A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Csatári Szabó Kornél

 
Beosztása: Firkász
Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: augusztus 08.)
Testalkat: 185 cm magasságával férfiak közt méltósággal elvegyül, amúgy nem egy Calvin Klein modell, tipikus sportiszonyos, jellegtelenül nyurga testű, elég szarul mutathat a strandon, de érdekes, hogy nála valahogy ez nem bír olyan nagy relevanciával.
Vonások: Csupa gúnyos él, finom zug és markáns szöglet, pókerarc, grimaszok, feketék-fehérek kontrasztjai. Jól sikerült arca van, szinte minden másról képes elvonni a figyelmet vele kapcsolatban.
Szem: Acélkék, a legsötétebb, ami csak lehetséges a természetes emberi szemszínben. Kialvatlanságra utaló karikák húzódnak alatta.
Haj: Sötétbarna, közepes hosszúságra vágott, kötelezően kócos.
Általános öltözet
Ad magára, fel tud öltözni, semleges színek, trendiség, sportos (ez az egyetlen kontextus, ahol ez szóba jöhet), hanyag elegancia, az összkép kicsit túl tökéletes, mintha reklámplakátokat majmolna. Mondjuk továbbra sem Blaskovits. Inkább józsefvárosi piac... de olyan ügyesen hangolva, hogy nem biztos, hogy észreveszed. Jó abban, hogy kihozza a turkálókból és az ebayes kínaiból a maximumot, de ehhez az is hozzáad, hogy olyan kaliber, hogy rajta még a bagószaggal keveredő hamis Armani parfüm is szinte vonzóan eredeti.
Első benyomás, kisugárzás
Hacsak nincs benne különös erőfeszítése, általában mindjárt az első benyomás meg szokta mutatni, mennyire tapintatlan, számító, énközpontú répa, de ha az első nem is, a második már egész biztosan. Flegma, pofákat vág, vontatottan fűzi a szavakat, nem nehéz felismerni benne az öncélú szellemessége, választékossága mögül kikacsintó nárcisztikus jellemet. Persze, olykor-olykor tud lehengerlően kedves is lenni, és az ember valahogy önként megérzi, hogy micsoda kegyben van része, felemelő, tömjénillatú érzés, mintha meleg hájjal kenegetnének, és legszívesebben viszonoznád valami jelentéktelen kedvességgel, és akár az egész életed megosztanád vele, hiszen olyan figyelmesen tud nézni, és ha egy ilyen nyilvánvalóan intelligens, magabiztos, érdekes srác figyelmét felkelted, nem lehetsz semmi, nem?

Leírás


Aktuális állapot:
Fekete kordnadrág, bakancs, színes-feliratos póló és sötétbarna zakó van rajta a kínaipiacos szövetkabát, kalap, sál jótékony takarása alatt.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.08.18. 19:47:26

Üzenet küldése