A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Csalogány Dezső

 
Beosztása: Világhírű Jegyszedő
Nem: Férfi
Életkor: 39 (születésnap: augusztus 08.)
Testalkat: Középtermetű, jó erőben lévő férfi. Van kiállása.
Vonások: Ovális arcforma, szép markáns orr, kicsit vastagabb száj.
Szem: Zöldes-barnás, megfoghatatlan árnyalat.
Haj: Világosbarna, nagyon rövidre nyírt, már-már kopasz de mégsem.
Általános öltözet
Szereti az ingeket és a jól szabott nadrágokat, de persze nem mindig néz ki elegánsan. Neki is vannak farmer-fehér pólós napjai.
Első benyomás, kisugárzás
Nem túl beszédes, többre értékeli a csendet a fecsegésnél. Alapvetően derűs de a mosolyában mintha némi gúny bujkálna, cinikus.

LeírásElőtörténet: Dezső talan szülők egyetlen gyermeke. Budapesten született, szülei marketinggel foglalkoztak, mára nyugdíjasok. Gyermekkora teljesen átlagosan telt, a mágiája viszonylag későn, 11 éves korában mutatkozott meg. Ekkor felkeresték őket a Martionból. Apja csak hosszas győzködés után engedte el, nem igazán akart hinni a mágia létezésében - akkor sem ha az orra elé nyomták.

Lorton ösvényén járta végig a Martiont. Az adottságai meglettek volna hozzá hogy kiváló mágus legyen belőle, ám a lustaság kerekedett felül. Egy dologban azonban még így is kiemelkedett a többiek közül - nagyon tehetségesnek bizonyult Átváltoztatásokból. Az abeomágiát is kitanulta, állatalakja fekete nyúl. Az iskola után a szülői nyomásra marketinget kezdett el tanulni de hiába. A reklámszakma nem volt neki való. Autodidakta módon kezdte képezni magát, bűbájokat, illúziókat gyakorolt és most már ez is egészen jól megy neki. Egy ideig talan rendezvényeken bűvészként keresett könnyű pénzt, közben elég züllött magánéletet élt szülei nagy bánatára.

Később átállt a mágikus rendezvényekre, azon belül is jegyeket szedett, persze nem akárhogy. Tökélyre fejlesztette jegyszedői tudását, gyakorlatilag bárkit meg tud lepni egy random trükkel. Ehhez illúziókat, átváltoztatásokat és a kézügyességét használja. Magyarországon hamar híre ment és mára presztizskérdés lett egy-egy rendezvényre Dezsőt meghívni, jegyeket szedni. 2002-ben áll be Doroghy Viviána társulatába, azóta szedi a cirkusz jegyeit. Folyamatosan újítja a repertoárt, legfőbb célja a vendégek sokkolása. Néha egy-egy külföldi munkát is kap, ilyenkor a Porondszínháznak nélkülöznie kell egy darabig. Ki gondolta volna hogy egy ilyen egyszerű, jelentéktelen munkával is lehet robogni a világhír felé?Személyiség: Kifejezetten arrogáns tud lenni, szívesen viccelődik mások kárán. Ellenkező neműekkel mindig flörtöl, ám a nőket inkább használja mint tiszteli. Kapcsolatai viharosak, számtalan rövid kalandon de csak egy komolyabb kapcsolaton van túl. Humoros, spontán és ezt a munkájában is jól hasznosítja. Vannak napok amikor inkább egyedül lenne és nem vágyik társaságra, ilyenkor nyúlként járja a nyíregyházi bokrokat.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.10.10. 18:42:07

Ez a karakter a Nyíregyházi Porondszínház céghez tartozik.

Üzenet küldése