pár + info...

A Rouge & Noir Burlesque Club...

DW karakterlap

Aktuális állapot:
Hosszú szőke haja, copfba van összefogva, lábán fekete platformos magassarkú - kb. 10 centivel magasabb így.
Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.03.25. 20:30:14

Ez a karakter a Rouge & Noir Burlesque Club céghez tartozik.

Üzenet küldése